Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varikosel ameliyatı oldu suan normal yani cok iyi sayılmaz bide sizin yasınız kac tıBenim amh 1 iken kendiliğinden kaldım. Eşinin sperm değerleri nasil
Sizde polistik over mi var arkadasınız normal mi kaldı yoksa aşılama ile miCanım.benim 7.54 tüp bebeğe gecicem. Arkadsimin 1.15 'di doğumuna bir hafta kaldı.
Bende pcos var mı yok mu ben de anlamadım. Ultrasonda bir doktor var dedi üniversite kan hormon tahlillerine göre yok dedi. Ama amh değeri de ortada. Canım arkadaşım kendiliğinden gebe kaldı. Hiçbir ilaç vs. OlmadanSizde polistik over mi var arkadasınız normal mi kaldı yoksa aşılama ile mi
Cok yuksek degil ilacla düşebilir sizin galiba bende 2 bucuk yillik evliyim ama olmuyo anlamadım korkuyorumdaBende pcos var mı yok mu ben de anlamadım. Ultrasonda bir doktor var dedi üniversite kan hormon tahlillerine göre yok dedi. Ama amh değeri de ortada. Canım arkadaşım kendiliğinden gebe kaldı. Hiçbir ilaç vs. Olmadan
3 yıla yakın oldu hayla bisey yok yasım da 20 degerim düsük ama yumurta kalitesi de onemliymis galiba37 canım. Benim eşimin de sperm kalitesi düşüktü. Hareketlilik çok azdı yuzde 3 gibi. 8 Ay korunmadik.ama olmamıştı çocuk o donem. Herhangi özel bir şey de yapmadık. Sadece karışım vermişti doktor onu içti eşim. Ara sıra o da. Olur yani değeriniz iyi
Senin diğerin gayet iyi canım. 1.05 altında biraz kritik. Ki 0.50 ye kadar yolu var tüp bebekteCok yuksek degil ilacla düşebilir sizin galiba bende 2 bucuk yillik evliyim ama olmuyo anlamadım korkuyorumda
Ben cok denk geldim 0.01 amh ile tup bebekte bile gebe kalanlar var insllah banada nasip olurSenin diğerin gayet iyi canım. 1.05 altında biraz kritik. Ki 0.50 ye kadar yolu var tüp bebekte
Bisey daha sormak istiyorum bilginiz varsa cvplayın lutfen tup bebekte yumurta alıyorlar ya embriyo olusuyor yumurtam artık olmuyo mu yoksa o ayki yumurtalarlamı yapılıyor sadeceSenin diğerin gayet iyi canım. 1.05 altında biraz kritik. Ki 0.50 ye kadar yolu var tüp bebekte
Olur tabiki önemli olan fok yumurta olması değil 1 yumurta yeterli hamilelik için. Altin yumurta diyorlar hatta 001 ile hamile kalanlaraBen cok denk geldim 0.01 amh ile tup bebekte bile gebe kalanlar var insllah banada nasip olur
Rezervin var sonuçta sadece o ay çıkanları alıyorlar birdahaki tedavide yine yumurtluyorsun. Her adette zaten yumurtlamış oluyorsun yumurta atılıyor kanama oluyor. Yumurtaların bitmeyecek. Rezerv azalıyor sadece. Elinde bir sepet düşün. Sepet deliniyor yol boyunca gittikçe bir bir düşüyor. Kadın da o hesap doğduğunda belli bi rezerv ile doğuyor her ay azaliyorBisey daha sormak istiyorum bilginiz varsa cvplayın lutfen tup bebekte yumurta alıyorlar ya embriyo olusuyor yumurtam artık olmuyo mu yoksa o ayki yumurtalarlamı yapılıyor sadece
Altın yumurta dedikleri kaliteli olması degil miO
Olur tabiki önemli olan fok yumurta olması değil 1 yumurta yeterli hamilelik için. Altin yumurta diyorlar hatta 001 ile hamile kalanlara
Tek yumurta çıkıyor mesela ya da 2 biri kaliteli biri kalitesiz. Az yumurta çıkıp çok azının kaliteli olmasiAltın yumurta dedikleri kaliteli olması degil mi