nehirsu888 ve sevgikolik bende yaptırmayı düşünüyorum bu işlemi ama harun beyin soyadı nedir? hangi hastanede? bu bilgileri benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim birde üzret ne kadar ? Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin bi an önce kurtuluruz inş.
nehirsu888 ve sevgikolik bende yaptırmayı düşünüyorum bu işlemi ama harun beyin soyadı nedir? hangi hastanede? bu bilgileri benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim birde üzret ne kadar ? Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin bi an önce kurtuluruz inş.[/QUO
Hem anadolu hem avrupa yakasinda yaptigi hastaneler de var.
nehirsu888 ve sevgikolik bende yaptırmayı düşünüyorum bu işlemi ama harun beyin soyadı nedir? hangi hastanede? bu bilgileri benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim birde üzret ne kadar ? Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin bi an önce kurtuluruz inş.
canım Avrupa yakasında da yapıymş mecidiyeköyde ama o hastanede kayıt alınıyor dediler bana
aylin30 dan bi haber var mı?kızlar umarım hepimiz kurtuluruz..
Ah bayanlarrr ufacık bir dikiş için 2500-3000tl paramı ödüyorsunuzz yazık okadar paraya bende yaptırdım ankarada mümtaz yüceye vede kanamam olmuştu nisanda evlendimm sorun olmadı.o kadar para vermeyin kızlarr yaaa iyice araştırınn uygun fiyata yapanlar var bu işii
@papatya80 neresi var mesela bnmde para sıkıntım var bursadayim ama
çok sevindim canım..sen ne kadara yaptırdın peki..hocanın davranışları nasıl insanı yatıştırıyo mu yoksa ters biri mi anlatırsan sevinirim..
Ozel mesaj nerden atiliyo canm biseyler sormak istiyodum sanakabizliktan kac gun korunmak gerekiyomus, 1aydan fazla oldu senin amelyt olali kontrole gittin mi.amelyat sonrasi nelere dikkat ettin en ince ayrintisana kadar anlatabilir misin oturup kalkmak wcye girmek kac gun pansuman yapmak hersey canm....bizim de icimizi rahatlat lutfen
canım korkulacak hiçbirşey yok ben çok heycanlandım panik yaptım ınan gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş. ben ksürekli kabız olan bir insanım bir hafta korun yeter aama onuda sıkıntı yapma sakın kanaman oluyo ara ara panıkleme ben kontrole gtmedım daha ağustosta gdeym dyrum şartlar oluşursa kendi açımdan gidcem pansuman yapmana gerek yok ben 3 4 gun pamuk koydum amelyatta veryolar zaten onun gbi brşey gazlı bez mı ne denıyo pamuğun etrafına sarılmş şekilde hastaneden aldım koydum bir hafta braz acı çektım oda aman aman bir acı deil kulak ağrım olmştu oda akotuydu mesela tuvalete otrrken dkkat et dizlerini birleştrp çömel
Tamam canm dikkat etcem cok tesekkur ederim insallah bende atlatcam...cabucak gecsin şu agustos...buarada amelyta kac kisi girdi harun beyin yaninda baska doktor da var miydi
hemşireler vardı 3 4 tane canım onu sıkıntı yapma bende cok cekındım olumsuz düşüncelrden sıyrıl tek gttım amelıyata ben hç bir şey olmadı
canm geçen sene 850 tlye yaptırmıştım hoca gayet iyii davrandı yanında eşiyle giriyoor zaten kontrollere falan..çok korkmuştumm 3 kere kontrole gittim en son düğünümden 1 ay önce gittim sorun yokk dedi.düğün günüde kendimi biraz kasmam gerekttiğini söyledi canm yandı biraz ama kanamam azda olsa oldu o gün.şükür atlattım o günü darısı sizlerin başına çok iyi biliyorum bu psikolojiyi benn(( allah yardımcınız olsunn.
Allah razi olsun canm icimi cok rahatlatiyorsun burasi olmasa kafayi yicektim ben heralde...amelyttan sonra her ani paylascam bende seneye kadar da kanama durumumu insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?