Merhaba arkadaslar ben de bayadir burda yazilanlari okuyorum.2 yillik bolum okuyorum bu sene bitiyor agustosta da dugunum varebru hanima daha once gittim 1 ve 5 yonunde zedelenmen var kanama ihtimali yuzde 40 dedi sonra yuzde 40 fazla oldu yuzde 30 dedi acikcasi ben operasyone yonlendirmek icin mi boyle dedi emin degilim yani sanki biraz oyle gibi geldi. Simdi ben hazirana kadar parayi anca denklestirecegim yani kendimi baya zorlayacagim arada baska doktora gidecek param yok nisanda kalici olmayi dusunuyorum ama fleb tutmazsa dugun oncesi gelemem yani bahane bulmam cok cok zor. Evim ankarada dugun memleketemizde olacak cunku ne yapmaliyim sizce iyi bakarsam fleb tutar mi bi de ebru hanim ameliyattan muayene parasini kesmez degil mi
Ben önceki yazanlara baktım kızlar ek ücret almamış Ebru hanım ama yine de emin ol aç sekreterine sor için rahat etsin derim
Kızlar ben bu operasyonu yaptıralı 2 aydan fazla oluyor, sizce ağdaya başlasam bir sorun teşkil eder mi _?
Canim nasil oldun hic kontrole gittin mi bende kesin olucam mayis haziran gibi cok korkuyorum harun beyi dusunuyorum ama sen ne dersin??
Cok saol canm sonuc nasil olucak cok merak ediyorumBen kontrole gitmedim istanbul dışındayım en kısa zamanda gitcem ..... Akın beyi tavsiye ederim...
Cok saol canm sonuc nasil olucak cok merak ediyorum
Dua larim sennle cnim ins iyi olur.. kontrolebgittin mi smdiye kadarDoktorla geçen gün konuştum ağda için 1,5 ay sonra sorun olmuyor dedi. Muhakkak kontrole gel dedi... İnşallah sonucum da iyi olur dua edelim birbirimize lütfen...
Dua larim sennle cnim ins iyi olur.. kontrolebgittin mi smdiye kadar
Hayır gitmedimgideceğim inşallah.... Allah razı olsun...
Hayirlisi olur ins canim. Bende kurtulsam artik
Huhu kızlar çok panik halindeyim nolur bi bakın!!!
canım 2sinde yaptrdım ve şuan hala sızı var çok aman aman bir acı duymadım benim gbi biri bu operasynu oluyosa siz hayli hayli olursunuz iğneden korkan bir insanım ben ameliyathaneye gtürülmeden önce sedyeyi gördüm zaten heycanlıydım iyice heycanlandım bayılcaktım o an gözüm karardı kulaklarımda çınlama etrafımdaki hemşireleri duymadım bile ayaklarımın bağı çözülmüştü resmen o an sedyeye yatrlıdım bir cesaret iğnesi sakinleştirici ondan sonra 5 10 dakikalık kısmı hatırlamıyrum hala asansöre nasıl bindirildim ameliyathaneye girişimi , sonra ameliyathanede doktor şunları şunları yapma dedi bana oraları hatrlıyrum çok uzun sürmedi sanki operasyon rüyada gibiydi şuan kabız olmamak için dikkat ediyrum idrar yanması gbi bir yanma var tuvalet yaparken çok skıntı yaşıyorum dizlerim acıdı üst kastlarım et kesmiş kendimi kasıyorum bacaklarımı cok ayırmamak için bakalım kontrole gdnce anlıycam ne durumda tutmuş mu diye .ben trabzondayım ve kalıcı yöntemi bende düşünüyorum.Tek sorum ne kadar günde iyileşir ve ne kadar güvenilir.Teşekkür ederim
canım 2sinde yaptrdım ve şuan hala sızı var çok aman aman bir acı duymadım benim gbi biri bu operasynu oluyosa siz hayli hayli olursunuz iğneden korkan bir insanım ben ameliyathaneye gtürülmeden önce sedyeyi gördüm zaten heycanlıydım iyice heycanlandım bayılcaktım o an gözüm karardı kulaklarımda çınlama etrafımdaki hemşireleri duymadım bile ayaklarımın bağı çözülmüştü resmen o an sedyeye yatrlıdım bir cesaret iğnesi sakinleştirici ondan sonra 5 10 dakikalık kısmı hatırlamıyrum hala asansöre nasıl bindirildim ameliyathaneye girişimi , sonra ameliyathanede doktor şunları şunları yapma dedi bana oraları hatrlıyrum çok uzun sürmedi sanki operasyon rüyada gibiydi şuan kabız olmamak için dikkat ediyrum idrar yanması gbi bir yanma var tuvalet yaparken çok skıntı yaşıyorum dizlerim acıdı üst kastlarım et kesmiş kendimi kasıyorum bacaklarımı cok ayırmamak için bakalım kontrole gdnce anlıycam ne durumda tutmuş mu diye .
" dizlerim acıdı üst kastlarım et kesmiş " bu ne demek sevgikolik anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?