Anadolu Yakası Kuaför ?

Aspirin_

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
294
353
32
Merhaba Bayanlar ;

Ekim ayında düğünüm var ve büyük ihtimalle Kartal'da olacak. Kartal civarı anadolu yakasında önerebileceğiniz kuaför var mıdır ? Özellikle makyaj malzemelerinin kaliteli olmasını istiyorum. Mac ve krylon gibi.

Ayrıca kuaförü düğünün yapılacağı yere çağırmak istiyorum. Bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Teşekkürler :)

Merhaba Bayanlar ;

Ekim ayında düğünüm var ve büyük ihtimalle Kartal'da olacak. Kartal civarı anadolu yakasında önerebileceğiniz kuaför var mıdır ? Özellikle makyaj malzemelerinin kaliteli olmasını istiyorum. Mac ve krylon gibi.

Ayrıca kuaförü düğünün yapılacağı yere çağırmak istiyorum. Bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Teşekkürler :)
maltepe rüzgar baş'o derim gerçekten süper ve minibüs yolu üzerinde kartala geri dönüş kolay olur yani :KK14:

Hayır hayır 400 lira orada yaptırırsanız fiyatı. Eve gelişini bilmiyorum.

BEn erdem kramerde yaptırdım girim içeri abimin düğünü var dedim zaten duvaklar taraklı oluyor. onu da düğünden önce tutturdum misssss. tavsite ederim... gece 3 e kadar dayansın herkesi öpeceğim ortalarda koşturacağım deyim süper yapsınlar... farklı hiçbirşeyolmuyor...

Makyozu kesinlikle kuaforden bagimsiz tutun derim. Once saglam makeup studyolari var onlarla gorusun. Sonrada kuaforu ayarlayin zira cevremdeki bicok kisidende gordugum kadariyla kuafor makyorleri iyi olmuyor.

BEn erdem kramerde yaptırdım girim içeri abimin düğünü var dedim zaten duvaklar taraklı oluyor. onu da düğünden önce tutturdum misssss. tavsite ederim... gece 3 e kadar dayansın herkesi öpeceğim ortalarda koşturacağım deyim süper yapsınlar... farklı hiçbirşeyolmuyor...

Doğru diyosun gelin başı deyince fiyat uçuyo. Ama saçımı otelde yaptıracağım için normal misafir olduğuma inanmazlar. anlaşılır. :KK56:

Ben ruzgar basoyu artik basarili bulmuyorum askin kuafor var ona cok yakin orasi daha iyi bence

Rüzgar Başo 1500 tl fiyat verdi. :KK53: Dediğin kuaförü araştıracağım.

Makyozu kesinlikle kuaforden bagimsiz tutun derim. Once saglam makeup studyolari var onlarla gorusun. Sonrada kuaforu ayarlayin zira cevremdeki bicok kisidende gordugum kadariyla kuafor makyorleri iyi olmuyor.

Olabilir aslında. Peki bildiğin kaliteli malzeme kullanan makyöj varmıdır ?

yaaa evet o biraz sıkıntı amaan boşver yaaa bir kere oluyor nasılsa şöyle de anlaşabilirsin otele normalden çok yüksek bir ücrete gelmesin, 7 sülaleni de ayarla herkes saçını orada yaptırsın, artık alman suslü otel ailelere hazırlanma odası veriyor ya... orada kim isterse girs,n yaptrsın saçını... 400 değil de 550 alsın ama 1000 almasın mesela bu da bir fikir...

X