• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyosentez ön sonucum temiz çıktı son sonuç Farklı çıkar mı

Ama yapılmazsa canlı doğmaz mı bebek.onu da istemiyorum can çekişecek gibi olmaz mı kafayı yiyeceğim düşünmekten

Umarım özel de bekletmez.yqrın özele gideceğim.zaten zor olan süreci devlet hastanesi ile daha da zorlaştırmak istemiyorum 😞 sizin kaçıncı hafta?

21.haftadan önceki bebek doğumlarında canlı doğum pek olmuyormuş. Benim 22.haftadaydı ferosidle kalbi durdurulduğunda. Doktor bir hafta önce gelseydin fetoside gerek kalmazdı demişti

Çok üzüldüm sizden haber bekliyordum bende. Allah yardımcınız olsun kolaylık versin inşAllah. Sizin farklı sorunlarda vardı sanırım ödemliydi hidrosefali demişlerdi sanırım.
Benimde bebeğim hidropsluydu direnmeyi seçtim ama 31. Haftada kalbi durdu hepsi çok zor süreçlerdi sizin test sonucunuzu da öğrenince gerçekten çok üzüldüm Rabbim kolaylık versin içinize ferahlık versin bir sonraki gebeliğiniz çok istediğiniz ikiz olsun inşallah
Bağırsak ve kalbinde sorun var.tabi hafta ilerledikçe sorunlqr artabilir değişebilirde.tekrar bebeğim olmayacak gibi hissediyorum daha doğrusu aynı şey olur diye korkuyorum istemeyebilirim
21.haftadan önceki bebek doğumlarında canlı doğum pek olmuyormuş. Benim 22.haftadaydı ferosidle kalbi durdurulduğunda. Doktor bir hafta önce gelseydin fetoside gerek kalmazdı demişti
Çok hareketli karnımda 😞 nasıl olacak doğumu bilmiyorum keşke komple uyutsalar da bitse.Sezeryan olmaktan da çok korkuyorum.yarın ola hayrola.

Bağırsak ve kalbinde sorun var.tabi hafta ilerledikçe sorunlqr artabilir değişebilirde.tekrar bebeğim olmayacak gibi hissediyorum daha doğrusu aynı şey olur diye korkuyorum istemeyebilirim

Çok hareketli karnımda 😞 nasıl olacak doğumu bilmiyorum keşke komple uyutsalar da bitse.Sezeryan olmaktan da çok korkuyorum.yarın ola hayrola.
Benim de aynı belirtiler vardı,down sendromuna bağırsak kalp rahatsızlığı vardı,keşke sizin gibi erken öğrenseydim ben de,zor atlattım bu süreci,6 ay geçti ama nasıl geçti bilmiyorum,özel hastanede sezeryan oldum ben de,normal doğumu psikolojim kaldırmadı ama en sağlıklısı normal doğum

Ama yapılmazsa canlı doğmaz mı bebek.onu da istemiyorum can çekişecek gibi olmaz mı kafayı yiyeceğim düşünmekten

Umarım özel de bekletmez.yqrın özele gideceğim.zaten zor olan süreci devlet hastanesi ile daha da zorlaştırmak istemiyorum 😞 sizin kaçıncı hafta?
Ben 19 haftamdayim. On sonuç 18 de cikti

Benim de aynı belirtiler vardı,down sendromuna bağırsak kalp rahatsızlığı vardı,keşke sizin gibi erken öğrenseydim ben de,zor atlattım bu süreci,6 ay geçti ama nasıl geçti bilmiyorum,özel hastanede sezeryan oldum ben de,normal doğumu psikolojim kaldırmadı ama en sağlıklısı normal doğum
Benim 3 sezeryanım var boş yere sezeryan olmak istemiyorum o yüzden zaten son hakkım 😞 ama uyuyup uyanıp herşeyin bitmiş olmasını çok isterdim çok korkuyorum çünkü acı çekmeyeceğini bilsem aldırmaktan vazgeçeceğim inanın o derece üzgün ve kahırlıyım

Kanamanız ne kadar sürdü birde sizi üzmek de istemem ama sütünüz geldi mi ilaç kullanmak gerekiyormuş sanırım onun için de :(

Back
X