Ben de geçici düşünüyorum canım şartlarım iyileşirse kalıcı için ben de İstanbul a gidebilirim belki zaman maddi ve manevi açıdan. Yoksa 3-4 gün önceden işlem olacağım düğün öncesi.
Yani soyle ben cok dusundum onu 3 gun once diyorlar garanti olsun diye kina sabahi yaptırsan o kadar misafir o telas damat seni alacak kuafore götürecek hadi kınadan once yaptırdın o gece olmadı diyelim nasıl olacak arkadasında dediği gibi hoplucan zıplıcan arasında da cok buyuk bir fiyat farki yok zaten ben kalıcı yaptırcam tutmadı en son care gecıcı diyorum ama gevıcı ıcın o gun nasıl zaman ayircam diye de dusunuyorum of of cok zor isler bunlarBen de geçici düşünüyorum canım şartlarım iyileşirse kalıcı için ben de İstanbul a gidebilirim belki zaman maddi ve manevi açıdan. Yoksa 3-4 gün önceden işlem olacağım düğün öncesi.
Herkes oynadı etti canım bir şey olmaz. Sadece gününü geçirmemek gerekiyor. Zıplamazsın bi ama oynayabilirsin. 5 gün önce yaptırıp kanaması olan bir sürü kişi oldu. İşlem olup alışverişe giden falan. Kalıcı gibi yatmak yan oturmak vs gibi şeyler gerekmiyor canım. Duşta dikkat kronik öksürük aşırı ağır taşıma havuz deniz küvet yasak bir de bacakları 90 dereceden fazla yan açmak :)O telaş koşturma için
Canım o telaş koşturma içinde nasıl olur dikişler tutar mı ? Düğünde hep ayakta hoplama zıplama ne bileyim o anda bile hep aklımda olacak acaba bişi olur mu diye düşünürüm diye kalıcı yaptırmak istiyorum bende
Kınadan bir gün önce yaptırsan hiç bir şey olmaz bir şekilde çıkarsın evden herkesin telaşı olacak bir tek senin telaşın değil ki canım. Hazırlıkları öncesinde bitirmeye çalışırsın. Zaten kimse de sana bu kadar işin içinde odaklanmaz çok diye düşünüyorum. Gezmeye gidiyorum diye değil de işim var şeklinde çıkabilirsin benceYani soyle ben cok dusundum onu 3 gun once diyorlar garanti olsun diye kina sabahi yaptırsan o kadar misafir o telas damat seni alacak kuafore götürecek hadi kınadan once yaptırdın o gece olmadı diyelim nasıl olacak arkadasında dediği gibi hoplucan zıplıcan arasında da cok buyuk bir fiyat farki yok zaten ben kalıcı yaptırcam tutmadı en son care gecıcı diyorum ama gevıcı ıcın o gun nasıl zaman ayircam diye de dusunuyorum of of cok zor isler bunlar
Yok ben kalıcı yaptırcam beceremem ben cok telaslıyımdır tutmazsa son care gecıcıKınadan bir gün önce yaptırsan hiç bir şey olmaz bir şekilde çıkarsın evden herkesin telaşı olacak bir tek senin telaşın değil ki canım. Hazırlıkları öncesinde bitirmeye çalışırsın. Zaten kimse de sana bu kadar işin içinde odaklanmaz çok diye düşünüyorum. Gezmeye gidiyorum diye değil de işim var şeklinde çıkabilirsin bence
Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinAnkaradan son dikişsiz Esra Demir yüzerden sonuç alan 1 kişi olmuştu onun haricinde hep dikişli oldu geçici ile sonuç alan çok kişi var. Kalıcı işlem olup esnemiş dikiş attırmam gerekiyormuş diyen de var. Kalıcı olup kontrol günü bekleyen de. Benim bildiklerim bunlar canım. ilave sözü olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa memnun olurum
Ankara için en akıllıca davranış benim için geçici canım hangi doktor olursa olsun Ankaradaki. Riske atamam kalıcı için İstanbul a gitmek gerekiyor gözlemlediğim. Yüksek ihtimalle ki bu oran %99 benim için, ben geçici yaptıracağımCanım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için ☺Bende bugün bi arkadaşla konuştum Esra hocadan hiç memnun kalmadım dikişim tutmadı dediciddi anlamda telaş yapmaya başladım geçici için ya vakit ayırıp yaptıramazsam ne yapcam. Gökçen Erdoğan ya da kübra zengin Altıntaş a gidip yaptıran var mı? Binbir emekle para biriktirdim ya ziyan olursa diye çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bizi bu hale getirenler utansın namus diye diye kendimizden utandırdılar. Kızlar lütfen yaptırıp olumlu sonuç alanlar mesaj yazsın.
Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için ☺Bende bugün bi arkadaşla konuştum Esra hocadan hiç memnun kalmadım dikişim tutmadı dediciddi anlamda telaş yapmaya başladım geçici için ya vakit ayırıp yaptıramazsam ne yapcam. Gökçen Erdoğan ya da kübra zengin Altıntaş a gidip yaptıran var mı? Binbir emekle para biriktirdim ya ziyan olursa diye çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bizi bu hale getirenler utansın namus diye diye kendimizden utandırdılar. Kızlar lütfen yaptırıp olumlu sonuç alanlar mesaj yazsın.
Cok sukur atlattim canim istanbulda turgay karakayaya cift fleep yaptirdim samsundan gittim gerci islem suresi 20 dakika bile surmedi sanirim ciftte yaptirsaniz tek katda yaptirsaniz ayni islemi uyguluyorlar gibi geldi cunku cift fleepte ayni islemin iki defa yapilmasi gerekiyor ki buda islem suresini uzatir cift tek takilmayin yalandan yere fazla odemeyin bayan hemsire var islem boyunca yaninizda oluyor sagolsun cok yardimci oldu gizli sakli is cevirmek bunaltti beni haricinde kafaya takacak birsey yokmus birde yeni havalimani cok buyuk epey yurudum bugun bisey olmadiysa daha da olmazC
Canım benim rabbim yardımcın olsun bi aksilik yaşamadan halledersin inşallahİçini ferah tutmaya çalış hep iyiyi düşün iyi olsun inşallah .
Nereden nereye gidiyorsun işlem için bir de hangi doktor? Bende yaptıracağım tek gitmek istemiyorum benimde endişelerim var. Süreç boyunca bizi de bilgilendirirsen çok sevinirim
Yaa sonuçları lütfen paylassanırım aranızda en yakın düğünü olan benim 2 haftam kaldı
Kizlar annem bi taraftan nisanlim bi taraftan gidilmese ben gidemezdim isinizi riske atmayin kalici yaptirin ben bi anda karar verdim uc gun sonrasina yani bugune randevumu aldim iyiki erken randevu almisim yoksa sitresten ölürdüm üç günde bile mahfoldum ama gerek yokmuş o kadar sitrese sonucta kesiyo ve dikiyo hepsi ayni islemi yapiyor önemli olan sonuç benim canim cok acidi ve hala da aciyor
Kizlar annem bi taraftan nisanlim bi taraftan gidilmese ben gidemezdim isinizi riske atmayin kalici yaptirin ben bi anda karar verdim uc gun sonrasina yani bugune randevumu aldim iyiki erken randevu almisim yoksa sitresten ölürdüm üç günde bile mahfoldum ama gerek yokmuş o kadar sitrese sonucta kesiyo ve dikiyo hepsi ayni islemi yapiyor önemli olan sonuç benim canim cok acidi ve hala da aciyor
Sen de mi ankaradasın canım?Ankara için en akıllıca davranış benim için geçici canım hangi doktor olursa olsun Ankaradaki. Riske atamam kalıcı için İstanbul a gitmek gerekiyor gözlemlediğim. Yüksek ihtimalle ki bu oran %99 benim için, ben geçici yaptıracağım
Ya ben ankarada yaşıyorum bi arkadaşımla beraber yaptırmayı düşünüyoruz Eylül ya da Ekim gibi. Çünkü malum yaz ayları hem tatile gidebiliriz hemde enfeksiyon kapma olasılığı daha yüksek. Sonuç olarak orası nemli bi yer zaten ee bi de işlem gördü. Normal ameliyatlı hastalarda bile yaz aylarında enfeksiyon görme olasılığı yüksek ki vajina da bu Konuda bi hayli hassas. Sen kimleri araştırdın canımCanım sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun ve nerede yaşıyorsun?
sanırım aranızda en yakın düğünü olan benim 2 haftam kaldı
Evet canımSen de mi ankaradasın canım?
Tamam canımevet canım lütfen sonucu paylas takipteyim bende
Ya ben ankarada yaşıyorum bi arkadaşımla beraber yaptırmayı düşünüyoruz Eylül ya da Ekim gibi. Çünkü malum yaz ayları hem tatile gidebiliriz hemde enfeksiyon kapma olasılığı daha yüksek. Sonuç olarak orası nemli bi yer zaten ee bi de işlem gördü. Normal ameliyatlı hastalarda bile yaz aylarında enfeksiyon görme olasılığı yüksek ki vajina da bu Konuda bi hayli hassas. Sen kimleri araştırdın canım
Sen kime yaptırmayı düşünüyorsun canım? Kimleri araştırdın? Ben bu konunun ilk sayfalarından itibaren okumaya başladım ebru Zülfikaroğlunu övmüşler ama burdan konuştuğum bi arkadaş sakın yaptırma tutmadı benimki dedi. Şahap inmezi çok öven var. Bide gökçen Erdoğan hocaya giden ve tutan var mı?Evet canım
Tugay bey İstanbulda demi? Ben ankaradan oraya gitsem kalıcı yaptırsam tamam ama ya tutmazsa o zaman ne yapcamAnladım canım benim tatil işi pek olmayacak gibi o yüzden yaptırcam bir de şuan evde olduğum için rahatça iyileşsin istiyorum. Turgay beye yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?