"Amerikada da tecavüz oluyor, çenenizi kapatın"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
Türkiye, bindiği minibüs şoförü tarafından kaçırılan, tecavüze kalkışılan ve bıçaklanıp öldürüldükten sonra cesedi yakılan Özgecan'a аğlаrken, Yеni Şafak yazarı Cemile Bayraktar'dan akıllara durgunluk verecek bir yorum geldi .

Tarsus ilçesinden Mersin'е gitmek isterken kaybolan, daha sonra bıçaklanmış ve yаkılmış cesedine ulaşılan Özgecаn Aslan olаyı Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Birçok yerde protestolar başlarken, kadına yönеlik şiddete acil çözüm istendi .

Böylesi bir atmosfеrdе. . .

Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar, sosyаl medyada yapılan "Müslüman ülke "еlеştirilеrinе cevap verirken, tеcavüz olаylаrının Amerikа'da da yaşandığını belirterek "çеnеnizi kapatın "dedi. Bayraktar eleştiri yаpаn kişileri isе fırsatçılıkla suçlаdı .

Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar Twitter'dan şunları yazdı: "Müslüman ülke, tecavüz. .. fırsatçılığına soyunmayın, Amеrika'da her iki dakikada bir kadın tecavüze uğruyor. Şimdi çenenizi kapatın

untitled-1(284).jpg

bu da tweet in linki:

https://twitter.com/jamilabayraktar/status/566684934140854272

http://www.haberay.com.tr/amerikada-da-oluyor-cenenizi-kapatin-4375h.htm

Yazısını okumadım ama kıza yapılana ses çıkarılmasından değil bu tecavüz olaylarının Müslümanlarla ilişkilendirilmesinden rahatsızlık duymuş. Haklı da. Dünyanın her yerinde var böyle manyaklardan ne yazık ki. Sadece kendi ülkemizde oluyormuşcasına milletimizi kötülemek doğru değil.

Amerika musluman degil yani tecavuzun olmasi daha kolay degil mi bunlara gore. Acik sacik giyinme konusunda? Ayrica amerika da cogu eyalet de bu tarz vahsice islenmis suclar icin Idam var. Bunu da soyleseymis iyiymis

Amerikada oluyormuş oh neyse mi diyelim yani bu olayın müslümanı hristiyanı, partisi, siyasi görüşü yok ki
Hala bunun üzerinden rant yapmaya çalışanlar var, tüylerimi diken diken ediyorlar

Niye kotu olaylar hep masum ve iyi insanlarin basina gelirki! Mesela bu olay, ozgecanin degilde su kadin(!) 'Nin basina gelseydi, bugun bu kadar rahat cene kapattirabilirmiydi.
Neymis abd de oluyormus. Efendim benim yasadigim ulkede boyle olaylar olmuyor. 10 yildir burdayim daha ne bi cocuk tacizi ne bi kadin cinayeti hicbisey duymadim. Eger ornek verceksen iyu ulkeleri ornek ver iyi seyler olsun...
Once cocuk ve kadinlari tecavuz ettiler, cenemizi kapadik.
Sonra sokak ortasinda oldurmeye basladilar, yine cenemizi kapadik.
Simdide yakmaya basladilar, tam ses cikarma zamani, boyle provakator tipler milletin cenesini kapatiyor. Hay senin...

Oofff ki ne offf. Bir olay olsa da birbirimizi yesek diye fırsat kolluyoruz vallahi. Bizim bugün kenetlenmemiz lazım yahu birbirimize laf ebeliği yapmamız değil. ...

Gencecik pırıl pırıl bir kızın cenazesini de alıp siyaset gibi bombok bir rezilliğin tam orta yerine bıraktık üstünde tepiniyoruz.. helal olsun bize!!

Amerika musluman degil yani tecavuzun olmasi daha kolay degil mi bunlara gore. Acik sacik giyinme konusunda? Ayrica amerika da cogu eyalet de bu tarz vahsice islenmis suclar icin Idam var. Bunu da soyleseymis iyiymis

aslında bize de gelmesiyle ilgili bi öneri sunmuş ekonomi bakanımız idamın ama zannetmiyorum hümanistiz ya şimdi bize ters..

Oofff ki ne offf. Bir olay olsa da birbirimizi yesek diye fırsat kolluyoruz vallahi. Bizim bugün kenetlenmemiz lazım yahu birbirimize laf ebeliği yapmamız değil. ...

Gencecik pırıl pırıl bir kızın cenazesini de alıp siyaset gibi bombok bir rezilliğin tam orta yerine bıraktık üstünde tepiniyoruz.. helal olsun bize!!

belki haklısın ama tüylerimi diken diken ediyor bu olayın üzerinden bile siyaset yapılması, zaten her halta karıştırmışız, bir insan canı eksikti :/

Amerika'da oluyordur,dunyanin baska ulkesinde de,ama buyuk cogunlugu musluman olan Turkiye'de neden oluyo?
Sorsan bunu yapan pislikler de muslumandir guya! Yok oyle muslumanlik!
Aslinda bunun inancla da alakasi yok ki .Caydirici,engelleyici bi ceza yok kanunumuzda,efendim en agir cezayi alacaklarmis,neymis o muebbet,adam pasa pasa yatacak icerde otesi ne,bugune kadar boyle vahsice,canavarca nice kadinimiz,kizimiz,hatta ufacik yavrularimiz bile ziyan oldu hangisi engellenebildi.İnsanoglu basibos birakilirsa iste boyle caniler cikar ortaya,daha kac kisi katledilmeli birilerinin uyanmasi icin!

