Analar ve Anneler ATV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.849
104
Ay Yapım’ın yeni ve iddialı dizisine bomba bir isim daha katıldı. Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü’nün başrollerinde oynayacağı diziye, son olarak Aramızda Kalsın dizisinde rol alan Binnur Kaya, dizinin oyuncu kadrosuna katıldı. Binnur Kaya dizide Okan Yalabık’ın canlandıracağı polis karakterinin ablası rolüyle ekranlara gelecek. Dizide Okan Yalabık, Binnur Kaya, Hazar Ergüçlü, Nazan Kesal, Tansu Taşanlar, Metin Akdülger rol alacak. Anneler Analar Ekim ayında Kanal D ekranlarında olacak.

Beğendim izliyoruz.Hazar Ergüçlü çok iyi bence.

Binnur Kaya için izlemeye başladım bakalım hayırlısı..

Keşke eski dizisi aramızda kalsını bitirmeselerdi.

Binnur Kaya için izlemeye başladım bakalım hayırlısı..

Keşke eski dizisi aramızda kalsını bitirmeselerdi.
Meg.:KK36:

Binnur Kaya çok iyi yine.Ama biraz kötü.Diğer dizisinden bambaşka bir rolde.Her rolü başarıyla yapıyor.Ben de çok seviyordum Aramızda Kalsın'ı.Keşke bitmeseydi.:cry:

Meg.:KK36:

Binnur Kaya çok iyi yine.Ama biraz kötü.Diğer dizisinden bambaşka bir rolde.Her rolü başarıyla yapıyor.Ben de çok seviyordum Aramızda Kalsın'ı.Keşke bitmeseydi.:cry:
Sorma adra'm güpgüzelim diziyi bitiriverdiler:KK43:
O yetmedi 5 Kardeşi de bitirdiler:cry:
Abone olamadım bu sezonki dizilere ben.. Bir tek analar ve anneleri sevdim..Hoppa

adra adra 'mm:KK19::KK36:

Sorma adra'm güpgüzelim diziyi bitiriverdiler:KK43:
O yetmedi 5 Kardeşi de bitirdiler:cry:
Abone olamadım bu sezonki dizilere ben.. Bir tek analar ve anneleri sevdim..Hoppa

adra adra 'mm:KK19::KK36:
Bence de çok güzel diziydi.Kasvetli diziler içinde güneş gibiydi.Beş Kardeşler'i izlemedim devamlı.Reyting denen illete yeniliyorlar maalesef.
:KK37:

Bence de çok güzel diziydi.Kasvetli diziler içinde güneş gibiydi.Beş Kardeşler'i izlemedim devamlı.Reyting denen illete yeniliyorlar maalesef.
:KK37:
5 kardeş politik nedenlerden ötürü bitirilmiş güya.. Ne vardı işlerine gelmeyen anlamadım.. Çok kaliteliydi oyuncuları da..
Aramızda kalsın da senarist konu yaratamıyormuşmuşmuş..

Kasvetli diziler içinde güneş gibiydi evet:KK5:

5 kardeş politik nedenlerden ötürü bitirilmiş güya.. Ne vardı işlerine gelmeyen anlamadım.. Çok kaliteliydi oyuncuları da..
Aramızda kalsın da senarist konu yaratamıyormuşmuşmuş..

Kasvetli diziler içinde güneş gibiydi evet:KK5:
Politik ne varmış ben de anlamadım.:KK51:

Beceriksiz senaristler.:KK12:

Bugün başladım, 3 bölümü de izledim. Çok beğendim.

Binnur Kaya ilk defa sevimli değil burda:KK51: Aksine çok da sinir bir kadın..

Güzel dizi,konusu saçma değil izledim bikaç bölümdür ama karşısına muhteşem yy.kösemi koydular bilmiyorum günü değişirmi

Okan yalabik gercekten filmde soyadinin hakkini veriyor. Yilisik sirnasik pislik sey...

X