ankara da en iyi hastane ve doktor ??

lutfen bu konuda yardim edebilir misiniz ?

Selam bende arıyorum Ankara da iyi bir hastane ve doktor :) Ankaraya Kasım başında taşındım hala arıyorum bulamadım. Yenimahalle de oturuyorum. Bilgi Hastanesi yakın diye oraya gittim. Orda Nida hanım var iyi bir doktor biraz devlet hastanesine benzıyor ama iyi gibi geldi. bir yandan da zekai tahir burak hastanesi varmış onuda bi tanıdık ve sağlık ocağı doktorum tavsiye etti birde onu deniycem 2.5 ayım var doğuma biranönce bulmam lazım benimde..

Senin önünde daha zaman varmış :) Benim 2.5 ayım kaldı doğuma o bakımdan acil bulmam şart :) Bilmediğim tanımadığım bir yerde bişey bulmak zormuş , Aylin hanımı ben hastaneyi arayıp öyle biliyorum. Sonra hastanelerde doktor araştırırken aylin hanım hakkında pek iç açıcı yorumlarla karşılaşmadım o bakımdan biraz uzak geldi bana orası hastane ile ilgilide bir kaç şey duydum öyle gitme düşüncem kala kaldı kenarda :) Bende yenimahalle şentepe de oturuyorum yenimahalle çakırları bilmiyorum nerde olduğunu yenimahalle ilçesi baya geniş bir yermiş .Siz ne zaman taşındınız nerden geldiniz?

Kızlar Merhaba özel hastane düşünürseniz akropol Hastanesi var Balgatta orayı önerebilirim ben 6 ay oraya gittim daha sonra bebegimde risk oldugu icin doktorum zekai tahir burak hastanesine gitmemi önerdi devlet hastanesi düşünürseniz zekai tahir burak hastanesini öneririm ben çok memnun kaldım doğuma 2 ay var özel hastaneye gidiyor gibi ilgileniyorlar ilk normal gebe Polikliniğine gittim fatma hanim çok güzel ilgilendi ama problemi oda görünce ışıklı gebelik bölümüne yönlendirdi

Zübeyde Hanım hastanesinde kadın doğum doktoru olan musterimizde zekai tahir burak hastanesine gönderdi gitmediği hastane doktor kalmadı diyebilirim zekai tahir burak hastanesinden çok memnun kaldım doğumunda orda olmasına karar verdim.

4 ay kadar oldu afyondan geldim evet baya buyuk :) bende bugun bilgi hastanesi nida hanim hakkinda bilgi aldim bi yandan da zekai tahir burak hastanesini arastiriyorum riskli durumlarda oraya yonlendiriliyor sanirim ozel hastanelere guvenmeyen biri olarak devlet olmasi bi yone iyi olacak benim icin

Merhaba ="EBEYAZBULUT06, post: 43772165, member: 571347"]Kızlar Merhaba özel hastane düşünürseniz akropol Hastanesi var Balgatta orayı önerebilirim ben 6 ay oraya gittim daha sonra bebegimde risk oldugu icin doktorum zekai tahir burak hastanesine gitmemi önerdi devlet hastanesi düşünürseniz zekai tahir burak hastanesini öneririm ben çok memnun kaldım doğuma 2 ay var özel hastaneye gidiyor gibi ilgileniyorlar ilk normal gebe Polikliniğine gittim fatma hanim çok güzel ilgilendi ama problemi oda görünce ışıklı gebelik bölümüne yönlendirdi[/QUOTE]
Merhaba zekai tahir burak ta surekli ayni doktora muayene olunabiliyor mu doguma hangi doktor giriyormus bende oraya gitmeyi dusunuyorum

B

bende Zekai Tahiri düşünüyordum da o kadar çok kötü yorumlarla karşılaştım ki ondan özeli tercih ettim hala devam da ediyorum aslında yinede araştırmaya Zekai tahire giderseniz doğumhane de bir kaç doğum yapanlarla aynı yerde aynı anda doğum yapabiliyormuşsun çok yoğun olmasından dolayı birde doktorlar ve hemşireler o andan itibaren teselli etmek yerine sert davranışlar konuşmalar sergiliyormuş ben nette araştırdığım kadarı ile aynı şeylere denk geldim hatta burda da bir arkadaş başından geçeni anlattı o yüzden muallakta kaldım.

