Ankara Cebeci Tıp Fakülltesi öneri ve fiyat bilgisi olan

ezelimsin06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
43
18
38
kızlar ankara tıp fakültesi cebeci hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. tecrübesi , bilgisi olan arkadaşlardan normal doğum yapacağım inşallah. özel odaları nasıl ? hijyen ve alaka olarak birde fiyatları, refakatçi durumu ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz?

merhaba canım, ben 10 haftalık hamileyim. takibi tıp fakültesinde başlattım. Yakın arkadaşım doğum yaptı orda. çok memnun kaldı. ama onun ki özel oda değil di. cevremde gidipte memnun olan çok ama özel odaları hakkında bilgim yok. bende araştırmadayım senin gibi.
hangi doktora gidiyorsun

Merhabalar bende dediginiz yere yakın bi yerde oturuyorum ama etlik zubeyde hanimda takibimi yapiyorum cok uzak geliyor memnun musunuz cebeciden doktor oneriniz var midir bu hafta gitsem diye düşündüm

26 haftaya kadar özel bi hastaneye gittim. ancak 26 dan sonra 3 sefer kanama olunca doktorumu gece bulamadık ve cebeci hastanesinin aciline başvurdum. zorda olsa imzayla kabul ettiler. sorunlu denmesede zor bir hamilelik geçirdim. özele gitmek konusunda korkularım oldu. doruk bey ilgilendi uzun zamandır. ancak çok yoğun olduğu için onu bulamadığım zaman polikliniğe gittim. son 2 seferdirde denk getiremedim. yine bilgi alamadım. doğum yaklaştı acil olarak gidersem bilgi alamadan hem maddi hem manevi olarak hazır olayım diye burada sordum ama kimseden cevap yok canım:cry:

hastanedeyken hamiş bayanlarla daha önce orda doğum yapanlarla görüşüyorum. son fiyatlar hakkında kimsenin kesin bilgisi yok ancak ilgi, alaka, hijyen özel hastanelere kıyaslamazsan devlet olanaklarında gayet iyi. benim ilk tercih sebebim tıp fakültesi olması ve yenidoğan sorunlarında iyi olmaları. gece acilde gitsen sürekli proflar doçentler bulunabiliyor hastanede. asistanlara emanet değilsin. yine özele güvenemediğim için etlikte ilk doğumumu yaptım, başımda 8 tane asistan vardı ve çok kötü bir deneyimdi. doğumda oda hijyenide benim için önemliydi 6-8 kişilik odalarda olmak istemediğim için bu hastaneyi tercih ettim çok kalabalık sayılmaz diğer hastanelere göre. polikliniğede gitsen en fazla 1 saatte işin bitiyor. tek sorun şuan için doğum benim için muamma.

kızlar ankara tıp fakültesi cebeci hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. tecrübesi , bilgisi olan arkadaşlardan normal doğum yapacağım inşallah. özel odaları nasıl ? hijyen ve alaka olarak birde fiyatları, refakatçi durumu ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz?

Ankara Tıp Fakültesinde doğum için benim de yoruma ihtiyacım var. Batuhan Özmen hocadan randevu aldım mayıs ayı için. Batuhan Hoca doğuma giriyor mu? Ankara tıpta doğum yapan var mı?

Merhabalar bende dediginiz yere yakın bi yerde oturuyorum ama etlik zubeyde hanimda takibimi yapiyorum cok uzak geliyor memnun musunuz cebeciden doktor oneriniz var midir bu hafta gitsem diye düşündüm
mrb canım bende etlik zubeyde Hanim a gidiyordum benim 2 li tarama testi normal çıktı 3 lu tarama riskli çıktı hamileliğin allak bullak oldu dr açıklaması sadece amniosentez yaptır demek oldu ordan dünya başına yıkıldı çıktım eve geldim kız kardeşim vasıtasıyla ankara tıpta bir prf dr gittim oda bu tahliller bakınca 2 tahlil arasında bu kadar fark olduğuna şaşırdı ama bişey demedi oda 4 lu tarama istedi birde ultrason da bakti uzun uzun ve ultrasona göre bir sıkıntı yok birde ayrıntili ultrasona bakalım dedi sonucum dün çıktı ve hersey normal ayrıntı ultrason sonucunda normal hamdolsun amniosenteze gerek yok dedi dr ama o bir hafta zehir oldu anlatamam oyüzden suan dev hast bırakıp fakülte de prf dr başladım hayirlisiyla canim

