ameliyatıma sayılı günler kala :)

steril19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
226
74
ameliyat olan,olmayı düşünen bütün arkadaşları konuya bekliyorum..27 şubatta ameliyatım var çok heyecanlıyım...arkadaşlar konularda arattım detaylı bilgi göremedim yada gözden kaçırdım..bilindiği üzere 2 çeşit protez var damla ve yuvarlak ben bu konuda kararsız kaldım..fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var..haydi toplanın bana ve benim gibi olan arkadaşlara yardımcı olalım hep beraber..

Bu konuya karar vermenin 2 şekli var. 1.si meme yapınız, 2.si ise göz zevkiniz.. Benim sıfır dokum olduğu için yuvarlak tercih edildi, göz zevkime hitap eden de yuvarlak protez..

benim göğüsler 6 cm..alt ve üst arasındaki fark yani..varmı oluyor bu bilemedim

Bu konuya karar vermenin 2 şekli var. 1.si meme yapınız, 2.si ise göz zevkiniz.. Benim sıfır dokum olduğu için yuvarlak tercih edildi, göz zevkime hitap eden de yuvarlak protez..

birde genelde yuvarlak göğüs çok yapay diyenler oldu çevremde ama görselde kimsede görmedim..

Bunu Dr una bıraksan bence hiçbir Dr yapay bi sonuç ortaya koymaz.. benimki yuvarlak yapay durduğunu düşünen varsa yazsın bana bileyim.... Kas altı olduktan sonra gayet doğal ha high profil değilde moderate profil olsa belki daha da doğal olurdu ama ben demedim Dr a bana doğal yap diye doğal olmayan bir şeyin doğal görünmesini beklemek elma yiyip armut tadı beklemeye benziyo

benim göğüsler 6 cm..alt ve üst arasındaki fark yani..varmı oluyor bu bilemedim
Sizin de çok fazla dokunuz yokmuş, yine de sizin beğeniniz de önemli.. Damla ile üst bölüm pek dolgun durmuyor ve benim şahsi fikrime göre damlada meme uzun duruyor, ben o görüntüyü sevmiyorum.

Bunu Dr una bıraksan bence hiçbir Dr yapay bi sonuç ortaya koymaz.. benimki yuvarlak yapay durduğunu düşünen varsa yazsın bana bileyim.... Kas altı olduktan sonra gayet doğal ha high profil değilde moderate profil olsa belki daha da doğal olurdu ama ben demedim Dr a bana doğal yap diye doğal olmayan bir şeyin doğal görünmesini beklemek elma yiyip armut tadı beklemeye benziyo

banada kas altı yapılacak..şöyle olduğuma değsin istiyorum..doktoruma zaten güveniyorum ama sadece doktor değil bunları taşıyanlarında fikri önemli değilmi :)

birde genelde yuvarlak göğüs çok yapay diyenler oldu çevremde ama görselde kimsede görmedim..
Çevrenizde bunu söyleyen kişilerin bu konuda bilgisi ne seviyede bilmiyorum ama bana şimdiye dek yapay duruyor diyen kimse olmadı, aksine doğal durduğunu söylüyorlar.

banada kas altı yapılacak..şöyle olduğuma değsin istiyorum..doktoruma zaten güveniyorum ama sadece doktor değil bunları taşıyanlarında fikri önemli değilmi :)
Benim fikrim yuvarlak ama damla olan biri gelir damla der kafan karışır anladın mo demek istediğimi ben damla sevmiyorum yuvarlağa göre daha sert ve şekli daha uzun zaten yuvarlak ayakta damla duruyor yatınca yuvarlak ama damla hep aynı duruyor
Bunlar benim fikrim başkası gelip tam tersi diyebilir

Bence şu an ki halini yükle Albüm yap sana fikir verelim sende bizimkilere bakarsın fikir alırsın netleşir

daha önce hiç resim yüklemedim ama haklsın aslında yüklesem öncesi ve sonrası daha net fikir olur..bi deneyim akşam umarım becerebilirim..birde sadece arkadaşlarım görür değilmi resimleri yani nette görsellerde gözüksün istemem..

Tikkabilla tekrar teşekkürler çok güzel olmuşlar..kaç cc yapıldı sana ?birde hangi marka protez dr bana mentor yada allergen ikisinden birini kullanacak

Tikkabilla tekrar teşekkürler çok güzel olmuşlar..kaç cc yapıldı sana ?birde hangi marka protez dr bana mentor yada allergen ikisinden birini kullanacak
325 cc mentor, yuvarlak, high profile, meme altı kesisi ile yapıldı. Allergan ve mentor arasında herhangi bir fark yok canım, ikisi de FDA onaylı..

İkisininde güzel örnekleri var bendeki yuvarlak benimde alt üst arası fark 4-5 cmdi.ben çok memnunum görüntüden damla olsaydı sıfır meme gibi olduğum içim dekoltem dolu dolu olmazdı sanırım

325 cc mentor, yuvarlak, high profile, meme altı kesisi ile yapıldı. Allergan ve mentor arasında herhangi bir fark yok canım, ikisi de FDA onaylı..

Tikkabilla beni de izlersen çok sevinirim, yuvarlak istiyorum bu kesin ve biraz araştırma yapıyorum diyeyim cc ler için boyum 160, 325in doğal duracağını düşünüyorum merak ediyorum nasıl olduğunu, şimdiden teşekkür ederim :)

X