amh değerinin yüksek çıkması ??? yardım ???

evremsu

rabbim herşeyin hayırlısını versin
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
380
200
arkadaşlar şişlide tüp bebege baslıycaz. geçenlerde amh testi yaptırdım başka yerde sonuç 19.2 çıktı. bu sonuca göre tüp bebek tedavim nasıl ilerleyecek sıkıntı olur mu benım için. tşkler

benimde 4.56 cikti ama benim yaptirigim testte 5 ve ustu SIKINTILI idi . anlamadim ya iyi mi kotu mu simdi

Kizlar merhaba..
Bende sisli memorial da amh baktirdim asilama dusunuyoruz degerim 8.43 cikti aralik degerler soyle 0.8-14.2
Bu durumda pco degilmisim ama ohss riskim varmis.. ohss yi okudukca cok korktum ilacsiz mi olsam ne yapsam cok moralim bozuk bi akil verin bana

Kızlar benimde amh değerim 13 çıktı dra sorduğumda polikistikover sendromunu destekliyor dedi bu ay adet olmayı bekliom 2. Günü gidicem aşılama için bağcılar medipol hastanesinde yaptırdım testi mi bende merak ediyorum aşılama ile bu değerlerle hamile kalabilirmiyiz burda bülent beye yazdım test sonucumu çoğul gebelik veya ohss olma ihtimali yüksek die cvp vermiş dr seçimi çok önemli yazmış

Kızlar benimde amh değerim 13 çıktı dra sorduğumda polikistikover sendromunu destekliyor dedi bu ay adet olmayı bekliom 2. Günü gidicem aşılama için bağcılar medipol hastanesinde yaptırdım testi mi bende merak ediyorum aşılama ile bu değerlerle hamile kalabilirmiyiz burda bülent beye yazdım test sonucumu çoğul gebelik veya ohss olma ihtimali yüksek die cvp vermiş dr seçimi çok önemli yazmış

Canim bende memorial sisli de amh 8.43 cikti.. pco yok cunku 1 yildir duzenli ovulasyon testiyle takip ediyorum.. sisli deki doktor banada ohss riski var dedi.. sen simdi memorial demi asilamaya basliyacaksin tatlim?

Canim memorialdeki doktorum bu amh i mutlaka burda yaptirmani istiyorum ama digerlerini istedigin yerde yaptirabilirsin demisti sanirim hassas ve onemli bir test..
Ayrica senin amh 13 cikmis ama referans araligindaki max degerin kac o onemli?

arkadaşlar şişlide tüp bebege baslıycaz. geçenlerde amh testi yaptırdım başka yerde sonuç 19.2 çıktı. bu sonuca göre tüp bebek tedavim nasıl ilerleyecek sıkıntı olur mu benım için. tşkler

Canim ust sinir kacti referans araliginda? Bence memorial de yaptir amh cok onemli bir test

Canim memorialdeki doktorum bu amh i mutlaka burda yaptirmani istiyorum ama digerlerini istedigin yerde yaptirabilirsin demisti sanirim hassas ve onemli bir test..
Ayrica senin amh 13 cikmis ama referans araligindaki max degerin kac o onemli?
Benim drda aynı şeyi söyledi amh testini bırda yaptır dedi bide insülinle dvitaminine baktır onları dışarda baktırabilirsin demişti bende aralık yazmıyordu malesef :KK43: yada ben anlayamadım biraz karışıktı çünkü Ama değerim yüksek çıktı ohss olabilme ihtimaline karşı istemişti drumda zaten Çünkü en son muayenesinde sıvı birikimi olmuş dedi daha önce böle bişi yoktu

Benim drda aynı şeyi söyledi amh testini bırda yaptır dedi bide insülinle dvitaminine baktır onları dışarda baktırabilirsin demişti bende aralık yazmıyordu malesef :KK43: yada ben anlayamadım biraz karışıktı çünkü Ama değerim yüksek çıktı ohss olabilme ihtimaline karşı istemişti drumda zaten Çünkü en son muayenesinde sıvı birikimi olmuş dedi daha önce böle bişi yoktu

Son muayenesinde derken tatlim anlamadim? Amh a memorialde baktirdiysan onlarin max sinir degeri 14 yaziyor ben arayip sonucumu mail atmalarini istemistim orda yaziyordu..

X