hastanenin sitesinde baktim biraz ben ozel dogum odalari falan oluyormus sanirim suda dogum uniteside var yaziyor ama hala yaptiriyorlarmi bilmiyorum detayli bilgi icin hastaneden bilgi almak gerek zekai tahire yanasma sebebim riskli gebelikleri direk oraya yonlendirmeleri birde dedigim gibi ozellere pek guvenmiyorum ben irdelendigi zaman illaki her yerin eksi bir yonu vardir doktorun ilgili ise hastaneden memnunsan bence devam et ben hem bilgide nida hanima gitmeyi dusunuyorum evime yakin hemde zekai tahirde bir doktor bulacagim iki doktora gitmeye karar verdim nida hanim icinde olumsuz yorumlar oldugu icin . insallah olumsuzluklar bizi bulmaz

Riskli gebelikte her istediğin doktora muayene olamıyorsun normal gebelikte Fatma hanımdan randevu al doğum odaları Zübeyde hanımda 3 4 kişi aynı yerde diye duydum ama arkadaşım doğum yaptı o tek odada yaptı çokta memnun kaldı bende riskli gebelikte olmama rağmen çok memnun kaldım özel hastane benim bebeğimin sorunu ile ilk defa karşılaştığını ve o yüzden onlarla devam edemeyeceğini amniyosentez yaptırmak istersen Zekai Tahir Burak hastanesini öneririm dedi ve ben napacağımı bilmezken müşterimizle karşılaştım Zübeyde hanımda kadın doğum doktoru o bile Zekai Tahir Burak hastanesini önerdi en azından bir kere git bak ben 7 ile 11 arasında gideceğim istersen sende randevu al ben seni orda karşılar yardımcı olurum Fatma hanım ablacım falan diye konuşuyor ve Ekranda senin bebeğinin herşeyini gösteriyor annesi bak gördün mü Nasıl hareketli maşallah diye anlatıyor ne Zaman gideceksen haber ver bende o Zaman giderim yardımcı olurum istersen Canım

[QUOteşekkür AZBULUT06, post: 43780678, member: 571347"]Riskli gebelikte her istediğin doktora muayene olamıyorsun normal gebelikte Fatma hanımdan randevu al doğum odaları Zübeyde hanımda 3 4 kişi aynı yerde diye duydum ama arkadaşım doğum yaptı o tek odada yaptı çokta memnun kaldı bende riskli gebelikte olmama rağmen çok memnun kaldım özel hastane benim bebeğimin sorunu ile ilk defa karşılaştığını ve o yüzden onlarla devam edemeyeceğini amniyosentez yaptırmak istersen Zekai Tahir Burak hastanesini öneririm dedi ve ben napacağımı bilmezken müşterimizle karşılaştım Zübeyde hanımda kadın doğum doktoru o bile Zekai Tahir Burak hastanesini önerdi en azından bir kere git bak ben 7 ile 11 arasında gideceğim istersen sende randevu al ben seni orda karşılar yardımcı olurum Fatma hanım ablacım falan diye konuşuyor ve Ekranda senin bebeğinin herşeyini gösteriyor annesi bak gördün mü Nasıl hareketli maşallah diye anlatıyor ne Zaman gideceksen haber ver bende o Zaman giderim yardımcı olurum istersen Canım[/QUOTE]
cok tesekkur ederim cok Sağol ben fatma hanim icin randevu alayim o zaman bilgilendirdigin icin cok teşekkür ederim

doktorun ismi fatma salih mi ? mhrs den randevu alacaktim ama fatma hanim acilmiyor sen nasil aldin randevuyu canim

Vıb odalar vatmus eksrra 500 tl orda dogum ypyosun aılende dura bılıo bense ozel dusnyordumda bırde benım ozel doktorum zekaı tahır dwn emeklı bannaa yarımcu olcak orda turkıyeyı gecelım aavrupanın rn ekıpmaanlı ve yenı dogan kuvezı en gelısmıs hastanedır zekaı taaahır burak vede doktorları cok ıydr ılk dogmum olacak fkar benım annm orda dogmus benı benım hlam ordan emeklı doktorum halamın tanıdı egıtım gorevlısıde tanyorjm benım rahat gcer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…