Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim ki biraz daha güncel bir bilgi olacak .. Ben gittim ve benim tecrubem pek de iyi sonuçlanmadı. İnternetten araştırıp gitmiştim radistanbul'a. Fakat tam bir hayal kırıklığına uğradım. Doktor'un 30 yıllık tecrübesi olduğu ve 23 tane fotoğraf DVD verilecegi bana da söylendi. Ama söylenen sözler hiçte tutulmadi. İlk gittiğimde çok büyük umutlarla gitmiştim sonuçta ilk çocuğum en önemlisi sağlığını öğrenmek daha sonra da her anne gibi elimde bir hatıra kalmasını istiyordum,neyse gittim 15 dakika baktı raporun içine 4,5 tane hiçte kayda değer olmayan fotoğraf ekledi. İkinci gelmene renkli bakarız dedi ve ikinci gitmemede 2 D ile baktı yine goremedim cocugumu. Üçüncü kez randevu verdi herhalde artık bakar dedim fakat yine aynı bahaneler çocuğun pozisyonu uygun değil ne sanssizsin vs. Bu sefer de bakmazsa mutlaka bir cevap vereceğim diye dusundum. Ama o an uğraşmak istemedim ne değişecekti ki ? Verilen para zaten verildi,vaad edilenler olmadi. Birde bı fotoğraf çekmiş hiç birşey anlaşılmıyor dalga geçer gibi bunu babaya gösterirsin diyor. Böyle yaparak çok şey kaybettiler bir kuruluşta güven olması verilen sözlerin tutulmasi şart. Ben şimdi hiçbir soran kişiye orayı onermeyecegim. Veya ikinci,üçüncü çocuğumda orayı tercih etmeyeceğim. Neyse kısacası sizi insaAllah,masaAllah sözleriyle kandırmaya çalışan bir doktordan başkasını görmedim karşımda. Yine de tercih sizin ..