Olumsuzmuş gibi konuştun canım şimdi beni korkutma dikişler bir haftada iyileşecek bir ayda da düşecek dedi hatta ilk birkaç günde bile düşebilir dedi doktor

Yok canım ne olumsuzu insallah olumlu olucak :) bu arada dikişler 2 ayda ancak düşüyor:)
senin doktorun kim ?

Korktum tam iki ayım var çünkü. Doktor Şişli medden şükrü sanus senin ne kadar zaman oldu yaptıralı? Düştü mü dikişlerin

Ay bende orda yaptırmıştım :) şimdi dahada çok merak ettim sonucunu merak ediyorum

Kimileri birşeyler yaşıyor, kimilerinin başına istemediği şeyler geliyor. Konu dikkatimi çekti ve bakınmak istedim. Ama okuduklarımın arasında birkaçı diktirmeden sonra "umarım gerdek gecesi kanar" yazmış. Ben kız olarak evlendim ve kanamam olmadı arkadaşlar. Bunu bu kadar dert edinmeyin. Kanama olması için evlenmiyoruz. Sevip hayatımızın geri kalanını bir insana ait olup geçirelim, bizimde normal bi yuvamız olsun diye evleniyoruz. Madem içiniz diktirmekten yana rahat ediyor yaptırın ozaman, ama geri kalanını bu kadar dert etmeyin. Varsın kanamasın. Karşınızdaki kişi bu kadar ayrıntıya dikkat ediyorsa, bir zahmet kanamasız kızlığın yitirilebileceğini de bilecek kadar bilgili olsun.

Kime yaptırdın
Merhaba, bende kübra hocaya kalıcı yaptırmak istiyorum. Kendisiyle telefonda konuştuk gayet ılımlı ve her sorduğum soruya güzelce cevaplar verdi. Süreç nasıl ilerledi zorluk yaşadın mı? Başka yaptıran var mı aramızda?

Canım benımde ilk ılıskımde hıc kanamadı hatta hıc bısey hissetmedim ne acı ne Baska bısey adam ben sana guvenıyorum doktora gitmemize gerek yok dedi ama ayrılırken bakıre degıldın bile be dedi yanı ben biraz da acıkcası o duyguyu yasamak istiyorum o heyecanı falan. cok kucuktum o zaman kandım 16 yasındaydım herseye toz pembe bakıyodum ilk cıktıgım kısıyle evlencem sanıyordum ama hayat cok acımasızmıs maalesef esımde bırgun bana bu lafları sarfeder diye kanasın istiyorum

İnanır mısın Bende 16-17 yaşlarındaydım hiçbişi hissetmedim ne acıdı ne kan geldi. Ve seninle aynı fikirdeyim bana da ben seni o halinle kabul ettim dedi. Bana geldiğinde bakire değildin dedi . Yazık çok yazık

Aynen oyle cok yazık cidden o da bılıyo ilk olduğunu aslında da bu yuku almak istemedıgınden doktora goturmedı bence ayrılırken de bunu savunayım istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…