5-6 ay kadar olduÇantada keklik hesabı gibi geldi. Daha iyisi i bulamazsa size dönecek ne kadarlik ilişki ?
Bence yolunuza bakın . Çok uzun süreli bir ilişki olmamasına rağmen bu şekilde tepki vermesi ilginç geldi bana. Ne çabuk yoruldu? Uzun vadede pek birşey beklememek lazım. Yolunuz açık olsun5-6 ay kadar oldu
İlerde ne olur bilmiyorum demek beni bekle ben birini bulamazsam seninle denerim demek. Açık kapı bırakıyor bayatladı bu numaralarEski sevgilimle benim kuruntularim yuzunden ayrildik.Aradan 2 ay gecti bu surecte ameliyat gecirdi.Suan iliski istemedigini cunku gucu olmadigini ve istegi olmadigini belirtti ama ilerde ne olur bilmiyorum diyor.Bir erkek suan istemiyorsa ilerde de istemez dimi ? Yani amaci ne anlayamadim(annemi ve ablami hala sosyal medyadan takip ediyor)
Kuruntular nedir? Ona göre konuşacağım.Eski sevgilimle benim kuruntularim yuzunden ayrildik.Aradan 2 ay gecti bu surecte ameliyat gecirdi.Suan iliski istemedigini cunku gucu olmadigini ve istegi olmadigini belirtti ama ilerde ne olur bilmiyorum diyor.Bir erkek suan istemiyorsa ilerde de istemez dimi ? Yani amaci ne anlayamadim(annemi ve ablami hala sosyal medyadan takip ediyor)
Anneni ve ablanı sosyal medyadan takip ediyor ve buna ümit mi bağlıyorsun?Şuan istemiyorsa ilerde de istemez dimi ne demek?Seni şuan istemiyor bu senin için anlam ifade etmiyor mu?Hemcinslerimin kendini bu kadar düşürmesine katlanamıyorum.Eski sevgilimle benim kuruntularim yuzunden ayrildik.Aradan 2 ay gecti bu surecte ameliyat gecirdi.Suan iliski istemedigini cunku gucu olmadigini ve istegi olmadigini belirtti ama ilerde ne olur bilmiyorum diyor.Bir erkek suan istemiyorsa ilerde de istemez dimi ? Yani amaci ne anlayamadim(annemi ve ablami hala sosyal medyadan takip ediyor)
amacı yok ilişki istememiş basbaya işte anilenizi takip etmek pek birşey ifade etmıyordurEski sevgilimle benim kuruntularim yuzunden ayrildik.Aradan 2 ay gecti bu surecte ameliyat gecirdi.Suan iliski istemedigini cunku gucu olmadigini ve istegi olmadigini belirtti ama ilerde ne olur bilmiyorum diyor.Bir erkek suan istemiyorsa ilerde de istemez dimi ? Yani amaci ne anlayamadim(annemi ve ablami hala sosyal medyadan takip ediyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?