Amaç ne sizce !

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
Merhaba arkadaslar !

Su an bosanma asamasinda olan bir bayanim ve davam temyizde ! tazminatta kazandim nafakada ! yani hersey benim lehime !

Ve uzun bir sure sonra bana gelen iki gun onceki mesaji paylasmak istiyorum sizinle ! bugun tesadufen facebooktan okunmamis mesajlara bakarken birde ne goreyim ! eski esimin babasi olacak serefsiz kendi facesinden bana mesaj atmis "kizim beni ara demis numarasini silmistim coktan numarasinida yazmis "! ki bu sahiz klavye kullanmasini bile bilmez baska biri yazmis onun yerine belliki ! Bana yapmadiklarini birakmadilar, hayatimi hayallerimi yillarimi caldilar benden, boylesi ahlak seref yoksunu insanlar gormedim hayatimda !! ayrica tehlikeli insanlarda !

Tabikide muhattap olmayacagim ANLASMA ISTERLERSEDE KABUL ETMICEM ! bastan avukatimi haberdar edicem ! icrayi henuz acmadik temyizin bitmesini bekliyoruz ! Simdi cidden korkmaya basladim ! Amac ne olabilir sizce ? Dusuncelerinizi almak istiyorum arkadaslar simdiden tesekkurler

herşey aleyhinize korkucak hiç bir şey yok şimdi aklı sıra seni kandıracaklar gel kızım etme kızım bizim oğlan eşek kızım kesinlikle davanızdan vs vazgeçmeyin

Barıştırmak istiyor olmasın? Ya da mal paylaşımı?
Avukatınız ile beraber arayın, tehtid durumunda kaydedilir konuşma.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Burdan nasil yorumlar gelir bilmiyorum ben de ne diyecegimi bilemedim acikcasi ama avukatiniza soyleyin. Sonucta davayla ilgilenen kisileri taniyan avukatla siz varsiniz burdan ne desek yanlış olur sanki.

Ne sizi yok yere korkutalim, ne de icinizi ferahlatalim. Avukatiniza soyleyin zaman kaybetmeden.

Simdiden gecmis olsun.

Merhaba arkadaslar !

Su an bosanma asamasinda olan bir bayanim ve davam temyizde ! tazminatta kazandim nafakada ! yani hersey benim lehime !

Ve uzun bir sure sonra bana gelen iki gun onceki mesaji paylasmak istiyorum sizinle ! bugun tesadufen facebooktan okunmamis mesajlara bakarken birde ne goreyim ! eski esimin babasi olacak serefsiz kendi facesinden bana mesaj atmis "kizim beni ara demis numarasini silmistim coktan numarasinida yazmis "! ki bu sahiz klavye kullanmasini bile bilmez baska biri yazmis onun yerine belliki ! Bana yapmadiklarini birakmadilar, hayatimi hayallerimi yillarimi caldilar benden, boylesi ahlak seref yoksunu insanlar gormedim hayatimda !! ayrica tehlikeli insanlarda !

Tabikide muhattap olmayacagim ANLASMA ISTERLERSEDE KABUL ETMICEM ! bastan avukatimi haberdar edicem ! icrayi henuz acmadik temyizin bitmesini bekliyoruz ! Simdi cidden korkmaya basladim ! Amac ne olabilir sizce ? Dusuncelerinizi almak istiyorum arkadaslar simdiden tesekkurler
zaten sen çözümü yazmışsın

amaç nedir para konularında anlaşmaktır herhalde

avukatainjza soylerseniz iyi olur sanki. sizin lehinize kullanilacak bisey cikar belki.

Merhaba arkadaslar !

merhaba bnce babasi dicektr yapma kzm etme.kzm korkulack bsey yoktr ya oluraa.polise haber verin

Arkadaslar bunlar sacma sapan insanlar sagi solu belli olmayan kalitesiz seviyesiz karaktersiz insanlar ! psikolojik siddetten tutunda tehditlerine varasiya kdr maruz kaldim ! hani desemki mesajda hakaret etmis yada beni tehdit etmis oda yok ! kesinlikle avukatimi haberdar edicem ! DAVAMDAN ASLA VAZGECMEM ! kusura bakmayin coklu alinti yapamiyorum boyle cevap veriyorum sizlere !

Tehlikeli tipler diyorsunuz amaçları herşey olabilir... Yüksek ihtimalle para konusunda anlaşmaktır. Avukatınıza danışmadan hiçbir adım atmayın derim. Bu arada özel olmazsa sorabilir miyim; evliliğiniz neden bitti ?

Arkadaslar bunlar sacma sapan insanlar sagi solu belli olmayan kalitesiz seviyesiz karaktersiz insanlar ! psikolojik siddetten tutunda tehditlerine varasiya kdr maruz kaldim ! hani desemki mesajda hakaret etmis yada beni tehdit etmis oda yok ! kesinlikle avukatimi haberdar edicem !
bncde deyn avikatniza szn icin dha yararli olur mesakda hakart icerici yazlr olsa daha cok avntkli olurdu avukat icin bilerek yaomiyorlar avukata gosterirsnz die islerni biliyor onlar da uzak durmak.lazm bylelerinden ama cok rahatsz olursannz polse deyn uzaklastrma karari verirler yanina yaklasamazlar

Tehlikeli tipler diyorsunuz amaçları herşey olabilir... Yüksek ihtimalle para konusunda anlaşmaktır. Avukatınıza danışmadan hiçbir adım atmayın derim. Bu arada özel olmazsa sorabilir miyim; evliliğiniz neden bitti ?
Cnm bunlar cok paragozler yani oyle boyle degil kul hakki yemede liderler ! evliligimi sonlandirdim cunku psikolojik siddet vardi, fiziksel siddette yavastan basliyordu, annesinin tehditleri, eski esin ana kuzusu olmasi, aileme hakaretleri vsvs derken cekismeli bosanma davasi actim haklarimi alabilmek icin ! ama DAVAMDAN ASLA VAZGECMEM tam kusurlu eski esim gozuktu davasi red oldu geri zekalinin !

Cnm bunlar cok paragozler yani oyle boyle degil kul hakki yemede liderler ! evliligimi sonlandirdim cunku psikolojik siddet vardi, fiziksel siddette yavastan basliyordu, annesinin tehditleri, eski esin ana kuzusu olmasi, aileme hakaretleri vsvs derken cekismeli bosanma davasi actim haklarimi alabilmek icin ! ama DAVAMDAN ASLA VAZGECMEM tam kusurlu eski esim gozuktu davasi red oldu geri zekalinin !
Canım benim çok dolmuşsun, haklı olarak dolmuşsun.. Madem paragözler o zaman o mesajı atma maksatları da çok büyük iihtimalle dediğim gibi maddi meselelerdir. Davandan vazgeçme, hakkını ara. Sana yapılanlar karşılıksız kalmasın... Herşeyin gönlünce olacağı güzel günler diliyorum senin için...

Adaletsizligi sevmem ama bana adaletsizlik yapanlari asla affetmem ! belalarini bulsunlar ! bir benimle bas gelemediler zaten benden beklemiyorlardi boyle bir hamle ! gebersinler umrumda bile degil ! cok acilar yasattilar bana !

X