Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Anal fissür

extraterrestrial

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
378
181
Merhaba,
Bundan 2-3 ay önce tuvaletimi yaparken biraz zorlanıp doktora gittiğimde anal fissür başlangıcı olduğunu öğrenmiştim.. Bir kaç ilaç, krem ve fitil ile 2 yada 3 haftada bu sorundan kurtulup normale dönmüştüm.. Bir kaç ay normale döndükten sonra son bir haftadır yine başladı.. Tuvaletim normal aslında kabız falan da değilim.. ama sanki bıçak yemişim gibi bir acı ile yapabiliyorum.. Ve tüm gün acısını hissediyorum.. Bu konu hakkında doğal yoldan çözümü için bilgi sahibi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi? :KK43: Büyüklerimizin mutlaka bu konuda bir bildiği olmalı diye düşünüyorum ama utanıp kimseye de soramıyorumm :KK43:

Bende de oluşmuştu. Doktorların verdiği kremler dahil birsürü şey denedim geçmedi... En sonunda mor renk desitin pişik kremi kullandım (bunu da yabancı forum sitelerinden okuyan biri yazmış, kullanın bana da dua edersiniz demişti). İki haftadır ben de iyiyim. Pişik remini günde 2-3 kez enjektör ile içeriye az miktar enjekte ediyorum. ayrıca da dışına sürüyorum. bu işlem tuvaletinizi ilk yaparken kayganlık sağlaması ve yarayı açmaması açısından önemli bence. Kabız olmamak gerekiyor ve de. bunun için de sabah hergün aç karna armut yiyorum. 5 adet sarma yiyorum. kahvaltıda salatalık ve olan yeşilliklerden yiyorum. meyve olarak kavun karpuz tüketiyorum. iki haftadır bu şekilde iyiyim. inşallah düzelmişimdir tamamen...

Sanırım bende de oldu kabızlıktan dolayı :KK43: bide benim hamilelikten olan hemoroidim de var. Hindistan cevizi yağı sürmek iyi geliyormuş diye okudum denedim gerçekten ağrısı geçti. Kabızlık için sabah aç karına kuru kayısı yiyorum. Günde 1 kase yulaf ezmesi bide hergün 1 armut yiyorum. Bol su içiyorum.

Sanırım bende de oldu kabızlıktan dolayı :KK43: bide benim hamilelikten olan hemoroidim de var. Hindistan cevizi yağı sürmek iyi geliyormuş diye okudum denedim gerçekten ağrısı geçti. Kabızlık için sabah aç karına kuru kayısı yiyorum. Günde 1 kase yulaf ezmesi bide hergün 1 armut yiyorum. Bol su içiyorum.
Hadi ya :/ isin kotusu ben o bolgeyi elleyip birsey suremem sanirim ya :KK43: allahtan surekli degil. 3-4 ayda bir nuksediyor ama edincede tam ediyor. Kanama olayi sadece bende mi oluyor? Sizde de var mi?

Malesef bende baya damla damla akan kan oluyor. Yani baya akar durumda. Yani mide bulandirmak istemem ama iki uc ayda bir bu durum gerceklesiyor. Korkuyorum acikcasi :KK43:
Doktora gittin mi peki? Verdikleri ilaçlar etki etmiyor diyor bazısı o yüzden de gitmek istemiyorum. Bide Saraçoğlunun önerisi ısırgan lapasını o bölgeye sürüp 15 dk bekletiyorsun 1 haftada tamamen iyileşiyormuş. Tabi kabızlık durumda tekrarlar diyor o da

Doktora gittin mi peki? Verdikleri ilaçlar etki etmiyor diyor bazısı o yüzden de gitmek istemiyorum. Bide Saraçoğlunun önerisi ısırgan lapasını o bölgeye sürüp 15 dk bekletiyorsun 1 haftada tamamen iyileşiyormuş. Tabi kabızlık durumda tekrarlar diyor o da
Doktora sadece teshis icin gittim. Fitil vs yazdi ama mumkunati yok yani kullanamam. Bizim ailede de kolon kanserinden olenler var. Allah korusun insan korkuyor :/ isirgan lapasi mi? Denediniz mi ?

Doktora sadece teshis icin gittim. Fitil vs yazdi ama mumkunati yok yani kullanamam. Bizim ailede de kolon kanserinden olenler var. Allah korusun insan korkuyor :/ isirgan lapasi mi? Denediniz mi ?
Denemedim ama Saraçoğlu nun önerilerini ciddiye alırım işe yarar genelde. Hemoroid için de çoban çantası çayı öneriyor emzirmesem onu da denerdim. Isırganı yapmayı düşünüyorum aktara gidebilirsem

Ya ben dr a gidemiyorum utancımdan bayan genel cerrah bulmak ne zor şöyle söyleyeyim ters ilişkiden sonra daha çok ortaya çıkıyor ne ağrı ne sızı ne kanama var ama ilişkiden sonra mor bi şişlik ıkınınca çıkıyor sanki delik yok gibi oluyor bu nedir sizce kötü bişi mi

X