Anadolu Yakasi Agrisiz HSG

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
24 Haziran 2011
23.301
48.379
Rahim filmi cektirmem lazim ama cok korkuyorum. Hic bir sey hissremedigini soyleyen de var cehennem gibi bir yarim saat gecirdigini de. Sanirim bunun iki tipi varmis eski model yeni model diye. Agrisiz Anadolu yakasinda hsg ceken bir yer ariyorum. Normalde Pendik Marmara Univ. de tedavime devam ediyorum. Yakin olur diye Pendik Yuzyil hastanesine telefon ettim, ne tur HSG kullandiklarini sordum, agri oluyor mu diye sordum kesin cevap veremediler. Yardim edin lutfen.

Rahim filmi cektirmem lazim ama cok korkuyorum. Hic bir sey hissremedigini soyleyen de var cehennem gibi bir yarim saat gecirdigini de. Sanirim bunun iki tipi varmis eski model yeni model diye. Agrisiz Anadolu yakasinda hsg ceken bir yer ariyorum. Normalde Pendik Marmara Univ. de tedavime devam ediyorum. Yakin olur diye Pendik Yuzyil hastanesine telefon ettim, ne tur HSG kullandiklarini sordum, agri oluyor mu diye sordum kesin cevap veremediler. Yardim edin lutfen.

selam canım korkulacak hiçbirşey yok ben pendik yüzyılda çektirdim 300 tl ye saniyelik bir ağrı oluyor oda ilacı verince sonrasında hiçbirşey yok kendini kasma kasarsan bi iki gün kasık ağrın oluyor bi kaç gün kanam okadar

Ben fiyat sormustum orada sgk li olarak 400 dediler. Siz ne zaman cektirmistiniz?

hımm aralık ayında çektirmiştim 260 tl hsg 40 tl muayene ücreti hsg çekilmeden önce vajinal muayene yapıyorlar

Sancaktepe de oturuyorum. Onceden Lutfi Kirdar a gidiyordum ama oradaki infertilite klinigi kapanmis o yuzden daha yeni Pendik e basladim.

Medical park göZtepe de cektirdim.hıc agrım olmadi farzetki smear alıyorlar öyle bir muayne aynı bir tek ilaç biraz ağri yapıyor ama kesinlikle korkuluak kadar değil.benim korktuguma değmedi valla

Sahsen ben anestezili cektirdim iyikide ole yaptim.uyandigimdaki agriyi dusunursek ilac verildigi an nolurdu bilmem, bu seni korkutmasin bende endometriozis ve kistler vardi ondan oldu bence uyandigimdaki agri adet agrisi gibi ayni ama daha yogunu. Bi arkadasimdada kist vardi cok agridi diger arkadasim pko lu hiic te korktugum gibi olmadi defi. Diger bi akrabada bisey yoktu anlamdim bile dedi

Herkes başka bir şey diyor. Tamam ağrı az oluyormuş desem çok fazla acı çekenler varken bu riske giremem. bir kaç hastane araştırdım. Sultanbeyli Saygı Hastanesinde narkozlu 500 tl. Oraya gideceğim sanırım.

X