Ana kucağından ayrılıyorum..

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
Kızlar... Hiç iyi değilim, ağlıyorum sürekli..
10 mayısta düğünüm var, anneciğimin kollarından ayrılıyorum. Yine hep yanında olucam ama aynı evde yaşamak gibi olmayacak biliyorum. Eski nişanımda hiç düşünmezdim, zaten ilk nişanlım uzaktaydı, hiç nişanlı gibi hissetmiyordum ama şimdi gün sayıyorum, çok gerçek. Haftaya bugün bambaşka bir hayatı yasıyor olacağım. Nasıl dayanırım?
Çok mutluyum ama bi yanım buruk.. Nasıl alışacağız? Bugün annemin evine yeni bi eşya aldık, söylemesi ne tuhaf ' ANNEMİN EVİ', benim evim.. Neyse işte, eve koyduk eşyayı durduk yere gözlerimiz doldu aynı anda, sarılıp ağladık.. O eşyayı beraber eskitemeyeceğiz :'(
Benim annem beni tek büyüttü sayılır, hep güçlü ve yalnızdı.. Ona yetişememekten, ihmal etmekten korkuyorum..
Bir gün onu 'kendi' ailemin dışında tutmak fikri beni çok üzüyor. Siz nasıl alıştınız? Alışacak mıyız?
Yazım hatalarım varsa kusura bakmayı valla ekranı zor görüyorum. Bu aralar pek bir duygusalım..

Son düzenleme:
Hepimiz yaşayacağız tuhaf ama ölmüyoruz ki sonuçta o_O belki aynı evde değil ama yinede yürekleriniz bir :KK51:

Bende öyle düsünüyordum evlenmeden önce..
Ama hayat bu..oda senin evlenip mutlu olmanı istiyor emin ol.
hem yakınmıssınızda daha ne ?
Hic sıkma canını,evlendikten sonrada ihmal etme anneciğini..zamanla herseye alısılıyor..:KK54:

Beni de tek annem büyüttü, babamla görüşmüyorum. Henüz nişanlıyım ve düğünüme bir sene var ben bile şimdiden bunu düşünüp ağlıyorum.. Annem tek başına ne yapar onu ihmal edermiyim korkusu.. Ama hayat işte herkes kendi hayatını yaşamaya mecbur..

:KK42:

Yarısında koptum:KK42:

Mersk etmeyin uzak sehir degilmis bir süre sonra alisirsiniz .

Bende öyle düsünüyordum evlenmeden önce..
Ama hayat bu..oda senin evlenip mutlu olmanı istiyor emin ol.
hem yakınmıssınızda daha ne ?
Hic sıkma canını,evlendikten sonrada ihmal etme anneciğini..zamanla herseye alısılıyor..:KK54:

Evlerimiz yakın değil, ben Kavaklıdere de oturuyorum annem Keçiörende, bilmem Ankaralı mısın.. :KK43:
İnşallah ama düşünüp düşünüp ağlıyorum.
Hepimiz yaşayacağız tuhaf ama ölmüyoruz ki sonuçta o_O belki aynı evde değil ama yinede yürekleriniz bir :KK51:
Öyle tabi de ne bileyim. Annem benim o :'(

yazının ortasında benim de gözlerim doldu ya:KK61:
Benim gözlerim şişti zaten, çirkin gelin olcam. Hala anlayamıyorum, ilk nişanlımla evlenseydim Almanya'ya gidecektim, nasıl kabul etmişim..

Ayyy okumasaydim iyiydi.
Benim düğüne daha var ama simdiden böyle seyleri okuyunca gozlerim doluyor. :KK42:

Ayni şehirde olacakmissiniz ne guzel bizim aramizda binlerce km olacak :KK35:

Ama insan neye alismiyor ki?

:KK42:

Yarısında koptum:KK42:

Mersk etmeyin uzak sehir degilmis bir süre sonra alisirsiniz .

Çok fena bir andı.. :'( Patlama anımızdı..

Beni de tek annem büyüttü, babamla görüşmüyorum. Henüz nişanlıyım ve düğünüme bir sene var ben bile şimdiden bunu düşünüp ağlıyorum.. Annem tek başına ne yapar onu ihmal edermiyim korkusu.. Ama hayat işte herkes kendi hayatını yaşamaya mecbur..

Ah canım benim kıyamam.. :'(

Ahh annem ahhh. Eli öpülesi, başımızda tac edecegimiz insan. Benim de aklıma geldikçe icim burkuluyor. Sözün bittiği yer :KK42:

Aile baglarimin olmamasinin tek avantaji bu olsa gerek. Dusunuyorum da ne kinada aglayabilirdim, ne baska bir seyde herhalde. Hangisi daha iyi bilmiyorum tabii.
Ama dunyanin sonu gibi davranmaya gerek yok. Sadece evleniyorsun, dunyadan dusmuyorsun ya. Ayni sehirdeymissiniz de. Dramaya gerek yok diye dusunuyorum.

Ayyy okumasaydim iyiydi.
Benim düğüne daha var ama simdiden böyle seyleri okuyunca gozlerim doluyor. :KK42:

Ayni şehirde olacakmissiniz ne guzel bizim aramizda binlerce km olacak :KK35:

Ama insan neye alismiyor ki?

