ankara ayrıntılı usg önerileri

mely_mely

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
65
30
Arkadaşlar Ankarada ayrıntılı USG yaptırıp memnun kalanlar hangi hastane ,doktorlarda ve kaça yaptırdıklarını yazabilirler mi?

4 yıl önce düzen laboratuarında yaptırmıştık ilk bebeğimde.
Fiyatını hiç hatırlayamıyorum... ...telefonla danışıp bilgi alabilirsin.
Şimdi de zamanı gelince sanırım yine orarada yaptıracağım.

merhaba bende hafta sonu ayrıntılı ultrason için servet ünsal tıp merkezindeki Ali İpek hocaya gittim ( demetevler 13. cadde), muayenem 25 dakika sürdü çokta memnun kaldım her ayrıntısına baktı bebeğimin ve gayet sakin ve anlayacağım bir şekilde bana bilgi verdi, 225 TL ödedim fiyatı da uygundu yanımda ikili ve dörtlü taramamı da götürdüm baktı ilgilendi işinin ehli çok beyefendi birisi öneririm

Benim de alı ipek randevum var 280 tl nakit.

Bakalım inşallah memnun kalırım :)

Ben de ali ipeke gitmiştim servet ünsal tıp merkezinde çok memnun kaldım gerçekten sakin sakin anlayacağımız dilde anlatıyor her ayrıntıyı kibar bir dr zaten ankarada ayrıntılı usgde adı geçen 2-3 kişiden biri bu işte uzman ve fiyatı da diğerlerinden uygun , haftaiçi atatürk eğitim araştırmada haftasonu bu özel merkezde bakıyor sanırım.

Ben de ali ipek ten memnun aldım ama servet Ünsal tip merkezi sağlık ocağı gibi

Hele o girişteki taşlar cakillar insan biraz düzenler önünü

Ama sırf o adam için gidilir işin uzmanı çok belli :)

Önceki taramalarınızda bir sıkıntı çıkmadıysa bence devlet hastanesine gidin. Ben muayene için özel muayenehaneye gidiyordum ama tüm testlerimi taramalarımı Zekai tahir de yaptırdım. Sonuçlarıda kendi doktoruma gösterdim. Çok şükür bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu.
Bebeğiniz sağlıklı ise Parayı bu tarz şeyler yerine bebeğinize birşeyler almak için kullanın.
Tercih sizin ama gönlünüz nasıl rahat edecekse onu yapın ☺️

X