- 1 Ağustos 2012
- 874
- 145
- 333
- Konu Sahibi poyrazinannesi
-
Benimki kısırdöngü halinde oluyor bi bakıyorum bi şey için çok dertlenmişim bi bakıyorum amaaaan ne dert edeceğim diyorum aynı şey için böyle dönüp duruyor işte :)
biz bayanlarrr niye böyleyiz yaa :))) en başta dert etmesek çatlarız patlarız..illa bi kudurcaz töbe töbeee :))
Arkadaşlar kafanıza takıp takıp dert ettiğiniz sonra silkelenip kendinize geldiğinizde,amaaaaaan banane onu mu dert edicem dediğiniz şeyler var mı:))))yoksa ben biri sinirli biri çok sakin olmak üzere iki kişiden oluşan bir şizofrenik manyakmıyım :))
Anladık hepimizde var biraz delilik, hatta fazlası varneyse aramızda bu peki bişeyleri kırıp dökenler var mı? sinirliyim kırıyorum bişeyi, sonra da ben onu çok seviyorduummm onu niye kırdımmm diye pişman oluyorum.
ben duvarları yumrukluyorum
veya elıme ne geçerse yere fırlatırım
en büyük pışmanlığım ıçınde ızmarıt dolu küllüğü beyaz shaggy halıma fırlatmamdı
ılk tepkı veremedım ama 2 sn sonra yaptığımın farkına vardım sınırlendığım olayı unutup halı ıçın ağladım
Rahatladım, bende geçen gün süpürgemin borularını yere vurarak kırdım. Sonra hızımı alamadım orta sehpamın canına okudum, annemi aradım ağladım da galiba hatırlamıyorum. Annemler büyük bi telaşla geldiler, ben gayet sakindim. Güldük eğlendik onlar gitti, ben orta sehpamı çok seviyorum ama diye ağladım bende. hala da bakınca içim sızlıyor. bundan sonra eşyaya zarar vermiycem diyorum ama elimde değil feci oluyorum kızınca.
Rahatladım, bende geçen gün süpürgemin borularını yere vurarak kırdım. Sonra hızımı alamadım orta sehpamın canına okudum, annemi aradım ağladım da galiba hatırlamıyorum. Annemler büyük bi telaşla geldiler, ben gayet sakindim. Güldük eğlendik onlar gitti, ben orta sehpamı çok seviyorum ama diye ağladım bende. hala da bakınca içim sızlıyor. bundan sonra eşyaya zarar vermiycem diyorum ama elimde değil feci oluyorum kızınca.
ben duvarları yumrukluyorum
veya elıme ne geçerse yere fırlatırım
en büyük pışmanlığım ıçınde ızmarıt dolu küllüğü beyaz shaggy halıma fırlatmamdı
ılk tepkı veremedım ama 2 sn sonra yaptığımın farkına vardım sınırlendığım olayı unutup halı ıçın ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?