Ay kardeşim şimdi de sana ağlıyorum valla pek fenayım.. :'( Benim ilk nisanlım Almanya'daydı, iyi ki evlenmedik zaten adam değilmiş ama gurbete hiç dayanamaz mışım.. Allah baska türlü ayrılık vermesin size.

Aile baglarimin olmamasinin tek avantaji bu olsa gerek. Dusunuyorum da ne kinada aglayabilirdim, ne baska bir seyde herhalde. Hangisi daha iyi bilmiyorum tabii.
Ama dunyanin sonu gibi davranmaya gerek yok. Sadece evleniyorsun, dunyadan dusmuyorsun ya. Ayni sehirdeymissiniz de. Dramaya gerek yok diye dusunuyorum.

Konularımda hep bir çakışmamız olur seninle, ama şimdi anlıyorum.. Kızma ama seni biraz gaddar bulurdum, bence sen duygusal bir insansın. Hiç gerçekci gelmedi şu son söylediğin.. Belki de şuan çok duygusalım diye yorumluyorum ama bilmem. Şuan sana bile sarılıp anne diye ağlamam geliyor.. :)

Ahh annem ahhh. Eli öpülesi, başımızda tac edecegimiz insan. Benim de aklıma geldikçe icim burkuluyor. Sözün bittiği yer :KK42:

Ah boğazımda bir yumru.. :'(

Kızlar... Hiç iyi değilim, ağlıyorum sürekli..
10 mayısta düğünüm var, anneciğimin kollarından ayrılıyorum. Yine hep yanında olucam ama aynı evde yaşamak gibi olmayacak biliyorum. Eski nişanımda hiç düşünmezdim, zaten ilk nişanlım uzaktaydı, hiç nişanlı gibi hissetmiyordum ama şimdi gün sayıyorum, çok gerçek. Haftaya bugün bambaşka bir hayatı yasıyor olacağım. Nasıl dayanırım?
Çok mutluyum ama bi yanım buruk.. Nasıl alışacağız? Bugün annemin evine yeni bi eşya aldık, söylemesi ne tuhaf ' ANNEMİN EVİ', benim evim.. Neyse işte, eve koyduk eşyayı durduk yere gözlerimiz doldu aynı anda, sarılıp ağladık.. O eşyayı beraber eskitemeyeceğiz :'(
Benim annem beni tek büyüttü sayılır, hep güçlü ve yalnızdı.. Ona yetişememekten, ihmal etmekten korkuyorum..
Bir gün onu 'kendi' ailemin dışında tutmak fikri beni çok üzüyor. Siz nasıl alıştınız? Alışacak mıyız?
Yazım hatalarım varsa kusura bakmayı valla ekranı zor görüyorum. Bu aralar pek bir duygusalım..
bizim için binbir türlü fedakarlık yapan melekler onlar ayrılmak çok zor olacak ama sende sevdiğin insanla bir aile olacaksın çocuklarınız olacak.Annende yakın olacakmış sık sık görüşürsünüz il dışı daha zor

Benim için daha çok var bende üzülürüm tabi ki ama herkesin farklı bir hayatı olacak sonuçta yine de pozitif düşün aynı evde yaşayamasanız bile dilediğin zaman görüşebilirsiniz :KK68:

Konularımda hep bir çakışmamız olur seninle, ama şimdi anlıyorum.. Kızma ama seni biraz gaddar bulurdum, bence sen duygusal bir insansın. Hiç gerçekci gelmedi şu son söylediğin.. Belki de şuan çok duygusalım diye yorumluyorum ama bilmem. Şuan sana bile sarılıp anne diye ağlamam geliyor.. :)

Ah boğazımda bir yumru.. :'(
Valla ben hem de acayip duygusal bir insanim. Burda konularda ciddi takiliyorum o ayri da. Duygusallik dendi mi ota b.ka gozleri dolan, gunde 5 ogun goz dolmasi yasayan bir insanim. Sokakta gordugum iki cocuk oynamasina bile gozlerim dolar. Ama konumuz bu degil. Aile baglarim kuvvetli olsaydi herhalde ben de aglamaktan yirtilan biri olurdum, ama dedigim gibi, olmadigi icin bu konuda avantajliyim galiba. Ama bir tek bu konuda.

Ay kardeşim şimdi de sana ağlıyorum valla pek fenayım.. :'( Benim ilk nisanlım Almanya'daydı, iyi ki evlenmedik zaten adam değilmiş ama gurbete hiç dayanamaz mışım.. Allah baska türlü ayrılık vermesin size.

Amiin canim
Annem yarin Izmir'e gidiyor bi haftaligina belli etmiyorum ama bakalim 1 hafta onsuz nasil gececek. :KK35:

Annem belinden rahatsiz ben gidince ev islerini kim yapacak en cok ona üzülüyorum. Bi saat ayakta is yapsa beli tutuluyor :KK43:

Ayyy tutamicam kendimi daha fazla
:KK61:
Allah sabır versin bize

X