mrb canım bende etlik zubeyde Hanim a gidiyordum benim 2 li tarama testi normal çıktı 3 lu tarama riskli çıktı hamileliğin allak bullak oldu dr açıklaması sadece amniosentez yaptır demek oldu ordan dünya başına yıkıldı çıktım eve geldim kız kardeşim vasıtasıyla ankara tıpta bir prf dr gittim oda bu tahliller bakınca 2 tahlil arasında bu kadar fark olduğuna şaşırdı ama bişey demedi oda 4 lu tarama istedi birde ultrason da bakti uzun uzun ve ultrasona göre bir sıkıntı yok birde ayrıntili ultrasona bakalım dedi sonucum dün çıktı ve hersey normal ayrıntı ultrason sonucunda normal hamdolsun amniosenteze gerek yok dedi dr ama o bir hafta zehir oldu anlatamam oyüzden suan dev hast bırakıp fakülte de prf dr başladım hayirlisiyla canim
Hangi doktora basladin ucretli midir onerir misin :)

canim böyle bişey olacağını sanmıyorum ben 18 haftalik iken gittim bi sorun olmadi
Buna sevindim.O zaman benim için de alternatif olabilir :) Ankara'da doğum fiyatları 3 binden başlıyor neredeyse.Normal doğum planlıyorum Allah izin verirse.Değer mi diyorum arada :) Bir aylık maaşımdan bile fazla yahu :)

Buna sevindim.O zaman benim için de alternatif olabilir :) Ankara'da doğum fiyatları 3 binden başlıyor neredeyse.Normal doğum planlıyorum Allah izin verirse.Değer mi diyorum arada :) Bir aylık maaşımdan bile fazla yahu :)
canim bildiğim kadarıyla prf dr doğuma giriyormus bende ayin 25 gidicem şeker yüklemesi için ozaman detaylı ogrenirim nasip olursa benimde normal doğum yapmak istiyorum sen nereye gidiyorsun

canim bildiğim kadarıyla prf dr doğuma giriyormus bende ayin 25 gidicem şeker yüklemesi için ozaman detaylı ogrenirim nasip olursa benimde normal doğum yapmak istiyorum sen nereye gidiyorsun
Peki profesör ekstra ücret alıyor muymuş canım?ayrıca diyelim gece üçte doğuma geldim,adam sıcak yatağından kalkıp gelecek mi? :)
Benim işler çok karışık.Annemler Ankarada oturuyor,ben Yozgat'ta öğretmenim.Tetkiklere Kayseri'ye gidiyordum ancak doğumu Ankara'da yapmaya karar verdim.Daha hiç gelip de kontrol olmadım.Medicalpark güzel dediler orayı düşünüyorum ama Cebeci de aklımı çelmiyor değil.Özel hastahane gibi kaliteli olduğunu söylüyorlar.

Peki profesör ekstra ücret alıyor muymuş canım?ayrıca diyelim gece üçte doğuma geldim,adam sıcak yatağından kalkıp gelecek mi? :)
Benim işler çok karışık.Annemler Ankarada oturuyor,ben Yozgat'ta öğretmenim.Tetkiklere Kayseri'ye gidiyordum ancak doğumu Ankara'da yapmaya karar verdim.Daha hiç gelip de kontrol olmadım.Medicalpark güzel dediler orayı düşünüyorum ama Cebeci de aklımı çelmiyor değil.Özel hastahane gibi kaliteli olduğunu söylüyorlar.
canim bende birkez gittim prf dr muayene ücreti 122 ayrıca tahliller için ücret ödenmiyor ben bir ay sonra gittiğimde doğum detaylarını öğrenecem sana yazarım ins

cebeci tıpa 8 haftalık hamileyken gittim. girişimi ve ilk tahlillerimi yaptırdım. ancak sonuçlarını almadan hadi adı özel diyerek başka bir doktora başladım. şöyle söyleyim her ay testler gidiş geliş derken 350-500 lira civarı para harcadım. 26 haftaya kadarda özele devam ettim. tekrar cebeci tıpa dönüş yapmadım. 26 haftamda kanamam olunca gece 3 de özel doktorum keyfini bozmak istemedi diye tekrar cebeci tıpa gittim. acil olarak sadece acil olduğum için o anlık kabul ettiler beni. sadece bir giriş ve devamlı kontrolüm olmadığı için istemediler. bende artık devam edeceğimi, bana yardım etmelerini, gerçekten onlara güvendiğimi, özel doktorumun beni yarı yolda bıraktığını falan söyledim. bir doçent insafa geldide git bugüne kadar olan bütün testlerimde sorumluluğu üstüme alıyorum diyerek imza at dilekçe ver ondan sonra devamlı gel anca öyle dedi. velhasıl imza ve sürekli kontrol karşılığında kabul edildim. 16 hafta üstü kabul etmiyorlar 2li 4lü taraman orada yapılmış olması lazım. bu arada doğum yada kanama gibi özel acil durumlarda gece 3 dede gitsen orada muhakak hatırı sayılır prof doçent kaliteli doktorlar bulmak mümkün. ha doğuma bizzat eşlik ediyorlarmı yoksa aradamı uğruyorlar onu bilmiyorum ama ben kanama geçirdiğimde başımda çok güleryüzlü ve insanı rahatlatan bir doçent hoca vardı adını hatırlayamıyorum. yattığım odada çok temiz ve rahattı.

X