Amerika'da doğum

Bende giriş yaparken sorun olurmu diye arastırdım onu,genel forumlarda hastane masraflarını karsılayanılecegıne dair bi para gösterirsen sorun olmaz diyo çünkü ABD ye doğum için bitek Türkler ve Çinliler geliyo onlarda bunu biliyo.pasaport kontrolde soruyo niye geldin diye ;gıttıgın sehrin bi özelliği varsa gezmeye dıyebilirsin,benım karnım küçücüktü şişme yelekle geçtim,sorsalardıda söylerdik.şimdiye kadar döndürülen olmamış bi sorun olacagını sanmıyorum.dr dan raporunu al ve havaalanındaki hiçbir xr den geçme söyle hamileyim diye sorun olmuyo😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nekadar kalıcan derlersede 3ay de tam kalıcagın sure kadar söyleme.dr olarakda orlando dan başka bilgim yok ,benim doğum yapıcagım hastane buna özel sadece ve hersey süper Hidayt tükoglnn karısının doğum yaptıgı hastane ,yani burda olsan Dr onerebilirdim

Bende giriş yaparken sorun olurmu diye arastırdım onu,genel forumlarda hastane masraflarını karsılayanılecegıne dair bi para gösterirsen sorun olmaz diyo çünkü ABD ye doğum için bitek Türkler ve Çinliler geliyo onlarda bunu biliyo.pasaport kontrolde soruyo niye geldin diye ;gıttıgın sehrin bi özelliği varsa gezmeye dıyebilirsin,benım karnım küçücüktü şişme yelekle geçtim,sorsalardıda söylerdik.şimdiye kadar döndürülen olmamış bi sorun olacagını sanmıyorum.dr dan raporunu al ve havaalanındaki hiçbir xr den geçme söyle hamileyim diye sorun olmuyo😊

Zehranaznil tebrik ederim sizi. umarım rahat bir doğum olur. Hamileliğimizin kaçıncı haftasında gittiniz? Diğer arkadaşlar da belli olmuyormuymuş. Ben 4 ay kalmayı düşünüyorum mesela bu süre onları şüphelendiğine mi ? 3 ay kalacağım dersek sadece 3 ay mı izin veriyorlar? Bu konudaki tavsiyeleriniz neler? Bu arada Bildiğim kadarıyla xray cihazları metal detektörü olduğu için gebelikte bi sakıncası olmuyormuş. Çantaları koyduğumuz yerde tehlike varmış oradan da kimse geçmediğine göre bi sorun olmaz herhalde.

Teşekkür ederim😊ben tam 30haftayı doldurdugum hafta geldim hiç belli değildi,sormadılar bizde bişey demedik.yani birazda şans galiba gümrükteki kişinin o günkü iyi hali ,prosedür geregi mutlaka soruyo ne kadar kalacagını eğer disneyin olduğu bi yere gidiyosanız yanınızdada cocuğunuz varsa kalma sebebi olabiliyor,yada alışverişe yada tatile.genelde sizin soyledıgınız kadar veriyolar ama bazen sınırlandırabiliyolarmış,vize cesidinizle yurt dışı seyahatlerınızın pasaportta gorunmesi ,yurt dışı mal varlığınız vs.

Xrlere gelince geçedebilirsiniz aslında ama ben normaldede uçaktaki basınçtan korktuğum için tetikleyen bişey olmasın diye geçmedim,tamamen tercih😉

benim seçimim miami oldu ve ben temmuz sonu gidiyorum hemen hemen herşeyimiz hazır sayılır ve şu an oldukça hamile ve göbekli gözüküyorum ama gümrükten geçerken'de bir sıkıntı yaşamıycamızı söylüyorlar arkadaşımda o şekilde gitmişti . hamile olduğunuzu sorarlarsa söylüyosunuz bir problem çıkmıyormuş tatil demeniz yeterli daha öncede dediğim gibi bu işi tek başımıza yapmak sıkıntılıydı . şimdi daha rahatım .özellikle doktorla ilgili bir çok bilgide edindik .inşallah herşey güzel olacak.

Sevgili gizemo bizde eşimle aynı şelikde düşündük ve araştırmalarımız halen sürüyor.Aslında kararda verdik sayılır sadece şu an beklemedeyiz .bende bir arkadaşım aracılığıyla karar verdim .Amerika'nın san diego eyaletinde doğumunu yaptı ve çok memnun kaldığını anlattı .

