Angelina Jolie yeni filminde oğlunu da oynatacak

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
fft81_mf5284205.Jpeg

Yönetmenliğe iyice ısınan Angelina Jolie, 1970'lerdeki Kamboçya soykırımını ve çocuk askerleri anlatacağı yeni filminde 13 yaşındaki Kamboçya doğumlu evlatlık oğlu Maddox'u da oynatacak.
Son dönemde yönetmenliğe ağırlık veren Hollywood yıldızı Angelina Jolie, şimdi de Kamboçya soykırımı hakkında film çekecek. Variety’nin haberine göre, yeni projesi için internet üzerinden yayın yapan dizi ve film sitesi Netflix’le çalışacak Angelina Jolie, Kamboçya’da 1975-79 yılları arasında yaklaşık 2 milyon insanın ölümüne neden olan Kızıl Kmerler rejimini anlatacak.

İnsan hakları aktivisti ve eski çocuk asker Loung Ung’un yaşadıklarını anlattığı 2000’de çıkan ‘First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers’ kitabından uyarlanacak filmde Jolie, 13 yaşındaki Kamboçya doğumlu evlatlık oğlu Maddox’a da rol verecek. Filmin yapımcısı ise Oscar ödülüne aday olmuş ünlü Kamboçyalı yapımcı Rithy Panh olacak.
Radikal

Jolie “Loung’un kitabından çok etkilendim. Kitap, çocukların savaşları nasıl tecrübe ettiğini ve duygusal olarak ne kadar etkilendiklerini daha çok anlamamı sağladı. Oğlumun vatanı olan Kamboçya’daki insanlarla da yakınlaşmama yardım etti. Bu kitabı film yapmak benim için gerçekleşen bir hayal” dedi.

Dördüncü kez yönetmen koltuğuna oturacak Jolie, Netflix’i projeyi hayata geçirmekteki katkıları için övdü: “Böyle filmler izlenmesi zor ama önemli filmlerdir. Aynı zamanda yapılması da zordur. Netflix ile çalışmayı dört gözle bekliyorum ve film birçok insana ulaşacağı için çok heyecanlıyım.”

Yazar Loung Ung, “Angelina ile Kamboçya’da 2001 yılında tanıştık ve Angelina’ya anında güvendim. Zaman geçtikçe yakın arkadaş olduk. Onun kadınlığına, anneliğine, film yapımcılığına olan hayranlığım gün geçtikçe arttı. Ailemin hikayesini Angelina’ya filme uyarlaması için vermek bir onurdur” diye konuştu.

İnternet üzerinden yayın yapan site Netflix’te 2016’da yayınlanması beklenen film, aynı zamanda uluslararası festivallerde de gösterilecek.

Jolie şu anda yönettiği ve kocası Brad Pitt ile beraber oynadığı film ‘By The Sea’nin yapım sonrası işleriyle uğraşıyor. Jolie, daha önce de 2011’deki Balkan Savaşı’nı konu alan ‘Kan ve Aşk’ (In the Land of Blood and Honey) ile 2. Dünya Savaşı’nda geçen ‘Unbroken’ filmlerine imza atmıştı.

201507241737_a5.jpg

X