Kizlar bnde yillardi buraya giriyorum. Seneye bende yaptiricam Maddi sikintilardan yapamadim. cok korkuyorum. Istda yasiyorum.ve hayatimdaki kisi bu duruma cok onm veriyo.bi kac defa muhabbetu oldu cok yaralaniyorum.bazen tepkilerimi bilw kontrol edemiyorum.

bende ebru hanıma yaptırdım flep yontemiyle..muayene parasını kesmişti yani fiyat olarak 2.500 ..200 tl muayene parasını kesmişti.benım bır yıl oldu olacak ıste yaptıralı.ama son uc gun bır hafta ıcınde muhakkak gelmelısn dedi..benımde korkum son dikiş atarsa ek ücret ısteyecek mı diye.

Ben önceki yazanlara baktım kızlar ek ücret almamış Ebru hanım ama yine de emin ol aç sekreterine sor için rahat etsin derim

ben trabzondayım ve kalıcı yöntemi bende düşünüyorum.Tek sorum ne kadar günde iyileşir ve ne kadar güvenilir.Teşekkür ederim
canım 2sinde yaptrdım ve şuan hala sızı var çok aman aman bir acı duymadım benim gbi biri bu operasynu oluyosa siz hayli hayli olursunuz iğneden korkan bir insanım ben ameliyathaneye gtürülmeden önce sedyeyi gördüm zaten heycanlıydım iyice heycanlandım bayılcaktım o an gözüm karardı kulaklarımda çınlama etrafımdaki hemşireleri duymadım bile ayaklarımın bağı çözülmüştü resmen o an sedyeye yatrlıdım bir cesaret iğnesi sakinleştirici ondan sonra 5 10 dakikalık kısmı hatırlamıyrum hala asansöre nasıl bindirildim ameliyathaneye girişimi , sonra ameliyathanede doktor şunları şunları yapma dedi bana oraları hatrlıyrum çok uzun sürmedi sanki operasyon rüyada gibiydi şuan kabız olmamak için dikkat ediyrum idrar yanması gbi bir yanma var tuvalet yaparken çok skıntı yaşıyorum dizlerim acıdı üst kastlarım et kesmiş kendimi kasıyorum bacaklarımı cok ayırmamak için bakalım kontrole gdnce anlıycam ne durumda tutmuş mu diye .

" dizlerim acıdı üst kastlarım et kesmiş " bu ne demek sevgikolik anlamadım?

" dizlerim acıdı üst kastlarım et kesmiş " bu ne demek sevgikolik anlamadım?

canim ben biraz bizim oranin agziyla konustum afedersnz wcye girerken dizlerimi birlestirip giryorum oyle oturuyorum. Bu sefer dizlerimin ustundeki ön üst bacaklarima yuklenmis oluyorum yani calismayan kaslarimi calistrdgimdan oralari aciyo bu spor yaparsnda hamlarsin ya bacaklarin falan acir onungbi birsey anlatabildin mi canim :) et kesmis derler bizde hamlamaya bir nevi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…