- 15 Nisan 2019
- 87
- 157
- 13
Aynen öyle 2 ayım kaldı buna rağmen doktor tutar dedi güveniyorum2 ay sonra düğününmü var?
Aynen öyle 2 ayım kaldı buna rağmen doktor tutar dedi güveniyorum
Olumsuzmuş gibi konuştun canım şimdi beni korkutmaİnsallah olumlu sonuc alırsın cnm
Olumsuzmuş gibi konuştun canım şimdi beni korkutmadikişler bir haftada iyileşecek bir ayda da düşecek dedi hatta ilk birkaç günde bile düşebilir dedi doktor
Korktum tam iki ayım var çünkü. Doktor Şişli medden şükrü sanus senin ne kadar zaman oldu yaptıralı? Düştü mü dikişlerinYok canım ne olumsuzu insallah olumlu olucak :) bu arada dikişler 2 ayda ancak düşüyor:)
senin doktorun kim ?
Korktum tam iki ayım var çünkü. Doktor Şişli medden şükrü sanus senin ne kadar zaman oldu yaptıralı? Düştü mü dikişlerin
Umarım yazarsın sonuçlarını seni takip edeceğim inşallah iyi geçer beklediğin gibisanırım aranızda en yakın düğünü olan benim 2 haftam kaldı
Rabbim yardımcın olsun inşallah. Kime işlem olmuştun eğer olduysan?sanırım aranızda en yakın düğünü olan benim 2 haftam kaldı
İnşallah bu hafta kontrole gidecem tutup tutmadığını da bilmiyorum umarım bi sıkıntı yaşamam haber verecem sizlereUmarım yazarsın sonuçlarını seni takip edeceğim inşallah iyi geçer beklediğin gibi
Amin inşallah Esra Demir yüzere yaptırmıştımRabbim yardımcın olsun inşallah. Kime işlem olmuştun eğer olduysan?
hangi doktorda olmuştunuz operasyonuİnşallah bu hafta kontrole gidecem tutup tutmadığını da bilmiyorum umarım bi sıkıntı yaşamam haber verecem sizlere
bende önce davranmışlarAmin inşallah Esra Demir yüzere yaptırmıştım
Güzel haberlerle dön inşallah canımAmin inşallah Esra Demir yüzere yaptırmıştım
Merhaba, bende kübra hocaya kalıcı yaptırmak istiyorum. Kendisiyle telefonda konuştuk gayet ılımlı ve her sorduğum soruya güzelce cevaplar verdi. Süreç nasıl ilerledi zorluk yaşadın mı? Başka yaptıran var mı aramızda?Kime yaptırdın
Güzel haberlerle dön inş cnm Allah yardımcın olsun dualarımız seninlesanırım aranızda en yakın düğünü olan benim 2 haftam kaldı
Canım benımde ilk ılıskımde hıc kanamadı hatta hıc bısey hissetmedim ne acı ne Baska bısey adam ben sana guvenıyorum doktora gitmemize gerek yok dedi ama ayrılırken bakıre degıldın bile be dedi yanı ben biraz da acıkcası o duyguyu yasamak istiyorum o heyecanı falan. cok kucuktum o zaman kandım 16 yasındaydım herseye toz pembe bakıyodum ilk cıktıgım kısıyle evlencem sanıyordum ama hayat cok acımasızmıs maalesef esımde bırgun bana bu lafları sarfeder diye kanasın istiyorumKimileri birşeyler yaşıyor, kimilerinin başına istemediği şeyler geliyor. Konu dikkatimi çekti ve bakınmak istedim. Ama okuduklarımın arasında birkaçı diktirmeden sonra "umarım gerdek gecesi kanar" yazmış. Ben kız olarak evlendim ve kanamam olmadı arkadaşlar. Bunu bu kadar dert edinmeyin. Kanama olması için evlenmiyoruz. Sevip hayatımızın geri kalanını bir insana ait olup geçirelim, bizimde normal bi yuvamız olsun diye evleniyoruz. Madem içiniz diktirmekten yana rahat ediyor yaptırın ozaman, ama geri kalanını bu kadar dert etmeyin. Varsın kanamasın. Karşınızdaki kişi bu kadar ayrıntıya dikkat ediyorsa, bir zahmet kanamasız kızlığın yitirilebileceğini de bilecek kadar bilgili olsun.
Canım benımde ilk ılıskımde hıc kanamadı hatta hıc bısey hissetmedim ne acı ne Baska bısey adam ben sana guvenıyorum doktora gitmemize gerek yok dedi ama ayrılırken bakıre degıldın bile be dedi yanı ben biraz da acıkcası o duyguyu yasamak istiyorum o heyecanı falan. cok kucuktum o zaman kandım 16 yasındaydım herseye toz pembe bakıyodum ilk cıktıgım kısıyle evlencem sanıyordum ama hayat cok acımasızmıs maalesef esımde bırgun bana bu lafları sarfeder diye kanasın istiyorum
Aynen oyle cok yazık cidden o da bılıyo ilk olduğunu aslında da bu yuku almak istemedıgınden doktora goturmedı bence ayrılırken de bunu savunayım istemediİnanır mısın Bende 16-17 yaşlarındaydım hiçbişi hissetmedim ne acıdı ne kan geldi. Ve seninle aynı fikirdeyim bana da ben seni o halinle kabul ettim dedi. Bana geldiğinde bakire değildin dedi . Yazık çok yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?