amaci ne

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
merhaba herkese guzel hafta sonlari, hemen konuya giriyorum ayni 22 yasindayim ayni ofiste calistigim 30 yasinda biri var hic evlenmemis bekar biri. amirim bizi cok yakistirirdi hani cok iyi anlasirsiniz gibisinden hep bana derdi bende zamanla hoslanmaya basladim. oda bana cok yakin davraniyodu. sakalar yapiyodu bana cok takiliyodu. ben ona telefonda msjla onu begendigimi guzel bi dille anlattim oda uzgunum olamayiz dedi. sebebini sormadim sonra pisman oldum ona boyle biseyi soyledigime sonucta ayni ofisteyiz. sonra bana daha yakin davranmaya basladi bende bu hareketlerin bana umit veriyo dedim oda tamam rahatsiz oluyosan takilmam sana dedi,sonra bi sure konusmadik birbirimzle sonra aradan 3 4 hafta sonra gene takilmaya basladi bana bu sefer bende normal gormeye calisiyorum. hep birileriyle gorusuyor ama olmuyo kendine gore birini bulamiyor aslinda cok iyi biri fikirlerinizi bekliyorum

Tamam da seni istememis simdi biz ne dersek diyelim seni kabul etmemesi gerceği değisecek mi?O sana teklif etmis olsaydı dene falan derdik de reddetmis yani.

Beğenmemiş. Tipi değilsin demekki, herkes her iyi insandan hoşlanacak diye bişi yok.

merhaba herkese guzel hafta sonlari, hemen konuya giriyorum ayni 22 yasindayim ayni ofiste calistigim 30 yasinda biri var hic evlenmemis bekar biri. amirim bizi cok yakistirirdi hani cok iyi anlasirsiniz gibisinden hep bana derdi bende zamanla hoslanmaya basladim. oda bana cok yakin davraniyodu. sakalar yapiyodu bana cok takiliyodu. ben ona telefonda msjla onu begendigimi guzel bi dille anlattim oda uzgunum olamayiz dedi. sebebini sormadim sonra pisman oldum ona boyle biseyi soyledigime sonucta ayni ofisteyiz. sonra bana daha yakin davranmaya basladi bende bu hareketlerin bana umit veriyo dedim oda tamam rahatsiz oluyosan takilmam sana dedi,sonra bi sure konusmadik birbirimzle sonra aradan 3 4 hafta sonra gene takilmaya basladi bana bu sefer bende normal gormeye calisiyorum. hep birileriyle gorusuyor ama olmuyo kendine gore birini bulamiyor aslinda cok iyi biri fikirlerinizi bekliyorum
yedekkte durmanı istiyor.

Hic umursamıyor gibi yapın artık ona karsı icinizde bir sey kalmadıgını hic ilgilenmediginizi düsünsün napıcak acaba sonra

Dger çiçeklerin tadina bakio. Kafasinsa yatan olursa sana takılmayi kescek ama bakacak kimse ile olmazsa seni devreye sokcak . Yedekte tutuo

bir bayan olarak ilk adımı siz atmasaydınız keşke. yani bu çok normal birşey ama bizim toplumumuzda çoğu erkek bunu ego patlaması haline getiriyor.
ben sizin yerinizde olsam iş dışında muhattap olmazdım. net bir şekilde istemediğini söylemiş çünkü.

sen zaten her bayanın yapamayacağı bir şey yapıp kendini açmışsın.
buna rağmen yok dediyse. artık bu noktada ne yapabilirsin ki?

Aaa olmadı bu o her çiçekten balmı almaya çalışıyor acaba sen yıne arkadas arkadas takılmaya calıs hislerni bellli etme açık açık ta söylemiş cunku

ama evlenmek istiyor oyle biri değil ama neden bana boyle anlamıyorum

Çocukca şakalaşmasından belli değil mi amacının ne olduğu sizce? Sizi isteyen, adam gibi gelir söyler.

muhatap olma şekerim şakalarına karşılık verme ciddi mesafe koy bunu yapmazsan eğer yarın öbür gün ben ne yaptım, beni kullandı gibi konular açman kaçınılmaz olur :KK12:

X