benim tedavim anatoliyada ve yeni yumurtalarım toplandı.ben bu merkezden çok memnunum, şu anda 2. tedavim,1. tedavimi başka bir merkezde olmuştum,kıyaslayamam bile...bi kere çok temiz,yumurta toplamada çarşaflar değiştiriliyor,dr.ları,embriyologlar güler yüzlü,her durumdan haberdar ediyorlar.biraz pahalı ama benim tedavim rahat geçiyor,kasılmadım.ufak tefek sorunlar olabiliyor, ama ben anatolia diyorum...
benim yumurta toplama günümde odada 3 tane transferi gerçekleştirilmiş hastalar vardı. neyse beni aldılar yumurta toplamaya çıktığımda anestezinin etkisiyle uyandım baktım yatıyorum yatakta. diğer transferi gerçekleştirilen iki kız hala yatıyordu onlara da kalkın opu işleminden çıkacaklar yatacak dendi. 1 saattir yatıyorlarmış zaten kalktılar gittiler. çarşafların değiştirildiğini ne transfer günümde ne de opu günümde görmedim. neyse çarşaf meselesi çok da önemli değil de...
ben dün bulunduğum yerde yeni bir doktora gittim. rahim ağzında yara var dedi. (ki simir testinde örnek alınırken bu yarayı doktorunun görmesi gerekir di dedi. ama hakan yaralı bey bana böle birşey söylemedi.) ayrıca rahmim kubbe gibi değilde çatallaşır şekildeymiş. rahim anormalisi oluyor galiba. bir sürü test istedi kan verdik. sonuçların çıkmasını bekliyoruz. karışık bir tedavi süreciniz var dedi. canım çok sıkkın ama yola devammm...