canim ben biraz bizim oranin agziyla konustum afedersnz wcye girerken dizlerimi birlestirip giryorum oyle oturuyorum. Bu sefer dizlerimin ustundeki ön üst bacaklarima yuklenmis oluyorum yani calismayan kaslarimi calistrdgimdan oralari aciyo bu spor yaparsnda hamlarsin ya bacaklarin falan acir onungbi birsey anlatabildin mi canim :) et kesmis derler bizde hamlamaya bir nevi :)
arkadaşlar en iyi doktor kim ankara için
kızlar inanın hiç moralinizi bozmayın harun hoca işinin erbabı gözlerimle gördüm dokuların tuttuktan sonraki durumunu size harun hocayı tavsiye ediyorum ben çok sıkıntı çektim bu dertten ama içim şimdi çok rahat dularınızı bekliyorum bende eylülün ilk haftasına gün aldım ben de olup kurtulacağım hepinize selamlar
ikinizin adına hatta üçümüzün adına çok sevindim :):)
canım 2sinde yaptrdım ve şuan hala sızı var çok aman aman bir acı duymadım benim gbi biri bu operasynu oluyosa siz hayli hayli olursunuz iğneden korkan bir insanım ben ameliyathaneye gtürülmeden önce sedyeyi gördüm zaten heycanlıydım iyice heycanlandım bayılcaktım o an gözüm karardı kulaklarımda çınlama etrafımdaki hemşireleri duymadım bile ayaklarımın bağı çözülmüştü resmen o an sedyeye yatrlıdım bir cesaret iğnesi sakinleştirici ondan sonra 5 10 dakikalık kısmı hatırlamıyrum hala asansöre nasıl bindirildim ameliyathaneye girişimi , sonra ameliyathanede doktor şunları şunları yapma dedi bana oraları hatrlıyrum çok uzun sürmedi sanki operasyon rüyada gibiydi şuan kabız olmamak için dikkat ediyrum idrar yanması gbi bir yanma var tuvalet yaparken çok skıntı yaşıyorum dizlerim acıdı üst kastlarım et kesmiş kendimi kasıyorum bacaklarımı cok ayırmamak için bakalım kontrole gdnce anlıycam ne durumda tutmuş mu diye .
3 şubattt da yaptırdım.
Canm senin ne zaman iyilesti yaklasik 10 gun sonra ise baslicam bende isim agir baya zarar gelir mi acabasurekli yurucem
canım iki hafta sıkıntı çektim rahat yrüdüm bende baya idrar kaçırmam oldu şimdi geçti skıntı olmaz kızlar korkmayın
Iki haftadan sonra koşmak çömelmek hersey serbest mi oluyo?yoksa iliskiye kadar herseye dikkat mi edicez
canim suan cok rahatm bugn tam bir ay oldu bir hafta sonra ben dikkat etmedim acikcasi skinntida olmadi hareketlerimi kistlamyrum sen birsey olur dye korkuysan bir iki hafta temkimli davran harektlerinde . Sakin canini skma bende korkuydum hic okuduklarim kadar deilms doktora guven sadece o zaten sana herseyi soyluyo sagolsun ozgem verdi banada bu cesareti . Onun disinda yazilanlari kotu yorumlari okuma ameliyata tek gttim mesela yuruyerek ciktim uyumusum braz amelyttan sonra hastanede snra canm skildi cikicam dedim cikardilar beni rahat ol aklindaki olumsuz duserden siyril bu pislge bulastranlar bizim ne halde olgmuzu dusunymo sanki. Ben 5sene o halde dolstm kafayi yeme noktasina geldim ama keske daha once olsaymisim suan bir nebzede olsa dha rahatim .
Canm az once harun beyi aradim çok guveniyo kendine kadin dogumcularin diktigi esner benm yontemim farkli garanti dedi ve de sizden de biraz güç alarak ona gitmeye karar verdm.arada bi tersliyo cok soru sordm ben ama yapcak bisi yokdoç dr sonucta yanlis bi uygulama yapcagnj sanmiyorm Umarim sorunsuz atatiriz cok tesekkur ederim
canm braz ters bir adam ama inan destegnide esirgemyor canm kafana nasil yatysa oyle yaptr ben doktru tavsye ederim o kadar cok yaptran varki ben ilk kontrole gttgmde fotgraflari gsterdi amelyt oncesi ve sonrasi yaptgi operasynlarin orasi tamamen kapanms hatta adet kaninin nerden akacgni sordum kucuk bir delik brakms orda fotgrafta gsterdi hatta baska arkadaslarda sorms . Yaptgi amelytalar cok basarliydi benim gorduklerim
Bende kesin kararimi verdm canm iyiki varsiniz yoksa nerden bilcektim bu kadar iyi bi dr oldugunu...sen ozgem caresiz ve google sayesinde karar verdm bu dr a gitmeye... ins sonuclari da yakin zamanda olumlu olarak gelir.tek sorun hastane kaydi. 3.kisilere verilmese bile tc nosu ile herangi bi doktor gorse bile gurur kirici bisi kimsenin gormesini istemem yarin bi gun esimle doktra gitsem patavatsizlik yaparsa fln iste... keske hemen silinse. Ters biri olsa da hayati mesele yaptirip kurtulmak var isin ucunda son kez kontrle gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?