• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amhsi düşük olup hamile kalanlar

Kızlar ben 0,7 amh ile hamile kaldım yeni:) 34 yaşım hiç korkmayın hiç taktik bile verebilirim
Canım günaydın. Ben senden mi almıştım bu çörek otu kürü tarifini. Valla takdiklere açığız. :) benim fsh 11 çıktı buarada. Normalde galiba 9 olmalı sanırım öyle nbişey. Senin fsh neydi hatırlıyor musun. Önerileri de bekliyoruz :)

Şuan peki nasıl gidiyor gebelik var mı? Benim yaş 34. O yuzden cok valit kaybetme dedi moralleri bozdu işte tahmin edersiniz ki
Bu konuda cok bilgi sahibi değilim , yanlıs birşey söylemek istemiyorum. Fakat sorduğunuz için anlatıyorum. Basıma gelenler şöyle:
Yasım 37 İlk gittiğim doktor tüp bebek uzmanıydı. Ben genel kontrole gitmiştim ama amh 0.63 cıkınca "değer düşük acil tüp bebek veya yumurta dondurma" demişti. Hatta "kendin denemek istersen 2 ay dene sonra hemen gel" dedi. Sonrasında aynı doktorun yonlendirmesi ile hsg çektirdim (ilgisi var mı bilmiyorum şansı arttırıyor diyorlar) ve ilk ay hamile kaldım , fakat dediğim gibi kürtajla sonuclandı. Gebelik takibi icin gittiğim ve kürtajımı yapan doktorlar ise "sen hamile kalmıssın, yine kalabilirsin ,dene" dediler. Ben de kendime 3 ay deneme süresi vermiştim. 2.ay yine hamile kaldım. Daha cok yeni, bu sefer umarım devam eder. Endişeyle bekliyorum.

Benim anladıgım kadarıyla amh düşüklüğü hamile kalamazsın demek değil, fakat kalamazsan ve tüp bebek sürecine girersen bu bir dezavantaj oluyor. Ne kadar erken tüp bebek süreci başlarsa, başarı şansı o kadar artıyor.

kesinlikle yumurtlama günlerinizi takiple birlikte en az altı ay denemeden tüp bebek düşünmeyin ben sekiz ay deneyecektim ikinci denememde hamile kaldım.
Vitaminleriniz tam olsun.
Bir gebenin günlüğünün takviyeleri çok güzel alabilirsiniz.
Ayrıca, jel var bu da rahme ulaşmasını sağlayan bi şey ulaşımı kolaylaştırıyor.
Reklam değil direk kullandım hamile kaldım elimde o kadar test jel takviye kaldıki arkadaşlarıma dağıttım.
Ayrıca , ilişki bitince şu hareketi yapın
Bana teşekkür edeceksiniz :)

Eklentiler

• IMG_9015.webp
    IMG_9015.webp
    19 KB · Görüntüleme: 3
kesinlikle yumurtlama günlerinizi takiple birlikte en az altı ay denemeden tüp bebek düşünmeyin ben sekiz ay deneyecektim ikinci denememde hamile kaldım.
Vitaminleriniz tam olsun.
Bir gebenin günlüğünün takviyeleri çok güzel alabilirsiniz.
Ayrıca, jel var bu da rahme ulaşmasını sağlayan bi şey ulaşımı kolaylaştırıyor.
Reklam değil direk kullandım hamile kaldım elimde o kadar test jel takviye kaldıki arkadaşlarıma dağıttım.
Ayrıca , ilişki bitince şu hareketi yapın
Bana teşekkür edeceksiniz :)
Canım bir de bunu deyeyim madem. Sence jel etkili mi? Ben hiç kullanmadım ve denemek de istiyorum. Bir de psikolojik sanırım denediğimden beri yani korunmasız, adetlerimin yoğunluğunda azalma oldu. Sende de böyle bişi oldu mu

Back
X