amniyon sıvısı azalanlar

elifcinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
53
0
86
39
Ankara
23+1 günlük hamileyim bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğu için suyum azalmış bu konuda bilgisi olan varmı.erkek bebeğinde böbreği genişleyen var mı

Son düzenleme:
23+1 günlük hamileyim bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğu için suyum azalmış bu konuda bilgisi olan varmı.erkek bebeğinde böbreği genişleyen var mı

ELİFCİM GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE. BENDE SENİNLE AYNI KADERİ PAYLAŞTIM, BENİMKİ ERKEN DÖNEMDE OLDUĞU İÇİN MALESEF BEBEĞİM YAŞAMADI. AMA SENİN HAMİLELİĞİN BAYA İLERLEMİŞ .İNTERNETTEN DE OKURSAN BEBEĞİN SIVISININ AZALMASININ NEDENLERİ ARASINDA BÖBREK SORUNLARI İLK SIRADA YER ALIR. ŞUAN SENİN YAPACAĞIN TEK SEY DİNLENMEK VE BOL BOL SU İÇMEK. AMA ŞUNU DA UNUTMA BU SIVI SÜREKLİ DEĞİŞİYORMUŞ YANİ BİR SONRAKİ MUAYENENDE UMARIM SIVIN ARTAR CANIM.

evet cnm benim suyum azalmi;ti benimde erkekti ve erken dogum yaptim genelde suyu az olanlar erken dogum yapiyor oglum 7/ ayin i.inde suan buyudu bile

T&s Kiliç Bişi Sorcam Canim Erken Dönemde Sivinni Azalmasiyla Gebelik Keseside Mi Küçülür Içinde Sivi Az Olduğu Için .bilgin Var Mi

31+4 te bebegımın suyunun azaldığını söyledi dr. ck korkuyorum. Bol sıvı,günde 3 lt su dedi. sadece bunları yaparak suyu oranı tammlanıyormu? :(

31+4 te bebegımın suyunun azaldığını söyledi dr. ck korkuyorum. Bol sıvı,günde 3 lt su dedi. sadece bunları yaparak suyu oranı tammlanıyormu? :(

Rabbimin izniyle inş düzelmiştir sıkıntın nuraya yazalı epey zaman olmuş doğum yapınca bizi bilgilendirirsen sonradan düzelip düzelmediğini anlarız canım neler yaptığın hakkında bilgi alırız senden

Back
X