Arkadaşlar 2,5 aylık hamileyim ve şimdiden nerede doğum yapmalıyım diye düşünürken aklımıza eşimle birlikte yurt dışı olabilir diye geldi .
Fakat endişelerim var şu ara araştırma aşamasındayım sizlerden de yurt dışında doğum yapan yada bilgi sahibi olan varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim sevgiyle kalın .:)

Merhaba
asyakaya ve gizemo79 aynı kişi iken biri sorup biri cevaplamış. Çok enteresan geldi bize. Aynı bilgisayardan giren 2 kişi neden yüz yüze konuşmaz da burada insanları salak yerine koyar ? Bu 2 üyenin yazdıklarına itibar etmeyin. Önerdikleri yer ile bağlantıları var ve reklam yapmaktalar.

Aahahaha :)) bebeeeeeemi amerikada dogiricim ben !

Türkiye'de dogurmicim...İçimde tuticim oraya gidince çıkaricim...

Ben de diyorum ki acaba acun ılıcalıyla konuşsam beni survivora alsa ünlüler arasında yer alsam ünlüler adasında dogursam ::37:

Aahahaha :)) bebeeeeeemi amerikada dogiricim ben !

Türkiye'de dogurmicim...İçimde tuticim oraya gidince çıkaricim...

Ben de diyorum ki acaba acun ılıcalıyla konuşsam beni survivora alsa ünlüler arasında yer alsam ünlüler adasında dogursam ::37:

uçakta doğur dünya vatandaşı olsun bebişim :27:

konuyu ben hamıleyken açsam,kızı everene kadar cevap gelmezdi..

soran arkadaş tedbirli davranmış,cebınde sıcak sıcak yorumcusuyla gelmış..

annelık böyle bişey işte..

Arkadaşlar 2,5 aylık hamileyim ve şimdiden nerede doğum yapmalıyım diye düşünürken aklımıza eşimle birlikte yurt dışı olabilir diye geldi .
Fakat endişelerim var şu ara araştırma aşamasındayım sizlerden de yurt dışında doğum yapan yada bilgi sahibi olan varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim sevgiyle kalın .:)
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
Sevgili gizemo bizde eşimle aynı şelikde düşündük ve araştırmalarımız halen sürüyor.Aslında kararda verdik sayılır sadece şu an beklemedeyiz .bende bir arkadaşım aracılığıyla karar verdim .Amerika'nın san diego eyaletinde doğumunu yaptı ve çok memnun kaldığını anlattı .

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

6 aylıkken maksimum uçağa alıyorlar çünkü risk almak istemiyor hava yolu şirketleri. Eğer yurtdışında dogum yapacaksan 6 aylıkken gitmen gerekiyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuyu daha önceden okumuştum ama o kadar samimiyetsizlik ve reklam koluyordu ki yazmadım bir şeyler.. Bir de bu konuyu araştırdığım için hep aynı firma ve x bey in muhteşem ilgisi karşıma çıkıyor. Daha görüşmeden direkt eledim:)

Doğumdan ne kadar süre önce gitmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar? Ve doğumdan sonra en erken ne zaman dönülebiliyormuş. Biraz daha bilgi paylaşırsanız sevinirim.

En geç 32. Haftada uçağa biniliyor canım. Ve bebek 1 haftalıkken dönen de var 40'ını çıkaran da. Genelde kış bebeklerine 2-3 hafta sonra dönün diyorlar sarılık ve mikrop kalmaması açısından... Ama yaz bebekleri daha erken dönüyormuş...

Gerçekten giymeyi düşünen varsa ya oradaki akrabaları arkadaşlarımdan ya da profesyonellerden yardım almalı...

Arkadaslar merhaba,

Konunun uzerinden gecmis ama yeni ihtiyaci olacak arkadaslar icin bilgi vermek istedim.
Ben hic bir kurulusa bagli olmadan kendim organize edip gittim ve San Diego'da dogum yaptim.

İncelemek isterseniz blogum www.bebegehazirlik.blogspot.com.tr Akliniza takilan sorular olursa da bana blog uzerinden ulasabilirsiniz.

Herkese hayirli dogumlar ve saglikli bebekler dilerim. Sevgiyle kalin

Merhaba burda konusu gecen arklar yrdımcı olabilirsenşz cok swvinirim aklıma takılan vergi konusu var yorumunuz nedir? Ve san dieogoda dr kurtuluş, chicgoda dr sue kafali mail bilgisi olan var mı ya da başka dr tavsiyeniz var mı? Ocak 2017 se bekliyoruz bebişimizi sandiego iklimi daha ii olur diy düşünorus ancak fiytlar ucurum varsa başka bir yer de olur tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen tecrübeli anneler

Mel Kurtuluşta doğum yaptım, mail adresini özelden paylaşabilirim. onun zaten bir sitesi var gerçi oradan ulaşabilirsiniz. Aracı kuruluşla değil kendiniz gidecekseniz İngilizcenizin olması gerekiyor yoksa çok zorlanırsınız.

Back
X