Musluman ulkede hic olmamasi gereken seyler bunlar insanlarondan bahsediyor..hayirda takila takila bunami takilmis orda gencecik can gitmis yok ya bu dunyada bu insanlarla yasamak istemiyorum ben en kisa surede farkli bir gezegene goc olmali

İnşallah senin çenenden tutup assınlar.
Bizde amerikadada asıyorlar diyelim..
İnşallah sanade böyle yaparlar..

Delirdim ben delirdim.
Böyle pasif kadınları görünce çıldırıyorum..
Kadınlık bumu lan bumu o kızı koyun kendi yerinize..
Konuşmak bu kadar kolay olmamalı ..
Bütün herkes ayaklanmalı kadınlar için adalet yerini bulsun..
tecevüzcülere idam geri gelsin..

Bu arada kadına tecavüzden ilk 3 ymişiz...
1 yılda tecavüzler kadına şiddet ne kadar arttı farkında değişmesini...

Nasıl bir hal aldık ki,tecavüz gibi iğrenç ötesi bir şeyi bile sınıflandırmaya başladık.

Açık giyinmiş olmuş,sarhoşmuş olmuş,müslüman değilmiş olmuş,müslümanmış olmuş,bilmem neymiş olmuş..

Ortada iğrenç bir durum var. Ve bunu nasıl katagorilere ayıracak kadar vicdansızlaştılar? Şaşırıyorum.

Yazısını okumadım ama kıza yapılana ses çıkarılmasından değil bu tecavüz olaylarının Müslümanlarla ilişkilendirilmesinden rahatsızlık duymuş. Haklı da. Dünyanın her yerinde var böyle manyaklardan ne yazık ki. Sadece kendi ülkemizde oluyormuşcasına milletimizi kötülemek doğru değil.
ben de " kadın o anlamda dememişki, fırsatçılara seslenmiş , hemen durumu müslümanlığa getirenlere çenenizi kapatın demiş." yazacaktım ki siz yazmışsınız

ben de " kadın o anlamda dememişki, fırsatçılara seslenmiş , hemen durumu müslümanlığa getirenlere çenenizi kapatın demiş." yazacaktım ki siz yazmışsınız
Yalanmi lafa geldimi muslumaniz o ayip bu gunah namus cart curt ama tecavuzde kadina siddette musluman ulkelerdeki oran ne kadar fazla bu konuda tum dunyaya iyi ornek olmamiz gerekirken duruma bakin..

Son düzenleme:
Yalanmi lafa geldimi muslumaniz o ayip bu gunah namus cart curt ama tecavuzde kadina siddette musluman ulkelerdeki oran ne kadar fazla bu konuda tum dunyaya iyi ornek olmamiz gerekirken duruma bakin..
tabiki bazı düşüncelerinize katılıyorum lakin "müslümanın hatasını islam dinine asla yüklemeyin" diye de bir cümlenin görüşünü taşıyorum.. sevgiler..

Bu olayın amerikasi muslumanimi var ya her nerde yaşanıyorsa yasansin çok aci

savaşlarda kadınlarada tecavüz ediliyor en yakin zaman isit pisliklerinin yaptığı yada sırpların yaptığı tecavüzleri

Çok üzüldüm ağladım o kız ölürken ne aci çekti nasıl bağırdı yazık

Bizler bir kaç gün yazicaz uzulucez ve gecicek dünya telaşı

Ama o anne o baba içi her gün acıları büyüyerek devam edicek
Bu acıları kimse yaşamasın

Azıcık düşünerek yazmak gerek boyle durumu müslüman hıristiyan durumuna sokmak yerine

İnsanlık ayıbı demek gerekir

Kadini savunmuyorumda oncelikle soyleneni anlayip sindirip oyle yorum yapin.Medeniyetten bahsedipte olayi turkluge muslumanliga baglayanlara medeni (!) gorunen amerikayi ornek vermis.Yoksa ozgecan icin cenenizi kapatin diyebilecegini hic sanmiyorum bu kadar insana laf etmeyi goze alamaz zaten bu vicdana sigmaz.Gencecik bir kiz hic bir sucu ve gunahi yokken yine acik mi giyindi kapalimi, ciglik atip direndimi yoksa rizasi varmiydi sorularina maruz kalip yattigi mezarinda bile rahatsiz ediliyor yazik.

bak şimdi delireceğim.
bre kadın amerikada adalet sistemi takır takır çalışıyor. idam var bazı eyaletlerde. öyle afla 6 yılda çıkmıyor o caniler.

ayrıca amerikada oluyor o zaman buradada devamı gelsin mi demek istiyorsun.
orada var iyi kapatalım çenemizi ha.
neyle besleniyorsunuz siz. anlamıyorum

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X