Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ne yazık kı dunya degısıyor, dünyanın çivisi çıkmış desek yeridir :) Dünya değişiyor da annelık duygusu da dünyayla birlikte değişiyor demek kı ne diyelim hayırlısı olsun:)Burda aradım diye hemen tutup verdim mi ayrıca siz benim anneliğimi sorgulayamazsınız ne kadar terbiyesizsiniz yaa artk dünya değişiyor at gözlükleriniziçıkarınn ayrıca sizi hiiç ilgilendirmezzz
Arkadaşım amma sorunluymuşsub yaa ben bebeğimin iyiliğini seninle bilip tartışacak değilim bu gerginliğinizin yargılamanızın sebebi ne , ne kadar aptalca bi tavır yaa ben burdan bakıcı buldumda vercem çocugumu sanki sadece fiyat araştırması içindeyim direk bu şekilde başlık açsam kimse yazmazdı ki hoş yine yazmadı inş için rahatlamştr kendini ne kadar kaptırdıysan artık üzerine görev bildin maşallah ne diyim senin gibileri varken dünyada oyy...Evet ne yazık kı dunya degısıyor, dünyanın çivisi çıkmış desek yeridir :) Dünya değişiyor da annelık duygusu da dünyayla birlikte değişiyor demek kı ne diyelim hayırlısı olsun:)
Ozaman o sekilde yazacaksin, bu sekilde degil acik ve net yazki.insanlar anlasin elestiriye gelemedin bakiyorumda ayrica cokta terbiyesiz birisin, senin anneligini arastirmaya gerek.yok belli zaten senim.gibi insanlarla daha fazla muhatap olamayacagim sen aldin cevabini zaten.hadi byArkadaşım amma sorunluymuşsub yaa ben bebeğimin iyiliğini seninle bilip tartışacak değilim bu gerginliğinizin yargılamanızın sebebi ne , ne kadar aptalca bi tavır yaa ben burdan bakıcı buldumda vercem çocugumu sanki sadece fiyat araştırması içindeyim direk bu şekilde başlık açsam kimse yazmazdı ki hoş yine yazmadı inş için rahatlamştr kendini ne kadar kaptırdıysan artık üzerine görev bildin maşallah ne diyim senin gibileri varken dünyada oyy...
Çok komiksinOzaman o sekilde yazacaksin, bu sekilde degil acik ve net yazki.insanlar anlasin elestiriye gelemedin bakiyorumda ayrica cokta terbiyesiz birisin, senin anneligini arastirmaya gerek.yok belli zaten senim.gibi insanlarla daha fazla muhatap olamayacagim sen aldin cevabini zaten.hadi by
Senin kadar olamam ya:)