Anenmlerde kalmam doğru olur mu?

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
Selam kızlar... :))) Bu konuyu taze bir gelin olarak açıyorum.
9. günümüzdeyiz. 5 günlük tatilden sonra evimizde geçireceğimiz 4. gece olacak. Annemi çok özledim.
Yarın için annemde kalmak istediğimi söylesem eşim bozulur mu? Normal mi böyle olması? Sonuçta artık karı kocayız. :)

Yanlız kalmayın yeni evlisiniz eşinizle kalırsanız olur biraz daha zaman geçsin öyle kalırsınız beraber gidin anneniz teklif ederse beraber kalırsınız diger türlü olmaz

kız kimle evlendin sen ne ara evlendin,ilkokul aşkın vardı o mu yoksa:rolleyes:

Ay çok şey kaçırmışsın seen :)) 14 ay nişanlı kaldık :)) Evet onunla evlendim :)

Yani biraz tuhaf olur bence.

Ben annemi özleeedim..

aynı şehirdemisiniz

Evet, aynı şehirdeyiz.

Daha kac gun olmus, mecburi bi sebep olmadan kalman sacma olur sanki :KK66:

İlla bıcak kemiğe mi dayansın ama annemi özledim :KK43:

Yanlız kalmayın yeni evlisiniz eşinizle kalırsanız olur biraz daha zaman geçsin öyle kalırsınız beraber gidin anneniz teklif ederse beraber kalırsınız diger türlü olmaz

İyi fikir aslında ama esim ne der bilmiyorum tabi.

Yani illa da ben annemi isterim diyorsanız gidin eşinizle birlikte gündüz görüşün en olmadı eşinizle birlikte kalırsınız orda.
Yani insan kocacığını da yalnız bırakmaz :)

Biraz empati yaparak düşünürsen saçma olacağını farkedersin. Eşin böyle söyleyip seni evde yalnız bıraksa tepkin ne olurdu?

Anneni özlemen normal alışma sürecindesin ama evlilik de ilk günden özledim orada kalacağım diye bir şey değil.

Ay çok şey kaçırmışsın seen :)) 14 ay nişanlı kaldık :)) Evet onunla evlendim :)

Ben annemi özleeedim..

Evet, aynı şehirdeyiz.

İlla bıcak kemiğe mi dayansın ama annemi özledim :KK43:

İyi fikir aslında ama esim ne der bilmiyorum tabi.
Ama daha şimdiden ben annemde kalacam derseniz olmazki hepimiz özledik ilk günlerde ama sabrettik sonra doya doya kaldım. Ben 1 ay sonra eşimle gittim öyle 2 gün kaldık döndük. Biraz daha sabırlı olun

Aynı şehirdeyseniz eşin evdeyken annende kalma bence. Gündüz git gör, akşam yemeğe git eşinle birlikte, hafta sonları git ama kalma.

Düşünsene sen evde tek başınayken eşin annemde kalıcam bu gece ben dese ne hissedersin?

X