Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr um bana da ali bey i onerdi nasıl randevu aldin tel ile mi bide kaç gün sonraya sıra verdi :)Ben gittim kızlar Servet Unsal Tıp Merkezin de Ali bey e... 225 Tl idi.
Servet unsal tıp merkezi ali ipek doktorun tavsiyesi 200 tl nakit aldilar ağustosta gitmiştim.
Tlfla aradim 3 gun sonraya aldim. Tlfda 200 tl nakit ucreti var dediler. Kart gecersizmis
Bana da doktorum Ali beyi onerdi 3 lü taramada risk çıkmıştı. Atatürk eğitim ve arastırma hastanesinde çalışıyor aslında, ozeli de servet ünsalda... Ben atatürk hastahanesinde kadın dogumdan randevu alıp gittim üç gün sonrası için Ali beye randevu verdiler... Eger alamasaydım servet ünsala gidecektim.... Ali bey gerçekten iyi bir doktor. insanı rahatlatıyor, sakinliği ve tavrıyla güven veriyor....Ben gittim kızlar Servet Unsal Tıp Merkezin de Ali bey e... 225 Tl idi.
canım memnun kaldın mı sen ben nurtenin hastasıyım hastaneden ayrıldı onda yaptırcam bakalım nasıl biri girecek ayrıntılıya bide yeni doğan ünitesi yok akropolde doktorunla konuştunmu büyük sıkıntı şu an hastanenin oda olsa zaten fiyatları atar yukarıbiz martta akrapolde yaptıracaz
150+70 toplamda 220 lira.ayrıntılıyı radyolog yapıyo.bide kendi doktoruna görünüyosun toplamda 220 oluyo.biraz zorlayacak bütçemizi ama napalım artık
hiç memnun kalmadım zaten o hastaneyide bıraktım.tam bir saat bekledikten sonra ayrıntılıyı yapacak doktor beni muayene masasında kovdu.çok gerildim çok sinirlendim.bu anlayıştaki bir hastanede doğum falan yapamam diye düşündümcanım memnun kaldın mı sen ben nurtenin hastasıyım hastaneden ayrıldı onda yaptırcam bakalım nasıl biri girecek ayrıntılıya bide yeni doğan ünitesi yok akropolde doktorunla konuştunmu büyük sıkıntı şu an hastanenin oda olsa zaten fiyatları atar yukarı
allah allah nasıl ya şimdi planın ne nerde yapacaksın doğumu bide para veriyoruz üstüne kovuyo bide ne alaka bende sinir oldum şimdi ne oldu tam olarak merak ettimhiç memnun kalmadım zaten o hastaneyide bıraktım.tam bir saat bekledikten sonra ayrıntılıyı yapacak doktor beni muayene masasında kovdu.çok gerildim çok sinirlendim.bu anlayıştaki bir hastanede doğum falan yapamam diye düşündüm
Canım kendi doktorun mu yapıyor yoksa radyolog falan mı yapıyor? ben de turgut özala gidiyorum 270 fazlaymış yaaTurgut özal dan randevu aldim. Henüz gitmesin ama 270 TL dediler
hastane ile ilgili zaten tereddütlerim vardı.çok küçük bir yer.ama neyse ne inşallah herşey yolunda gider bi sıkıntı olmaz diyordum.taa ki ayrıntlı için radyoloji doktoruyla tanışıncaya kadar.ben devlet hastanesinde ücretsizde yapabilirimdim ama insan bu dönemde biraz ilgi saygı bekliyor.allah allah nasıl ya şimdi planın ne nerde yapacaksın doğumu bide para veriyoruz üstüne kovuyo bide ne alaka bende sinir oldum şimdi ne oldu tam olarak merak ettim
kesinlikle katılıyorum biraz ilgi saygı görmek için gücümüzün yettiği kadar para veriyoruz az da değilki canım ya hayırlısı olsun hakkımızda paramla da kötü muamele görmek gerçekten acı bu arada dha öncede söylemiştim şimdide söyleyeceğim tamamlayıcı sigorta ile medicana doğum 2700 kamuda çalışıyorsan 400 geri alıyorsun tahlilleri devlette yaptır nst 100 maksimum 3500 civarı tutar akropol de sanki 2500 çok ucuz değil bu fırsatlarıda düşünüp zaman kaybetmeden karar ver öptüm Allah yardımcın olsunhastane ile ilgili zaten tereddütlerim vardı.çok küçük bir yer.ama neyse ne inşallah herşey yolunda gider bi sıkıntı olmaz diyordum.taa ki ayrıntlı için radyoloji doktoruyla tanışıncaya kadar.ben devlet hastanesinde ücretsizde yapabilirimdim ama insan bu dönemde biraz ilgi saygı bekliyor.