Ankara da burun estetigini kime yaptirabilirim

Busrayldz435

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
3
0
27
Kadinlar kulubune yeni uye oldum. Kullanmayi da pek bilmiyorum ama umarim dogru yere yaziyorumdur bu yaziyi :) ankarada burnunu yaptiran memnun olan arkadaslar yardimci olun lutfen

Ozan Bitik Hacettepe, daha yeni oldum şu ana kadar çok memnunum, doktorum çok tatlıdır, gereksiz konuşmaz laf kalabalığı yapmaz göz boyamakla uğraşmaz (bunları gezdiğim önceki doktorlarda bolca yaşadım) kısacası kendine güvenen bir doktor kendisi. Önceki ameliyatlarını gösteriyor zaten. Kendine has yöntemleri var. Ben güvendim :)

Kesinlikle Eren tastan.Tum samimiyetimle yardimci olmak icin yaziyorum bazi gereksizlerin zirvaladigi gibi reklam yapmak icin degil.Doktorla ortak degilim, coksukur artik burnumla ilgili bir sorunumda yok.sadece vesile olmak isterim belki bana da dua edersin:)

Kadinlar kulubune yeni uye oldum. Kullanmayi da pek bilmiyorum ama umarim dogru yere yaziyorumdur bu yaziyi :) ankarada burnunu yaptiran memnun olan arkadaslar yardimci olun lutfen[/Q
ben serdar öztürk'ameliyat oldum çok memnunum kesinlikle çok doğal burunlar yapıyor ameliyat olduğun hiç belli olmuyor

X