Evet fsh 9.75 çıkınca istediBayagi yüksekmis fiyati peki doktorunuz mu istedi sizden
Bende incir kürünu yaptim ama icemiyorum tadi cok kötüarkadaşlar 34 yaşında AMH test sonucum 0.51 çıktı bir defa aşılama bir tüp bebek tedavim negatif sonuç verdi. üstelik tüpümün bir tanesi de tıkalıymış dr.lar olması çok zor dediler. İbrahim SARAÇOĞLU' nu aradım bana soğan kürü yap dedi ve bitkisel çaylar gönderdi. kullandım bir kür bitmeden hamile kaldım şimdi oğlum bir yaşında. hepinize tavsiye ederim. lütfen sitesine girin ve kürleri kullanın. bunu herkese tavsiye ederim. şuanda hepinizin yaşadıklarını anlıyorum. o yollardan bende geçtim. denemekle birşey kaybetmezsiniz. .
Yarın alacam sonucu yazarımAmh testi yaptirip 1in altinda sonucu cikip hamile olan varmi yada hamile kalamayan hadi bir anket yapip gebelik oranina bakalim ve amh sonucu dusuk olanlara moral olsun tup bebek veya normal yolla hamile kalanlar ve amh testinin sonucunu bilenler. Lutfen yazin
Cnm ne kullandin ben aradim acan olmadiarkadaşlar 34 yaşında AMH test sonucum 0.51 çıktı bir defa aşılama bir tüp bebek tedavim negatif sonuç verdi. üstelik tüpümün bir tanesi de tıkalıymış dr.lar olması çok zor dediler. İbrahim SARAÇOĞLU' nu aradım bana soğan kürü yap dedi ve bitkisel çaylar gönderdi. kullandım bir kür bitmeden hamile kaldım şimdi oğlum bir yaşında. hepinize tavsiye ederim. lütfen sitesine girin ve kürleri kullanın. bunu herkese tavsiye ederim. şuanda hepinizin yaşadıklarını anlıyorum. o yollardan bende geçtim. denemekle birşey kaybetmezsiniz. .
Cnm ne kullandin hangi numarayi aradinİbrahim SARAÇOĞLU nun resmi sitesine girin orada iletişim numaraları var onları arayın hangi saatlerde arayabileceğiniz yazıyor muhakkak cevap veren olur. Telefonda sorununuzu söyleyince size uygun kürleri ve çayları söylüyorlar. ben tariflerine göre ilk önce soğan kürü kullandım. sonra 2 türlü çay gönderdi onları içtim ve bu arada hep dua ettim. hamd olsun Allah bana bir evlat verdi. inşallah sizede verir. deneyin bence
Nİbrahim SARAÇOĞLU nun resmi sitesine girin orada iletişim numaraları var onları arayın hangi saatlerde arayabileceğiniz yazıyor muhakkak cevap veren olur. Telefonda sorununuzu söyleyince size uygun kürleri ve çayları söylüyorlar. ben tariflerine göre ilk önce soğan kürü kullandım. sonra 2 türlü çay gönderdi onları içtim ve bu arada hep dua ettim. hamd olsun Allah bana bir evlat verdi. inşallah sizede verir. deneyin bence
Esma hanim bende 24 yasindayim amh 0.16 fsh da 64 hangisi iyi sizceben 40 yaşındayım amh 0,14 fsh 9,45 iyimi sizce
valla canım benimki daha iyi galiba ama çocuk yok bende daha sende varmıEsma hanim bende 24 yasindayim amh 0.16 fsh da 64 hangisi iyi sizce
Bende de yok malesef gittigim butun doktorlar yuzde bes sansin var dedilervalla canım benimki daha iyi galiba ama çocuk yok bende daha sende varmı
bana öyle demedi doktorum iyi dedi zaten yeni evliyim 1 yıllık geç evlendim bebek içinde bu ay başladım daha hayırlısı canım üzme kendiniBende de yok malesef gittigim butun doktorlar yuzde bes sansin var dediler
