:) tamam şimdi oldu :)

Kizlarrr baya olmuş bu konu acilali konuyu açan arkadaş ne durumda kimler yaptirdi memnun kaldi.. İlk sayfaları okuyabildim çok sayfa var .. Son gelişmeler nedir doktor nasil guvenebilir miyiz bide fiyatta değişiklik oldu mu.. Çok zor bu psikoloji nasil dayandiniz .( parayi biriktirebilirsem nasil gidecgim onu düşünüyorum bide.(

Kizlar ebru hanim cok pahali akin beyin ismini de duydum acaba ona kalici yaptirip sonuc alan var mi? Birde akin beyin soyadi nedir ankarada mi

kızlaar dün caresiz ile harun beye gittik caresizin dokuları tuttu inş. kurtuluruz bu durumdan hiçte agresif biri değil bize çok yumuşaktı...

kızlar inanın hiç moralinizi bozmayın harun hoca işinin erbabı gözlerimle gördüm dokuların tuttuktan sonraki durumunu size harun hocayı tavsiye ediyorum ben çok sıkıntı çektim bu dertten ama içim şimdi çok rahat dularınızı bekliyorum bende eylülün ilk haftasına gün aldım ben de olup kurtulacağım hepinize selamlar

Son düzenleme:

ikinizin adına hatta üçümüzün adına çok sevindim :):)

Kizlar bu islem icin akin beye yaptirip sonuc alanla iki uc kisiyi gorunce burdan bende ona karar kildim ve arayip herseyi sordum...tek tek cevapladi. Kalici olani onerdi dugunden 3 4 gun once kontrole cagirdi garanti olsn diye doku tutmama esneme gibi bi durum olmussa diye. Sadece bacak hareketlerine ve agir spor yapmamaya dikkat etmek gerekiyomus iyilesene kadar.disardan belli olmazmis dikildigi...akintisi olanlar icin de ilac veriyo kuru tutmak icin.1hafta sonra iyilesmeye basliyo cogu kismi...boyle simdilik

Son düzenleme:
ikinizin adına hatta üçümüzün adına çok sevindim :):)

teşekkür ediyorum canım ağustosun 3. haftasında olacağım nasipse harun hoca denildiği gibi sert biri değil kızlar çekinmeyin. kesinlikle tutan zar esneme yapmaz diyor.benim içim çok rahat başından beri harun hocaya gitmeyi düşündüm ama istanbuldan çok çekindim ama caresiz kardeşim bana cesaret verdi bu sorunuda atlattım çok teşekkürler caresiz23..... sevgikolik....özgem_....

Doktorlar flep yontemini oneriyo ama internetten arastirdigim kadariyla basari orani %90. gecicide ise %100deniliyor. Nasil risk alabiliriz ki boyle bi durumda ( yuzde 90sa neden onu oneriyolar ????

Canm senin ne zaman iyilesti yaklasik 10 gun sonra ise baslicam bende isim agir baya zarar gelir mi acaba surekli yurucem

Iki haftadan sonra koşmak çömelmek hersey serbest mi oluyo? yoksa iliskiye kadar herseye dikkat mi edicez

canim suan cok rahatm bugn tam bir ay oldu bir hafta sonra ben dikkat etmedim acikcasi skinntida olmadi hareketlerimi kistlamyrum sen birsey olur dye korkuysan bir iki hafta temkimli davran harektlerinde . Sakin canini skma bende korkuydum hic okuduklarim kadar deilms doktora guven sadece o zaten sana herseyi soyluyo sagolsun ozgem verdi banada bu cesareti . Onun disinda yazilanlari kotu yorumlari okuma ameliyata tek gttim mesela yuruyerek ciktim uyumusum braz amelyttan sonra hastanede snra canm skildi cikicam dedim cikardilar beni rahat ol aklindaki olumsuz duserden siyril bu pislge bulastranlar bizim ne halde olgmuzu dusunymo sanki. Ben 5sene o halde dolstm kafayi yeme noktasina geldim ama keske daha once olsaymisim suan bir nebzede olsa dha rahatim .

Canm az once harun beyi aradim çok guveniyo kendine kadin dogumcularin diktigi esner benm yontemim farkli garanti dedi ve de sizden de biraz güç alarak ona gitmeye karar verdm.arada bi tersliyo cok soru sordm ben ama yapcak bisi yok doç dr sonucta yanlis bi uygulama yapcagnj sanmiyorm Umarim sorunsuz atatiriz cok tesekkur ederim

canm braz ters bir adam ama inan destegnide esirgemyor canm kafana nasil yatysa oyle yaptr ben doktru tavsye ederim o kadar cok yaptran varki ben ilk kontrole gttgmde fotgraflari gsterdi amelyt oncesi ve sonrasi yaptgi operasynlarin orasi tamamen kapanms hatta adet kaninin nerden akacgni sordum kucuk bir delik brakms orda fotgrafta gsterdi hatta baska arkadaslarda sorms . Yaptgi amelytalar cok basarliydi benim gorduklerim

Bende kesin kararimi verdm canm iyiki varsiniz yoksa nerden bilcektim bu kadar iyi bi dr oldugunu...sen ozgem caresiz ve google sayesinde karar verdm bu dr a gitmeye... ins sonuclari da yakin zamanda olumlu olarak gelir.tek sorun hastane kaydi. 3.kisilere verilmese bile tc nosu ile herangi bi doktor gorse bile gurur kirici bisi kimsenin gormesini istemem yarin bi gun esimle doktra gitsem patavatsizlik yaparsa fln iste... keske hemen silinse. Ters biri olsa da hayati mesele yaptirip kurtulmak var isin ucunda son kez kontrle gitmeden

Son düzenleme:

nehirsu888 ve sevgikolik bende yaptırmayı düşünüyorum bu işlemi ama harun beyin soyadı nedir? hangi hastanede? bu bilgileri benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim birde üzret ne kadar ? Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin bi an önce kurtuluruz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…