amca nasıl yeğenini taciz eder hala şoktayım

buzlu_kayfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
92
102
32
iyi akşamlar kızlar
konuya nereden nasıl başlanır inanın bilmiyorum
duyduğum andan itibaren etkisindeyim
karşı sitede uzun süredir komşumuz olan kızla geçen tesadüfen bahçede oturup konuştuk
uzun uzun konuşunca (abla kimseye anlatamıyorum dertlerimi seninle konuştuklarımız aramızda kalsın kendime istemeden zarar vermekten korkuyorum diye başladı anlatmaya)
*kendinden 7.. 8 yaş büyük ablası var fakat dinlemiyormuş geç geldiği için varla yok arası diyor .
*liseye gidiyorum ama hala ilkokul çocukları gibi evden ekmek arası götürüyorum babam 1 lira vermez .
*telefonum yok yolda başıma bir şey gelse kimse bilmeyecek
*evde sürekli kontrol halindeler özel eşya ne demek bilmiyorum
dedi

ailen seni korumak için yapıyordur dedim ama şaşırmadımda değil hani bunca farklı hareketlere neticede istanbulda oturuyoruz

son olarak öyle birşey söylediki ben kendimden geçtim o an konuşamadım

evli ve biri kız biri erkek olan üst katımızda oturan amcamın tacizlerine maruz kalıyorum ve kimseye söyleyemiyorum öyle bir insanki beni suçlar ona laf etmez eşiyle konuşsam boşanırlar ayrıca katliam çıkar kesin korkumdan susuyorum diyip hıçkıra hıçkıra ağladı :KK57:
dahası var aslındada midem almıyor anlatmaya!

2 gündür ruh gibiyim adamı gördüm bir kaç defa ters ters bakıp yolumu değiştirdim
nasıl bir dünyada yaşıyoruz hayretler içindeyim :KK57:

maalesef çok var böyle vakalar çok yaşanıyor. tacize uğrayanlar bunu söylediğinde tacizi yapan değil tacize uğrayan suçlanıyor.hala! Kızın Allah yardımcısı olsun, herifi de Allah nasıl takdir ediyorsa öyle yapsın .

Doğruluğundan kesinlikle emin olabilir misiniz??
Eger eminseniz rica ederim polisi arayip sikayette bulun.
Bu sizin insanlik goreviniz. Lutfen..
düşünmedim değil hatta ben konuşsam dedim abla elinde kanıtın yok diye tehdit ediyor beni dedi
haklıda nasıl ispat edilir edilemezse beterlerini yapacak o zamanda

düşünmedim değil hatta ben konuşsam dedim abla elinde kanıtın yok diye tehdit ediyor beni dedi
ispat edilmez diye bir şey yok , adam çapraz sorguya çekiliyor kızın hal ve hareketlerınden anlıyorlar bunun eğitimini alıyorlar sonuçta, yoksa her önüne gelen kız kolaylıkla iftira atardı kabak gibi çıkartıyorlar ortaya gerçeği, bu kadar korkak olmasın.

Ispat edilir edilir hem de nasil edilir adli tipta. Siz sikayet edin.. O serefsiz de gorsun gununu..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah böyleleri benim elime gececek varya ! Hic acimam.
Ben gider o "amca" ya iyi bir ders verirdim.
Ne demek taciz ediyor..kiz niye susuyor? Ortaligi ayaga kaldirsin adam onu degil o adami tehtid etsin!
Böyle seylerin karsisinda niye ezilip büzülüyor insanlar hic anlamiyorum..

iyi akşamlar kızlar
karşı sitede uzun süredir komşumuz olan kızla geçen tesadüfen bahçede oturup konuştuk
uzun uzun konuşunca (abla kimseye anlatamıyorum dertlerimi seninle konuştuklarımız aramızda kalsın kendime istemeden zarar vermekten korkuyorum diye başladı anlatmaya)
*kendinden 7.. 8 yaş büyük ablası var fakat dinlemiyormuş geç geldiği için varla yok arası diyor .
*liseye gidiyorum ama hala ilkokul çocukları gibi evden ekmek arası götürüyorum babam 1 lira vermez .
dedi

ailen seni korumak için yapıyordur dedim ama şaşırmadımda değil hani bunca farklı hareketlere neticede istanbulda oturuyoruz

evli ve biri kız biri erkek olan üst katımızda oturan amcamın tacizlerine maruz kalıyorum ve kimseye söyleyemiyorum öyle bir insanki beni suçlar ona laf etmez eşiyle konuşsam boşanırlar ayrıca katliam çıkar kesin korkumdan susuyorum diyip hıçkıra hıçkıra ağladı :KK57:

2 gündür ruh gibiyim adamı gördüm bir kaç defa ters ters bakıp yolumu değiştirdim

canım bu bir ergen yalan da olabilir dikkat çekmek için
ama doğruysa gerçekten Allah belasını versin o amcanın..

iyi akşamlar kızlar
dedi

Boyle birseye kayıtsız kalamazsın,hemen sevdiğin saydigin bir aile büyüğüne yada annene anlat akil insanlarla bir çözüm yolu bulunmali ,olmadi anneniz annesine imada bulunsun ama bir yol bulunsun geç olmadan kizin basina birşey gelmeden

İstese ispatlar allah başa vermesin ama cep telefonuna ses kaydedebilir onun dışında video modunu açıp bi yere yerleştirebilir. Bi denesin en azından. Olmadı anlaşılır evet psikologlar psikiyatrlar ne güne duruyor emniyet bu kadar boş değil gözünden anlarlar doğru mu değil mi. Şikayet etsin. Amcasından neden uzak durmuyor ve bunlar hangi ara oluyor onu da anlamadım.

Olay nasıl ve nerde gerçekleşiyormuş mesela? Nasıl yalnız kalabiliyorlar? Keşke çelişkili şeyler söylemesi için sıkıştırsaydınız. Yanlış anlamış gibi yapıp anlamamıştan gelip sorular sorun seri şekilde. Yalansa muhakkak tekleyecektir. Ya da bırakın bunu emniyet görevlileri yapsın... Karar sizin.

Ben gaztede okumustum öz babasi kizina tecavüz ediyordu kiz bir gpn ailesine demis inanmaislar. Kizda kameraya koyun demis ve öLe isbat etmiş.ortalik sapik dolu öz babalar kizlarini tecavüz ediyor ve anneler bunu bilip susuyorlar.
Eger tecavüz varsa taciz bile polisi agriyin bence göz dagi olur korkar birdaha yapmaktan arayin polisi isim vermiOr polisler ztn

X