Amacın ne?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
10 aylık bir beraberliğim var.Kendisinin tayini çıktı ve epey uzak bir yere gitti. Biraz sıkıntılar olacak.Zaten telefonla pek sorun çözme yeteneğimiz yok o yüzden dikkat edelim demiştik.Ben 23 kendisi 28 yaşında 8 senedir TSK 'da görevli ben üniversite bitirdim işsizim ama çabalıyorum işte bilirsiniz eski konularımı.Kendisi benim çalışmamı çok cok istiyor.
Burun estetiği olmayı düşünüyorum.Bana 5 saatlik mesafede başka şehirde.Bolca akrabalarımın olduğu yerde.Anlattım işte annem 5bin verecek bir fiyat öğreneceğim vs diye.Oda daha babana bir telefon aldıramadın ameliyat mı olacaksın diye gülücük koymuş yanlış anlama yazmış birde.Sonra ardından daha ehliyet, telefon vss işin zor yazmış gülücük atmış.Sonra ardından sana ben en iyisini alırım yazmış.Ben de yazdım gerek yok kendim çalışır alırım senden bir beklentim yok tek beklentim şu günlerde yanımda olman ama sen iğneleyici konuşmalara devam ediyorsun.
Kendisi bir ara estetik falan olacaksan ol bana evlenince masraf çıkartma ama sağlığınla ilgili bir durum olursa onlar tabii ki halledilir falan demişti yine şakaya vurarak.
Yarıyıl tatilinde söz bayramdan sonra düğün istiyorduk.Ben de dedim beni kpss ye girip çıkana kadar bekler misin diye o da evet ama noluyor ya falan yazdı.Ben de dedim çabalıyorum ediyorum görüyorsun bu konuyu çok kafaya takıyorsun çalışmamı.Tamam haklısın sende istersin rahat bir yaşam ama böyle mi dile getirmek lazım.Elimden geleni yapmıyor muyum.Erteleyelim ben ne zaman işe girersem o zaman olsun ben de kendimi daha rahat hissedeceğim başka türlü kimseye yük olmak istemiyorum dedim.Aradı açmadım.Ben mi abartıyorum ama kırıldım.

şakası kalmamış işin peko_O bence abartmıyorsun hatta fazlaca sakinsin. laf arasında evlendikten sonra eğer sen çalışırsan ekonominizi ne şekilde yürüteceğini sor bakalım fikri elinden maaş kartını almak gibi duruyor bu adamın. karnının doyacağı susuzluğunun giderileceği miktarda ekmek su verir sana gibi. pek bir pinti gördümo_O

şakalarına bişey diyemiyorum kimisi takılır şakacıdır ama senin çalışma meselene kafaya çok takması canını sıkabilir, şimdi çalışamazsan bu iş olmucak mı yani

Bu nasıl bir laf 'estetik olacaksan ol,bana masraf çıkarma' sağlıkla ilgili birşey olursa hallederimide eklemiş sonuna lütfetmiş.
Siz tanıyorsunuz erkek arkadaşınızı kaba saba bir tip ise genelde normal olabilir bu söyledikleri belki bilemedim ama böylede soylenmezki. Deseki çalısmıyorken hallet ameliyat işini,vaktin var müsaitsin tamam ama direkt paraya bağlar gibi ailen karşilasın masrafını demek hoş değil.

Sürekli çalışmanı dile getirmesi hoş olmamış. Evlenince belki sağlık sorunlarında ya da belki başka birşeyden çalışmak istemeyeceksin o zaman başına mı kakacak hep?
Onun haricinde diğerleri rutin şakalaşma tarzınız ise bilemeyiz.

sadece sen değil bütün kızlarımız maddi özgürlükleri olmalı ki bir şey olduğunda eyvalalhı olmadan çekip gidebilmeli, bence sen buna hiç alınma darılma bi nevi seni düşünmüş

10 aylık bir beraberliğim var.Kendisinin tayini çıktı ve epey uzak bir yere gitti. Biraz sıkıntılar olacak.Zaten telefonla pek sorun çözme yeteneğimiz yok o yüzden dikkat edelim demiştik.Ben 23 kendisi 28 yaşında 8 senedir TSK 'da görevli ben üniversite bitirdim işsizim ama çabalıyorum işte bilirsiniz eski konularımı.Kendisi benim çalışmamı çok cok istiyor.
Burun estetiği olmayı düşünüyorum.Bana 5 saatlik mesafede başka şehirde.Bolca akrabalarımın olduğu yerde.Anlattım işte annem 5bin verecek bir fiyat öğreneceğim vs diye.Oda daha babana bir telefon aldıramadın ameliyat mı olacaksın diye gülücük koymuş yanlış anlama yazmış birde.Sonra ardından daha ehliyet, telefon vss işin zor yazmış gülücük atmış.Sonra ardından sana ben en iyisini alırım yazmış.Ben de yazdım gerek yok kendim çalışır alırım senden bir beklentim yok tek beklentim şu günlerde yanımda olman ama sen iğneleyici konuşmalara devam ediyorsun.
Kendisi bir ara estetik falan olacaksan ol bana evlenince masraf çıkartma ama sağlığınla ilgili bir durum olursa onlar tabii ki halledilir falan demişti yine şakaya vurarak.
Yarıyıl tatilinde söz bayramdan sonra düğün istiyorduk.Ben de dedim beni kpss ye girip çıkana kadar bekler misin diye o da evet ama noluyor ya falan yazdı.Ben de dedim çabalıyorum ediyorum görüyorsun bu konuyu çok kafaya takıyorsun çalışmamı.Tamam haklısın sende istersin rahat bir yaşam ama böyle mi dile getirmek lazım.Elimden geleni yapmıyor muyum.Erteleyelim ben ne zaman işe girersem o zaman olsun ben de kendimi daha rahat hissedeceğim başka türlü kimseye yük olmak istemiyorum dedim.Aradı açmadım.Ben mi abartıyorum ama kırıldım.

Valla abartıyor musun abartmıyor musun bilmem. Ama eğer çalışmanı isteyen bir adamla evleneceksen sakın işe girmeden evlenme. Çünkü evlendikten sonra daha çok sorun oluyor bu. Ben yaptım, gördüm. Tecrübeyle sabit...

Sırası geldimi eşitlik eşitlik diğe savunuyoruz ama eşin çalış değincede para göz diyoruz, çalışmalısın tabiki ama bunu aile birliği için daha iyi şartlarda yaşamak için yapmalısın yoksa hazır olda bekleyip en ufak bir sorunda aile birliğini yıkmak için silah olarak kullanmak adına değil, eşinin durumu iyi olur çalışma der orası sana kalmış ama ihtiyaç varsa hayat müşterek tabiki doğrusu çalışmak olur ayrıca şaka bile olsa para mezunları nı konuşmak hiç hoş değil hatalı buldum,yoksa evlenirken herkez elini taşın altına sokmalı..

X