Yok kiz ne zorlama ne bisey durup dururken ya uyurken araya kilot girdi zorlandı biraz yada arada adet bitince bir iki hafta sonra bi miktar kan gelmesi olurdu bende ona yoruyorum doktora sordum tuttuysa bisey olmaz sen açıp bakma ya çalışma kurcalama dediNeden kan geldi ki zorlama falan mı oldu canım
Hımm aman iyi bisey olmasında çünkü arada böyle gerginlik hissediyorum yürürken otururken arada27. Günüm hiç ama hiç birşey hissetmiyorum ben... ama böyle çok yorum okudum işlemden uzun süre sonra da gerginlik hisseden kişilerin yorumlarını
Sizlerde çok çok iyi olun istiyorum inan bana zaten onun icin yazmayı bırakmadım buraya elimden geldiğince bende yardımcı olayım diyeNormaldir bence için rahat olsun en rahat sensin şu an aramızda:)))
İnşallah yollar açılırda bizde gidebilirizİyi akşamlar kızlar o kadar düşünüyoruz zahmet çekiliyor inşallah olumlu sonuca hep birlikte ulaşırız
Bende tekrar kontrol ettireceğim geri 350 lira alırım bu sefer dedi mecburuz ya istiyolar muayne ücreti nedir böyle yaİnşallah yollar açılırda bizde gidebiliriz
İstanbul olarak düşünüyorum ben sen kime yaptıracaksınİnşallah canım hangi şehire gideceksin
350 yine iyi 600 lira diyen doktorlarla karşılaştım ben bi bekaret muayenesi içinBende tekrar kontrol ettireceğim geri 350 lira alırım bu sefer dedi mecburuz ya istiyolar muayne ücreti nedir böyle ya
Sağol canım , sonuç olana kadar ben de burdayımSizlerde çok çok iyi olun istiyorum inan bana zaten onun icin yazmayı bırakmadım buraya elimden geldiğince bende yardımcı olayım diye
Neden muayene ettiriyosun ki tekrardan senin hiç ihtiyacın yok küçücük kalmış deliğinn:)Bende tekrar kontrol ettireceğim geri 350 lira alırım bu sefer dedi mecburuz ya istiyolar muayne ücreti nedir böyle ya
Kime yaptırdın bu salgın arasında sefer yok yani yoksa bende bu aralar halletmek istiyordumBen dün ankarada yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?