Çok geçmiş olsun güzelim, 2 hafta sonra o kasılmalar dan gerilmelerden eser kalmayacak ve o bölge normale dönecek merak etme biraz sabret.

Canim tek kat 2500 dıyolar nakit yuzde 10 indirim vardı 2250 dedi 2000 yapın dedim tamam dediler sende de fazla para vermeye gerek yok zaten ıkıletmıyolar 2000 lira denklestırebıldın lutfen oyle yapın de

Tugay bey İstanbulda demi? Ben ankaradan oraya gitsem kalıcı yaptırsam tamam ama ya tutmazsa o zaman ne yapcam
Tutmayan benim gozume forumda bir kisi takıldı canim bende en cok tutmamasından korkuyorum o kadar para emek heba olucak ikinci isleme para alıyorlar mı acaba tutmayınca ama gecıcıde riske atamazdım yani ya o gece olmazsa dusun dusun kafayı yıcek ınsan ama kalıcılıyla gecıcı arasında cok fark yoktu fiyat olarak 2000 oducem ben kalıcıya canım gecıcıye ne kadar istediler baska doktorlar. Sonuc alanlardan da sadece bazıları yazmıs yaptıran kaybolmıs ama ben kaybolanların kesinlikle tuttuğunu dusunuyorum cunku dusunsene boyle bısey oldu evliliğin biter zaten basta. O sinirle ben hıncımı almak ıcın doktora agzıma gelenı soylerım her forumun altına yaptırmayın yazarım benim basım yanmıs yani millet yaptırmasın diye dusunurum

Son düzenleme:
Valla canım fiyat aldıklarım 1750 den başlıyor 2500 e kadar kalıcılarda. Geçici de 2000 falandı galiba.ben ilk kalıcı yaptırıp daha sonra düğüne yakın geçiciyle sağlama aldırcam.

Canım geçicinin tutma gibi bi durumu yok doku kaynamıyor dikişli oluyor. Kalıcı için diyorsan Ankara’da son gün dikişe çağırıyorlar hep. Geçici düşünüyorsan Gökçen hanım ve irfan Tarhan dikişleri işlem günü dahil 5 gün rahat dayanan doktorlar canım.

Ben bide bısey sorucam kızlar yaptırdıktan 15 gun kadar sonra adet olucam bu sorun oluyo mu ıyılesme surecinde olmaz diye okudum forumda hatta adetlıyken bile dıkılıyo diyenler olmus ama

Öyle de işte karar veremiyorum. İrfan hoca ankara da mı?

Ben bide bısey sorucam kızlar yaptırdıktan 15 gun kadar sonra adet olucam bu sorun oluyo mu ıyılesme surecinde olmaz diye okudum forumda hatta adetlıyken bile dıkılıyo diyenler olmus ama
15 gün sonra zaten doku tutmuş olur açık yara kalmaz canım. Tam iyileşme 6 hafta tabii

Valla bıkac damla kan ıcın yaptığımız seyler namus namus diye kafayı yedırtcekler sonunda bize
Sorma ya erkekler istediği haltı yiyor yiyor sonra bize namustan bahsediyor. Karşımdaki insan çok iyi birisi ama ben onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorm herşeyimle çok güveniyor. Söylesem kabul eder ama ona bunu yaşatamam

Yani bana da dedi namus iki bacak arasında degil diye ama bilmediğinden de dıyo olabilir kabul edeceğini ben dusunmuyorum. Etse de bir gun basına kalkabilir yani. Riske atamam. O yuzden ama yakında bu sekılde de kafayı yıcem

Kalıcıda iyileşme süreci sonrasında nasıl spor yapılamaz ki? Benim evlilik yok henüz, kendim için erkenden yaptırdım ve hayatıma robot gibi mi devam edeceğim yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…