Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara da bakıcı aranıyor

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Rosebek88

27.10.14 Yiğit Kaan aşk#şükür#dua#mutluluk#herşey#
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
2.223
3.522
Ankara keçiörende bakıcı arıyorum, mümkünse referansı olan, bulaşıcı hastalığı olmayan eğitimli ve çocuguma vicdanlı bir şekilde yaklaşak biri olsun istiyorum..

Burda aradım diye hemen tutup verdim mi ayrıca siz benim anneliğimi sorgulayamazsınız ne kadar terbiyesizsiniz yaa artk dünya değişiyor at gözlükleriniziçıkarınn ayrıca sizi hiiç ilgilendirmezzz

Burda aradım diye hemen tutup verdim mi ayrıca siz benim anneliğimi sorgulayamazsınız ne kadar terbiyesizsiniz yaa artk dünya değişiyor at gözlükleriniziçıkarınn ayrıca sizi hiiç ilgilendirmezzz
Evet ne yazık kı dunya degısıyor, dünyanın çivisi çıkmış desek yeridir :) Dünya değişiyor da annelık duygusu da dünyayla birlikte değişiyor demek kı ne diyelim hayırlısı olsun:)

Evet ne yazık kı dunya degısıyor, dünyanın çivisi çıkmış desek yeridir :) Dünya değişiyor da annelık duygusu da dünyayla birlikte değişiyor demek kı ne diyelim hayırlısı olsun:)
Arkadaşım amma sorunluymuşsub yaa ben bebeğimin iyiliğini seninle bilip tartışacak değilim bu gerginliğinizin yargılamanızın sebebi ne , ne kadar aptalca bi tavır yaa ben burdan bakıcı buldumda vercem çocugumu sanki sadece fiyat araştırması içindeyim direk bu şekilde başlık açsam kimse yazmazdı ki hoş yine yazmadı inş için rahatlamştr kendini ne kadar kaptırdıysan artık üzerine görev bildin maşallah:-) ne diyim senin gibileri varken dünyada oyy...

Arkadaşım amma sorunluymuşsub yaa ben bebeğimin iyiliğini seninle bilip tartışacak değilim bu gerginliğinizin yargılamanızın sebebi ne , ne kadar aptalca bi tavır yaa ben burdan bakıcı buldumda vercem çocugumu sanki sadece fiyat araştırması içindeyim direk bu şekilde başlık açsam kimse yazmazdı ki hoş yine yazmadı inş için rahatlamştr kendini ne kadar kaptırdıysan artık üzerine görev bildin maşallah:-) ne diyim senin gibileri varken dünyada oyy...
Ozaman o sekilde yazacaksin, bu sekilde degil acik ve net yazki.insanlar anlasin elestiriye gelemedin bakiyorumda ayrica cokta terbiyesiz birisin, senin anneligini arastirmaya gerek.yok belli zaten senim.gibi insanlarla daha fazla muhatap olamayacagim sen aldin cevabini zaten.hadi by

Ozaman o sekilde yazacaksin, bu sekilde degil acik ve net yazki.insanlar anlasin elestiriye gelemedin bakiyorumda ayrica cokta terbiyesiz birisin, senin anneligini arastirmaya gerek.yok belli zaten senim.gibi insanlarla daha fazla muhatap olamayacagim sen aldin cevabini zaten.hadi by
Çok komiksin:-)

Senin kadar olamam ya:)

Arkadaşım... Ben de bir anneyim... Eşimle beraber yapayalnızız bulunduğumuz ilde... Bakıcı konusunda o kadar çaresizdim ki bebeğim doğduğunda, insan kapıya bırakacak değil annesin her şeyi düşünüyorsun ne yapabilirm nasıl çözüm bulabilirim diye... Hoş buraya yazan bakıcı da kapısını çalan bakıcı da yabancı olacaktı ona zaten.. Bir tanıdığı olsa böyle çare aramazdı... her halukarda bir "yabancı"yı değerlendirip karar vermek zorunda... Farkeden nedir onu anlamadım... Bilmiyorum bir anne misin... Anne değilsen zaten bebeğin için çırpınmak en iyisi için uğraşmak nedir bilemezsin eğer anneysen de bir anneye karşı bu kadar anlayışsız olman da nasıl bir annesin onu gösteriyor...

Rosebek88 Rosebek88 kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz canım her insanda anne olamaz sen cevp bile verme sanki burda biri sana benim dedi de sende tm cnm hemen gel demişin gibi olmuş ister burda bulursun ister başka yerden bu kimseyi ilgilendirmez rahatsız olanda yazmaz sen böle annesin bırak o daha iyi anne olsun.

Ağzınıza sağlık kızlaaarrr:-) valla dün okadar moralim bozulduki doğrı dürüst cevap bile veremedimm hehe perikanadi perikanadi canım çok güzel cvpşamışsın benim yerimee:-) insanlar neden gelipte egosunu burda tatmin ediyor anlamıyorumm , anne olsa zaten bu kadarda acımasız ve salakça konuşamazdı mutluyuzbiz123 mutluyuzbiz123

Merhaba annelerim Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun. Ben 15, eltim 17 ,ablam 8 ,yıldır çocuk bakıcılığı yapıyoruz ve işlerimizin çoğunu bu site aracılığı ile bulduk ve buradan bakıcı bulan tanıdıklarımda var.Halende çalışmaktayız zaten araştırıp sormadan hiç kimseyi evinize çocuğunuza yaklaştırmayın referansı mutlaka olmalı ve araştırılmalı . Güven meselesine gelince bakıcınız tanıdığınız biride olsa yine olumsuzluklar olabilir.

X