Ameliyatyeri (burun sırtı ) kalınlığı ?????? yardım ?

Handaneren1

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
33
2
37
Selam arkdaşlar
Bugün 70. günüm . Burun sırtında (ameliyattan önceki eğri kısım ) çok net bir kalınlık var. 1 ay öncesine göre azalmış bir kalınlık ama hala gerginim .1 senesini dolduran arkdaşlardan yorum bekliyorum sizce bu kalınlık ( 2 gözün arasında kalıyor ) iner mi ?
O kısım hariç burnum istediğim gibi. Onun dışında burun ucumun çok kalın ve büyük olduğunu düşünüyorum.Sizce burun ucunda herhangi bir küçülme yaşanır mı?
Cevaplarınızı bekliyorum kızlar.

siz böyle birşeyi gözlemlendiniz ya da yaşadınız mı ? Tahminen ne kadar sürede gerçekleşir bu ? Ameliyat edilen yer ( burun sırtı ) her iki taraftan da şişmiş durumda , çok kötü görünüyo :/

Bugün 6. Günüm biraz önce doktorumun yanından geldim burnumu yeni gördüm ve ağlamaya başladım dediğin gibi burun sırtında ve gözlerimin arasındaki kısım çok şiş doktor 'yüzün bile şişiyor operasyon burnunda yapıldı orası daha çok şişecek tabi' dedi. Ama bu beni rahatlatmadı suratım bi acayip duruyor. Çok korkuyorum şişlik inmezse diye :KK43:

şişlik iner merak etmeyin. Arkadaşlar benim sorunumda aynı şekilde burun sırtında yani kaş arasında biraz fazla oyulma olmuş yüz ifadem çok değişti hiç beğenmiyorum tekrar eskisi gibi olurmu kıkırdak mı koyarlar tekrar ne yapacam böyle birşey başına gelen varmı yardım.

X