ameliyat olacaklara tavsiye,ameliyat olacakları güne kadar ameliyatı akıllarından çıkarsınlar.son gün panikleyebilirsiniz. ameliyata konsantre olmamanız için eğer çalışıyorsanız ,işlerinizi daha da yoğunlaştırın,farklı şeylere konsantre olun.ben ameliyattan bir gün önce tüm işlerimi bitirmek için 8 e kadar işyerinde kaldım,sonra evime geldim,duşumu aldım ve şaçıma fön çektirmek istedim,garip bir istek ama bilmiyorum,pek aklım başımda değildi o gün evde kalıp düşünmemek için herşeyi yaptım.kendimi çok faza yordum,güzelce fönümü de çektirp evime geldiğimde zaten saat 9.30 u geçiyordu.eee dedim şimdi ne olacak ,bişeyler atıştırdım, o kadar yorulmuşum ki gün boyu yatağıma girdim uyuayamam diye ama mışıl mışıl uyandım,şehir dışından gideceğim için 4.30 da uyandım ve 5 te yola çıktım.sedye ile götürülene kadar hiç bişey anlamadım,kendimel dalga geçiyordum,aaa başıma takacakalrı bone güzel değilmiş diye..boşverin o kadar ciddiye alıp,korkutmayın kendinizi,ne kadar çok korkarsanız uyanırken o kadar sıkıntılı uyanırsınzı.sıkmayın kendinizi,herşeygüzel olacak