Ne insanlar var demiyeceğim, ne iğrençler var demek istiyorum..Canım benımde ilk ılıskımde hıc kanamadı hatta hıc bısey hissetmedim ne acı ne Baska bısey adam ben sana guvenıyorum doktora gitmemize gerek yok dedi ama ayrılırken bakıre degıldın bile be dedi yanı ben biraz da acıkcası o duyguyu yasamak istiyorum o heyecanı falan. cok kucuktum o zaman kandım 16 yasındaydım herseye toz pembe bakıyodum ilk cıktıgım kısıyle evlencem sanıyordum ama hayat cok acımasızmıs maalesef esımde bırgun bana bu lafları sarfeder diye kanasın istiyorum
Maalesef canımNe insanlar var demiyeceğim, ne iğrençler var demek istiyorum..
Rabbim yardımcın olsun sen de kurtulacaksın inşallah canım16 yaşında ben kızlık zarının nerde olduğunu bile bilmiyordum benden 4 yas büyüktü bişi olmayacak diye diye devam etti evet yanlıştı benimde orada o halde olmam ama güvendim işte cahillik çocukluk evlencez diye düşünüyordum 9 sene sevgili olduk ama bi türlü işler ciddiye binmedi. Sonra baktım ki olmuyor bitirdim. Keşke Zamanı geri alabilsek olmuyor olan bana oldu şimdi ne yapıcam diye düşünüyorum kara kara. Kimseye söyleyemiyorum erkek arkadaşım biliyorum ki kabul etmez etse bile bunu hep kafasına takacak bende kendimi hep mahcup hissedicem bi an önce kurtulmak istiyorum kızlar ..
Rabbim yardımcın olsun sen de kurtulacaksın inşallah canım
Evetbende önce davranmışlar
İnşallah canım dua edinGüzel haberlerle dön inşallah canım
İnşallah canım dua edin
Yok hayır olmadı doktor bana çok iyi tutmuştu dedi ben turgay karakayaya diktirdim evlenmeden 3 ay kala son kez gidicem kontrole gene sonrası Allah kerim inş bi skntm yoktur genede kan gelir korkuyorum kan gelmezse diyeBende 3 sene önce falan yaptırmış sayılırım çünkü evlilik yok şuan, aday da yok. Hareketlerin falan gayet normaldi demi 3buçuk sene boyunca her hareketi yapabilirim korkmadan ve buna rağmen bozukluk olmamış demi?
Ben normal davrandım hep agır kaldırdım falan ama normaldim sadece bacaklarımı nolur nolmaz açmadım hiç korktum agda falan hiç yaptırmadm lazere gittim jiletledim falan o kadar oynamadım orayla ama baktım hep sürekli o kadar doktor bana seninki iyi tutmuştu dedi baktıktan sonrada bi sorun yok dedi ama kızlar genede uzun süre geçmesine ragmen korkuyorum doktor sorun yok dedide şeytan vesvese veriyo işte inş sorunsuz atlatırımmsanırım seneye evlilik olcak bilmiyorum Allah yardım etsin bana şimdiden onun sitresindeyim bazen keşke ciddi ilişkim olduğunda yaptırsaydım diyorum ama bakalım yaa inş rezil olmadan atlatırımda buraya yazarımN Nsnrr123789 3.5 senedir dugunde felan hic oynamadin mi agir kaldirmadin mi nasil dikkatli oldun 3.5 yil. Hangi doktoranyaptirdin
Allahım hepimizin yardımcısı olsun çok bunaldım çatlıycam yarın sabah hiç bilmediğim bi memlekete bin türlü yalan dolanla gidicem ya sonrası kontrole gitmem mümkün değil tuttumu tutmadımı onun sitresiyle yaşıycam yaşayabilirsem aralıkta düğünüm var nişanlım bu konularda çok dar kafalı kanaması lazım kesinlikle kanaması lazım gerekirse bir ay yataktan çıkmam. Şimdiden dönüşü düşünüyorum uçağa binerken merdiven çıkıcam taksiye binicem o arada açılmaz dimi kızlar
