Amh,fsh,lh,e2,prolaktin

Cetin01

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
12
3
6
40
Bütün bu değerlerin ne olduğunu çocuk isteyip olmayan tüm kadınlar bilir. 1 senelik evliyim ve hemen çocuk istememize rağmen olmadı doktora gittim. Ki adetim 3 aydır gelmemişti.

İlaç kullandım adet oldum. Sonra....

Amh: 0.05
Fsh:41
Prolaktin: 20
Vs

Sonuç eeken menapoz. Hemen tüp bebek. De değerler düşmeyince oda olmuyor.

Zor çok zor.

Bütün bu değerlerin ne olduğunu çocuk isteyip olmayan tüm kadınlar bilir. 1 senelik evliyim ve hemen çocuk istememize rağmen olmadı doktora gittim. Ki adetim 3 aydır gelmemişti.

Vs

Zor çok zor.
Geçmiş olsun canım değerler düşmeyin ce neden olmuyor tüp bebek

Vs

Zor çok zor.
Canım hemen hayıt otuna başla. Düşürüyor benim fsh 15 ti temmuzda şimdi 10 a düşmüş. İşe yaradığına inanıyorum ben. Araştır istersen sen de.

Agnus castus diye bi hap var hayıt hapı yani hormonlari duzenliyo bunuda kullanabilirsin

Agnus castus diye bi hap var hayıt hapı yani hormonlari duzenliyo bunuda kullanabilirsin
ben prp yi denedim bursa da sonuç bekliyorum. Çok bir vaktim olduğunu düşünmedim. hayıt ı doktorda söyledi kullanıyorum ama tek başına çare değil bence. Önemli olan yumurta oluşturmak ve geliştirmek.

fsh 15 altında tüp bebek denemesi yapıyorlar. Fsh yumurta kalitesini etkilenyen bir hormon
durumuz nedir varmı bir gelişme ? benim fsh21di 16ya düşürdüm tüp bebeğe başladık ama ben 3 ay biosteron dhea kullandım ve ayriyetten cyclo-progynova kullandım bunlar düşürmeye yardımcı oldu. isterseniz sizde bir doktorunuza söyleyin...

Back
X