amacı neydi ?

Bir şeyler oturmamış demek ki. Çocukça hareketler bunlar,yaptıkları.Bu şekilde uzar gider bu bir bakmışsın seninle,öte ki gün yok. Aynısın yaşayan bir arkadaşım vardı.Yanlış yaptı vazgeçmedi,geleceği olmadığı halde hala böyle böyle devam ediyor. Sadece zarar,gereksiz.​

Arkadaşınızı anlıyorum insan sevince toz konduramıyor hatalarını görmüyor kalbine yenik düşüp hep sans veriyor . insallah o arkadaşn da görür de zor olsada vazgeömeye çalışır.

Sen o kadar dil dökmüşsün o sana aylar sonra geri dönmüş, neymiş hep aklındaymışın. Eee sen mesaj attıgında nerdeydi o zaman, bence o ara boş kaldı kolu. Boşver sen böyle sorunlu bir ilişki yaşamaktansa o defteri tamamen kapat, yoksa kendini yordugunla kalırsın. :50:

.

teşekkürler cnm en iyisi ne olduğunu düşünmeden meseleyi kapatmak yoksaişin içinden çıkamıyorum :(

dünya güzelleri size bu saatte ve her saatte akıl vermek haddim değil ama erkeklere aşık olup arkasından koşmayın siz sevilin aşık olunun ama asla bi erkeğin peşinden koşmayın canlarım ve bakireyseniz eğer onu koruyun asla güvenmeyin hiçbbirine yiyin için keyfinize bakın onlarıla ama sizi mutlu ettikleri sürece hayatınızda olmasına izin verin mantıklı olun lütfen kızlar erkekler 35 yaşına kadar yaptıklarından mesul değildir benim görüşüm ve onlara oyuncak etmeyin kendinizi siz oynayın kızlar anladınız siz onu

tahmin ettiğim gibi yaşlar küçük.bence bu olay kurgu.hiç bir kızın kalkıp da eski sevgiliyi aradığını ne duydum ne gördüm.hem de bir yandan gülerek.kıskandırmak ya da canını acıtmak istiyor.bence ona istediğini ver.oyun istiyor madem oyun.bir erkeğe o kızı arattır ve seninle beraber olduğunu artık rahatsız etmemesi gerktiğini yoksa çok kötü şeyler olacağını söylesin.nasılsa gider seninkinin kulağına sen düşüneciğine o düşünsün bakalım.

dünya güzelleri size bu saatte ve her saatte akıl vermek haddim değil ama erkeklere aşık olup arkasından koşmayın siz sevilin aşık olunun ama asla bi erkeğin peşinden koşmayın canlarım ve bakireyseniz eğer onu koruyun asla güvenmeyin hiçbbirine yiyin için keyfinize bakın onlarıla ama sizi mutlu ettikleri sürece hayatınızda olmasına izin verin mantıklı olun lütfen kızlar erkekler 35 yaşına kadar yaptıklarından mesul değildir benim görüşüm ve onlara oyuncak etmeyin kendinizi siz oynayın kızlar anladınız siz onu

benim sevgilim olmadı ilkim oydu ve değerliydi . ama böyle şeyler görmek beni çok üzdü . :( haklısınz insallah bundan sonra daha dikkatli olurum

Arkadaşınızı anlıyorum insan sevince toz konduramıyor hatalarını görmüyor kalbine yenik düşüp hep sans veriyor . insallah o arkadaşn da görür de zor olsada vazgeömeye çalışır.

Toz kondurmama olayı falan çok saçma bence. Yani bilmiyorum belki yaşamadığım için ama ben böyle uzatmalara gelemem.Net olmalı hayat,fazla yormamalı..Bir de daha kaybedecek bir şey yok ki.Ne yani aşık oldum diye yıllarca onun çocukça davranışlarına alışmak zorunda mısın. Yaşı 22 ise çok enteresan ,çocuk gibi davranıyor. Bence kendine bir iyilik yap ve bir daha sakın görüşme.

Son düzenleme:

Toz kondurmama olayı falan çok saçma bence. Yani bilmiyorum belki yaşamadığım için ama ben böyle uzatmalara gelemem.Net olmalı hayat,fazla yormamalı..Bir de daha kaybedecek bir şey yok ki.Ne yani aşık oldum diye yıllarca onun çocukça davranışlarına alışmak zorunda mısın. Yaşı 22 ise çok enteresan ,çocuk gibi davranıyor. Bence kendine bir iyilik yap ve bir daha sakın görüşme.

ben bu sayfaya fazla kaşar kaçtım canlarım ben çıkıyorum erkek dediğin elinizin kiri olsun rica ederim nedirki ezdirmeyin kendinizi canlarım öpüyorum sizi daha derin mevzularda görüşmek üzer iyi geceler:56::

Bacim Allah Seni bu ne istedigini bilmez adamciktan bir an once kurtarmis yat kalk sukret ve sadece sana yaptigi fenaliklari dusun inan icin sogur romantikligi birak iyi hatiralarin sana ususmelerine izin verme.Aklina geldikce Allaha bir sukur gonder bu mubarek gunlerde kurtuldugun icin vesselam

aynen öyle bebeğim yaş kaç olursa olsun bunlara yaranamazsın bak ali taran ne yaptı 40 yıllık karısını bi kalemde hasta haliyle bırakıp gencecik hatun aldı sanmayınki onlara yaranırım fikriyle bi hata yapmayın ilkide sonuda aynı sonuç oyüzden sevilin şımarın alın hep verdiğiniz anda bittiğinizin resmidir çok bilmişlik değil çok görmüşlük diyelim gezin tozun keyfinize bakın ama ağlatın ölümüne köpek olsunki sen mutlu ol yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa:9:

derin bi nefes al...ben senden önce de vardım senden sonra da olacağım de ve yoluna devam et....insan neleri unutmuyo ki annesini babasını kaybediyo da ona bile dayanıyo...sevgili falan hikaye canımm üzme kendini...

inan bende senin gibiydim ama bu saplantı olmadan önce . bnde kendimi yormak üzmek istemem nefret ediyoru ondan bana bunları yaşattığı için bana ama bi tarafımda seviyo :5: bu aralar herşey zaten üst üste geliyo :(

inan bende senin gibiydim ama bu saplantı olmadan önce . bnde kendimi yormak üzmek istemem nefret ediyoru ondan bana bunları yaşattığı için bana ama bi tarafımda seviyo :5: bu aralar herşey zaten üst üste geliyo :(

Çok kasma,geleceğin yokmuş zaten belli ki.Boşver yahu Birdha ne zamn 20 yaşına geleceksin. Çok üzülüp arkasından ağıt yakılacak bir kişilikte değilmiş arkadaş,sen temizliğin ile gurur duy gerisini boşver.

Back
X