Nasil iyi dediler uzmek istemem ama benim yumurta donasyonundan baska carem kalmadi. Ilac veddiler mibana öyle demedi doktorum iyi dedi zaten yeni evliyim 1 yıllık geç evlendim bebek içinde bu ay başladım daha hayırlısı canım üzme kendini
yani ilk kez gittim doktora adetimin 4 günü muayene etti sonra direk gonal f iğne kullandım dedim sorunmu var yok dedi yaşından dolayı biraz acele ediyom dedi gonal f 75 mm kullandım 1 hafta gittim 4 tane yumurta işaretledi 2 tanes iyiydi ama bi tane olgunlaşmış sonrada çatlatma iğnesi oldum hatta dedim yaşıma göre iyimiyim dedi iyi dedi sağlıklı yumurtan oldu dedi tabiki tutmadı bu ayNasil iyi dediler uzmek istemem ama benim yumurta donasyonundan baska carem kalmadi. Ilac veddiler mi
yani ilk kez gittim doktora adetimin 4 günü muayene etti sonra direk gonal f iğne kullandım dedim sorunmu var yok dedi yaşından dolayı biraz acele ediyom dedi gonal f 75 mm kullandım 1 hafta gittim 4 tane yumurta işaretledi 2 tanes iyiydi ama bi tane olgunlaşmış sonrada çatlatma iğnesi oldum hatta dedim yaşıma göre iyimiyim dedi iyi dedi sağlıklı yumurtan oldu dedi tabiki tutmadı bu ay
yani ilk kez gittim doktora adetimin 4 günü muayene etti sonra direk gonal f iğne kullandım dedim sorunmu var yok dedi yaşından dolayı biraz acele ediyom dedi gonal f 75 mm kullandım 1 hafta gittim 4 tane yumurta işaretledi 2 tanes iyiydi ama bi tane olgunlaşmış sonrada çatlatma iğnesi oldum hatta dedim yaşıma göre iyimiyim dedi iyi dedi sağlıklı yumurtan oldu dedi tabiki tutmadı bu ay
Bu sorunu napacagiz bilmiyorum. Bizim yumurtalar olsada catlamiyor malesef cunki yumurtalar azalmis ve yaslanmis catlasada bebek tutsada buyuk bir mucize olur. Ama saglikli olur mu allah bilir. Size tup bebek demediler miyaşına göre normal görmüş olabilir amh değerini. ben 30 yaşındayım 0.52
yo daha demedi sadece klomen falan kullanmadım direk gonal f kullandım zaman kaybetmeyelim diye sadece yaşım 40 olduğu için doktorum acele ediyor tüpden önce aşılama dediBu sorunu napacagiz bilmiyorum. Bizim yumurtalar olsada catlamiyor malesef cunki yumurtalar azalmis ve yaslanmis catlasada bebek tutsada buyuk bir mucize olur. Ama saglikli olur mu allah bilir. Size tup bebek demediler mi
Canim seni gercekten kirmak istemem baska dokktora git. Bizim hic umudumuz yok. Malesef. Sen biliyormusun. Amh sonucun dusuk oldugu icin devlet sana tup bebek raporu cikartiyor. Ben kac doktor gezdim sayisi bilmiyorum. Artik hepsi ayni seyi soyledi. Tup bebekde sansin yuzde beş bende asilama yaptirdim ama negatif sonuc tup bebekteede ayni sey oluyor zaten. Ayni igneyi kullaniyorsun asilama zaman kaybi. Oluyor. Bazi doktorlar para tuccari malesef. Seni kirmak uzmek istemem ama durum bu daha iyi doktorlara git. Biraz sansin varsa onu da kalitesiz doktorlarda harcamayo daha demedi sadece klomen falan kullanmadım direk gonal f kullandım zaman kaybetmeyelim diye sadece yaşım 40 olduğu için doktorum acele ediyor tüpden önce aşılama dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?