Amelyat olanlar :)

Ecrince

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
54
5
Kızlaar az kaldı amelyatıma ama ben şuan o anı düşünüyorum da insanalr bakıcak falan burnumda sargı falan ben çok utanırım öyle bakmalarına:KK70: siz naptınız amelyattan cıkınca girerken falan :KK70:

Benim 15gün oldu vlla 5inci gün sargıyı aldı doktorum çokta harika bi burnum oldu.heyecanlı bşiy ama nasıl oldu bitti anlamicaksın bile şimdiden geçmiş olsun

Benim 15gün oldu vlla 5inci gün sargıyı aldı doktorum çokta harika bi burnum oldu.heyecanlı bşiy ama nasıl oldu bitti anlamicaksın bile şimdiden geçmiş olsun
Ya peki sabah hastaneye gittin girene kadar nasıl geçti vakit canım

Sabah 4.30da evden çıktık annemle ataşehir estethica bana baya uzakta:)heyecanlıydım çok once sakinleştırıci yaptılar sonra ameliyathaneye girdim sonrasını hatrlamıorum.gozumu actgımda anne ameliyata griomuyum dedim annemde oldun bile ddi

Aaa ne güzelmiş ya :) e üstünü falan ne ara giydirmişler peki sonucta amelyata girmeden önce üst çıkarman lazımmış

ameliyattan sonra öyle bir özgüven ve mutluluk gelicek ki hepsine değdi diceksin..

Hahah ay inşallah canım sen oldun mu nasıl geçti ve haalaa memnun musun(ki söylediklerin olumlu:))

Sabah 4.30da evden çıktık annemle ataşehir estethica bana baya uzakta:)heyecanlıydım çok once sakinleştırıci yaptılar sonra ameliyathaneye girdim sonrasını hatrlamıorum.gozumu actgımda anne ameliyata griomuyum dedim annemde oldun bile ddi
Hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?Bir çok doktor ataşehir esteticha'da yapıyor heralde ameliyatları.Benim de çok uzak oturduğum yer ataşehire ve nasıl giderim bilemiyorum.Sizi zorladı mı yol?

Hahah ay inşallah canım sen oldun mu nasıl geçti ve haalaa memnun musun(ki söylediklerin olumlu:))

ameliyatta hirbir şey yok. zaten uyutuyolar.. esas olay ameliyattan sonra ( aklına gelir bu lafım inş ) sedye ile odana götürüldüğün andan itibaren cehennem haftası denilen saniyeleri bile geçsin diye saydığın 1 haftalık süreç başlar :) sonrası rahat ama ilk 1 hafta çok zor.. burnuna bir mandal tak ve 1 saat evde gezin yemek ye su iç o şekilde anlarsın demek istediğimi :) 1 hafta o şekil işte, ama acı sızı ağrı yok sadece sıkıntı var

Ben naci çeliğe oldum cnm işinde en iyilerden biri bana gore çok araştırmıştım zaten neyseki hayal ettiğim gibi oldu.buarada saat 7de hastanede olduk üzerimi değiştim işte ameliyat önlüğü verdiler sonra damar yolu açtılar ağrı kesici sakinleştirici fln verdiler sonradaaaa ameliyathaneye girdim işte

Ay kızlar valla sizi okudukca rahatlıyorum :) aman benim için 1 hafta nefes alamamak önemli değil valla 2 hafta da alamasam olur :d yeterki güzel olsun :) bi de işte narkozdan uyanamama falan konusunda üstüme geliyor arkadaşlarım bazen:KK43:

Demekki herkezin korkuları aynıymış bende yalnızım saniodum:)))yaa ben ağzımdan alcagım nefesin yetip yetmicegni bile düşünüodum:KK66:ama bence herşeyden en önemlisi iyi doktor seçimiymiş ben onu anladım yani çevremde ucuza yaptırıp pişman olanda çok var

aynı narkoz sorusunu doktora bende demiştim dediği şu ,doktor : sen hastaneye gelirken trafiğe çıktın ya ben : evet doktor: işte gelirken kaza geçirip yapıp ölme riskin narkozdan uyanamayıp ölme riskinden daha fazla dedi :) ...yani trafikte kontrol sende değil sen veya şöförün ne kadar düzgün kullanırsan kullansın karşıdan gelen ökös sana çarpabilir, ama ameliyatta herşey doktorun kontrolünde kurallar çerçevesinde nefesin nabzın tansiyonun nefes alıp verişin herşeyin saniye saniye kontrol altında ..bişey olmaz

Aynen öyle:KK66:açıkçası yıllarca gitmediğim doktor kalmamıştı kolay kolayda güvenemio insan bide tam yüzün ortasında die çok zorlanmıştım karar vermekte kzlar neyseki ben atlattım darısı başınıza

Ay kızlar cansınız valla :KK68: ben suan çok rahatladım. Amin canım ya insanda Özgüven falan kalmıyo valla bi an önce olsun bitsin istiyorum şuan:KK17:

Benim tekrar olmam gerekiyor üstelik çok zorlu bir süreç geçirdim ameliyatımda zor gecti burnum kırıkta ama dedikleri gbi ağrı yok halsizsin ani hareket etmicen. Beni odama getirmişler gözümü bi açtım hastane odasındayım gözümü açtım doktorum bardağın içinde kemiklerde geldi . Bana verdi:) çok zor olmuş ameliyatım . Onları gördüm gözümü ilk açtığımda Çiğdem bulandı hemen serum taktılar iğne yapıp . Gece boyu uyuyamadum ve elimde buz torbaları burnuma yüzüme tuttum ödem kalmasın diye her yerim ağrıdı. Yatamıyorsun çünkü düm düz bir hafta boyunca başımın altına iki üç yastık koyarak oturur vaziyette gbi yattım daha bir çok şey tekrar ameliyat olmam gerekiyor şimdi maalesef ve. Şu an korkuyorum çünkü ilk ameliyatımda çok arastırmamıştım şimdi netten videolar izledim ameliyatla ilgili korktum . Birde kızlar birşey sorsam revizyon ikinci ameliyatta ilki kadar zormudur.

Neden tekrar oluyosun canım? Valla ben ilkini olmadım revizyon nasıldır hiç bi fikrim yok

Neden tekrar oluyosun canım? Valla ben ilkini olmadım revizyon nasıldır hiç bi fikrim yok
Burnumda bir sorun varmış CNM büyük ihtimal Cumartesi olcam konu açtım 1.5 senelik burnum die otdan bakabilirsin temine CNM bugun actım konuyu çok korkuyorum

X