ankara aştiden havaalanına nasıl gidebilirim

aysima00

çok şükür kollarımda cennetimm
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
2.283
1.925
merhaba arkadaşlar. önmüzdeki hafta Ankara Diyarbakır yolculuğu yapacağım fakat ilk yolculuğum olacağı için tereddütlerim var. Ben otogarda ineceğim peki ordan havaalanına nasıl gidebilirim direk olarak inme binme yapmadan? Çünkü 7 , 7:30 incem 8:30 uçağına yetişmem lazım? ama nasıl

Astiden havalimanina otobusler kalkiyor. Saat
erini bilmiyorum ama astiye indiginde yardimci olurlar. Asti ve havalimaninin arasini 1 saat olarak dusunerek otobus biletini ona gore almani tavsiye ederim.erken git bekle ge kalmaktan iyidir.

Astiden havalimanina otobusler kalkiyor. Saat
erini bilmiyorum ama astiye indiginde yardimci olurlar. Asti ve havalimaninin arasini 1 saat olarak dusunerek otobus biletini ona gore almani tavsiye ederim.erken git bekle ge kalmaktan iyidir.
sabah yedide incem 8:30 uçağım var.. yeterli gelir mi bilmiyorum yani ordan kalkıyo diyosun öylemi ..ücret konusunda bilgin var mı

sabah yedide incem 8:30 uçağım var.. yeterli gelir mi bilmiyorum yani ordan kalkıyo diyosun öylemi ..ücret konusunda bilgin var mı

aştiden haftaiçi 20 dakikada bir servisler var aştinin arka kapıdan çıkışta
15 TL mi neydi en son yanlış hatırlamıyorsam
check in i online yaparsan ve uçuştan 1 saat önce orda olman gerektiğini planlarsan 7 de servise binmelisin
aşti ve havalimanı arası 45 dakika sürüyor
gayet rahat yetişirsin yani

aştiden haftaiçi 20 dakikada bir servisler var aştinin arka kapıdan çıkışta
15 TL mi neydi en son yanlış hatırlamıyorsam
check in i online yaparsan ve uçuştan 1 saat önce orda olman gerektiğini planlarsan 7 de servise binmelisin
aşti ve havalimanı arası 45 dakika sürüyor
gayet rahat yetişirsin yani
çok saol canım bilgilerin için teşekkürler..:KK68:

8 15 de almaya baslarlar ucaga. Kalabalik oluyor keake biraz daha erken gitme imkanin olsa. Astiden otobus saatin uyar ve bilet alirken cok sira olmaz umarim.
Ucretler 5 küsur olan da vardi 1yil once 10 tl olan da. Ama su an nasil hic bilmiyorum canim

8 15 de almaya baslarlar ucaga. Kalabalik oluyor keake biraz daha erken gitme imkanin olsa. Astiden otobus saatin uyar ve bilet alirken cok sira olmaz umarim.
Ucretler 5 küsur olan da vardi 1yil once 10 tl olan da. Ama su an nasil hic bilmiyorum canim
hmm.. uçak biletleride öyle çok tuzlu nedense.. erteledim uçuşu da bu sebepden dolayı.

X