Gelinlik Modelleri Ankara büyük-and çarşısında YAREN gelinlik

goqce

enes nefesim
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
1.824
3.458
Kızlar beğendiğim modeli yaren gelinlikte diktirmeye başlayacağım inşallah ☺️ ilgi alaka cok iyi tavsiye ederim bakalım nasıl olacak ☺️

Kızlar beğendiğim modeli yaren gelinlikte diktirmeye başlayacağım inşallah ☺️ ilgi alaka cok iyi tavsiye ederim bakalım nasıl olacak ☺️

hayırlı uğurlu olsun, inşallah çok güzel olur her şey.. :KK68:

bende büyük çarşı ve and çarşısını çok gezdim.
buralarda aslında sadece işçilik için seçim yapıyorsun, insanın ilgisi alakasına göre seçim yapıyorsun..
istediğiniz modeli tarif ettikten sonra yapabiliyorlar..

yani bana öyle geldi, herkes de onu söyledi.. sen hayalini tarif et biz dikelim diye..

nasıl bir model beğendiniz ? fiyat konusu nasıl ?
düğününüz ne zaman ? :)

çok sordum ama, bende aynı telaşlar içerisindeyim de :KK48:

Tatlım Valla oralarda kimse gelinlik denetmiyor bende dedimki gidiyim tunalıya gelinlik deneyeyim orasıda randevulu denetiyor. Bi tane gelinlikcide gelinliğime aşık oldum gizliden foto cekti arkadaşım onuda yaren gelinlikteki ibrahim abiye gönderdim aynısını yaparım dedi haftaya provalara başlicaz bakalım☺️☺️ fiyatlarda istediğin kumaşa göre değişiyor 1600/2000 arası☺️ 3 eylül düğünüm şekerim senin ne zaman ?

Ben baştan beri balık model istiyordum yine balık modelde karar verdim ☺️ yaren gelinlikte ibrahim abi zaten gelinlik kumaşcısı bizimle saatlerce ilgilendiler bi arkadaşım daha var ekimde düğünü o bide bi arkadaşn görümcesinide götürcem üçümüz orda diktircez en makul fiyatlarıda onlar verdi diğerleri yüzümüze bile bakmadı acıkcası

Tatlım Valla oralarda kimse gelinlik denetmiyor bende dedimki gidiyim tunalıya gelinlik deneyeyim orasıda randevulu denetiyor. Bi tane gelinlikcide gelinliğime aşık oldum gizliden foto cekti arkadaşım onuda yaren gelinlikteki ibrahim abiye gönderdim aynısını yaparım dedi haftaya provalara başlicaz bakalım☺️☺️ fiyatlarda istediğin kumaşa göre değişiyor 1600/2000 arası☺️ 3 eylül düğünüm şekerim senin ne zaman ?

denetmiyorlar mı? buna şaşırdım şimdi..
bende aksine her girdiğim yerde dene dene, üzerinde gör ısrarlarına o kadar maruz kaldım ki..
en yakışanı tercih ettim sonunda :)
giymek de ayrı bir heyecan :KK71::KK23:

benimde 23 ağustos da nasipse :KK28:
ışıltı gelinlikte diktiriyorum.

Ben baştan beri balık model istiyordum yine balık modelde karar verdim ☺️ yaren gelinlikte ibrahim abi zaten gelinlik kumaşcısı bizimle saatlerce ilgilendiler bi arkadaşım daha var ekimde düğünü o bide bi arkadaşn görümcesinide götürcem üçümüz orda diktircez en makul fiyatlarıda onlar verdi diğerleri yüzümüze bile bakmadı acıkcası

balık model hımmm :)
fiziği güzel kızlar için gerçekten güzel tercih :KK52:
siz epey müşteri bulmuşsunuz makul fiyat kaçınılmaz olur bu durumda..

toplu bir indirim yaptırırsınız artık..

denetmiyorlar mı? buna şaşırdım şimdi..
bende aksine her girdiğim yerde dene dene, üzerinde gör ısrarlarına o kadar maruz kaldım ki..
en yakışanı tercih ettim sonunda :)
giymek de ayrı bir heyecan :KK71::KK23:

benimde 23 ağustos da nasipse :KK28:
ışıltı gelinlikte diktiriyorum.
Canm bizde cok şaşırdık girdiğimiz heryer geri cevirdi resmen kendimizi kötü hissettik ben denemek istiorm lütfeen dedimde yarrende bi iki model denedim tunalıdada öyle doluyuz falan dediler denetmediler bi duygu gelinlik sağolsun denetti o sennde hayırlı olsun tatlm gerşey gönlünce olur inşallah berde yapıosun düğünü?