Allahım hepimizin yardımcısı olsun çok bunaldım çatlıycam yarın sabah hiç bilmediğim bi memlekete bin türlü yalan dolanla gidicem ya sonrası kontrole gitmem mümkün değil tuttumu tutmadımı onun sitresiyle yaşıycam yaşayabilirsem aralıkta düğünüm var nişanlım bu konularda çok dar kafalı kanaması lazım kesinlikle kanaması lazım gerekirse bir ay yataktan çıkmam. Şimdiden dönüşü düşünüyorum uçağa binerken merdiven çıkıcam taksiye binicem o arada açılmaz dimi kızlar
İnşallah canım hepimizin umudu o bende erken yaptırdım işte umarım sonuç herkesin istediği gibi olur dualarıma sizleri de katıyorum ben.Ben normal davrandım hep agır kaldırdım falan ama normaldim sadece bacaklarımı nolur nolmaz açmadım hiç korktum agda falan hiç yaptırmadm lazere gittim jiletledim falan o kadar oynamadım orayla ama baktım hep sürekli o kadar doktor bana seninki iyi tutmuştu dedi baktıktan sonrada bi sorun yok dedi ama kızlar genede uzun süre geçmesine ragmen korkuyorum doktor sorun yok dedide şeytan vesvese veriyo işte inş sorunsuz atlatırımmsanırım seneye evlilik olcak bilmiyorum Allah yardım etsin bana şimdiden onun sitresindeyim bazen keşke ciddi ilişkim olduğunda yaptırsaydım diyorum ama bakalım yaa inş rezil olmadan atlatırımda buraya yazarım
Yok ya o kadar hareketini kısıtlayacak durum olmuyor merdiven çıkmakla bişey olmaz yavaş yürü otururken eğilirken dikkat etsen yeterAllahım hepimizin yardımcısı olsun çok bunaldım çatlıycam yarın sabah hiç bilmediğim bi memlekete bin türlü yalan dolanla gidicem ya sonrası kontrole gitmem mümkün değil tuttumu tutmadımı onun sitresiyle yaşıycam yaşayabilirsem aralıkta düğünüm var nişanlım bu konularda çok dar kafalı kanaması lazım kesinlikle kanaması lazım gerekirse bir ay yataktan çıkmam. Şimdiden dönüşü düşünüyorum uçağa binerken merdiven çıkıcam taksiye binicem o arada açılmaz dimi kızlar
Ankaradan son dikişsiz Esra Demir yüzerden sonuç alan 1 kişi olmuştu onun haricinde hep dikişli oldu geçici ile sonuç alan çok kişi var. Kalıcı işlem olup esnemiş dikiş attırmam gerekiyormuş diyen de var. Kalıcı olup kontrol günü bekleyen de. Benim bildiklerim bunlar canım. ilave sözü olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa memnun olurumKızlaaaarrr yazmıştım ama kimse cevap vermemiş. Ankara da kimi öneriyorsunuz, hangi doktordan olumlu sonuç aldınız? Kübra hocaya giden var mı? Lütfen yardım edin
Ankaradan son dikişsiz Esra Demir yüzerden sonuç alan 1 kişi olmuştu onun haricinde hep dikişli oldu geçici ile sonuç alan çok kişi var. Kalıcı işlem olup esnemiş dikiş attırmam gerekiyormuş diyen de var. Kalıcı olup kontrol günü bekleyen de. Benim bildiklerim bunlar canım. ilave sözü olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa memnun olurum
Ben de geçici düşünüyorum canım şartlarım iyileşirse kalıcı için ben de İstanbul a gidebilirim belki zaman maddi ve manevi açıdan. Yoksa 3-4 gün önceden işlem olacağım düğün öncesi.Canım aynen bende Ankara’da yaşıyorum 3 aydır araştırıyorum kalıcıda olumlu sonuç alan görmedim pek hep geçici de sonuç alan var. Bende İstanbul’a gideceğim çok ciddi bi konu riske atmak istemiyorum parası da az değil denesem dicem ama zar zor biriktirdim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?