Işıltıda bi arkadaşımn yengesi diktirmişti tesettürlüydü çok memnun kalmıştı o da

Tatlım gelinliğim böyle dikilcek belki bir iki değişiklik yaptırabilirim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 703
Işıltıda bi arkadaşımn yengesi diktirmişti tesettürlüydü çok memnun kalmıştı o da

Canm bizde cok şaşırdık girdiğimiz heryer geri cevirdi resmen kendimizi kötü hissettik ben denemek istiorm lütfeen dedimde yarrende bi iki model denedim tunalıdada öyle doluyuz falan dediler denetmediler bi duygu gelinlik sağolsun denetti o sennde hayırlı olsun tatlm gerşey gönlünce olur inşallah berde yapıosun düğünü?

gelin olduğunuza mı inanmadılar :)
çok ilginç...
keyifleri yoktu demek ki, üşendiler sıcak havada giydirip çıkartmaya :KK53:

inşallah hepimizin gönlüne göre olur ..

bakalım bende şimdilik memnunum, çok ilgililer sağolsun.. ben biraz surat da yaptım hatta provalarda, yok olmadı, yok sanki şöyle mi olmalıydı diye.. beni memnun etmek için epey dil döktüler , sağolsunlar...

bakalım merakla sonucu bekliyorum :KK17:

düğün pursaklar da olacak, nişanlımın ailesi orada oturuyor.
sizin nerede ?
ankara da mı yaşayacaksınız ?

Tatlım gelinliğim böyle dikilcek belki bir iki değişiklik yaptırabilirim

fotoğraf size mi ait ?
eğer öyleyse üzerinize çok yakışmış... maşallah ...

model de güzel evet...
balık model kaldırabilene gerçekten çok yakışıyor. :KK66:

çok yakışmış.. benim de balık model gelinliğim. and çarşısında dikiliyor inşallah güzel olur :)

Evet fotodaki benmim kızlar cok teşekkür ederim siz de atın bakayım

gelin olduğunuza mı inanmadılar :)
çok ilginç...
keyifleri yoktu demek ki, üşendiler sıcak havada giydirip çıkartmaya :KK53:

inşallah hepimizin gönlüne göre olur ..

bakalım bende şimdilik memnunum, çok ilgililer sağolsun.. ben biraz surat da yaptım hatta provalarda, yok olmadı, yok sanki şöyle mi olmalıydı diye.. beni memnun etmek için epey dil döktüler , sağolsunlar...

bakalım merakla sonucu bekliyorum :KK17:

düğün pursaklar da olacak, nişanlımın ailesi orada oturuyor.
sizin nerede ?
ankara da mı yaşayacaksınız ?
İnşallah istediğin gibi olur bnmde eryamanda muhteşem düğün saalonunda olacak evet ankarada yaşicam burda yaşıyoruz ama erkek tarafı kastamobuda ordada bi düğün olacak 6 eylülde

Kızlar ben bu gelinliği tunalıda duygu gelinlikde denedim ve bayıldım oturuşu kalıbı kalitesi mükemmel duygu hanımda o kadar tatlı motive eden enerjisi yüksek bi kadın ki anlatamam ama gel gelelim gelinliğin fiyatına 3000 deyince bnde and çarşısına diktireyim dedim fakat şuan kafam çok karışık aynısı olur mu diye.. gönül ister duygu hanımdan almak ama bütçemin cok üstünde ne yapacağımı şaşırmış durumdayım tecrübelerinizi ve fikrinizi almak istiyorum lütfen

Kızlar gelinliğimi duygu gelinlikte diktirmeye karar verdim. Gittim kaporamı verdim and çarşısından vazgectim cünkü ortaya nasıl birşey cıkaracaklar bilmiyordum ayrıca gelinliğe içten korse dikmiyorlardo sen kendin giyiyorsun buda duruşu ve konforu cok etkiliyor. Bütcemi bayaa aştım ama içime sinen olacak inşallah ☺️☺️

Öncelikle hayırlı olsun çok hoş olmuşsunuz. gelinliğiniz de çok asil duruyor. Peki fiyat olarak ne kadara anlaştınız acaba ? Bir de kaç defa provaya gideceksiniz. Şimdiden mutluluklar:21:

X