harun özkan hasanpaşa kadıköyde çağnıer hastanesinde ücrti 2500tl bende ağustosun sonunda yaptıracağım inş.

canım Avrupa yakasında da yapıymş mecidiyeköyde ama o hastanede kayıt alınıyor dediler bana

Ah bayanlarrr ufacık bir dikiş için 2500-3000tl paramı ödüyorsunuzz yazık okadar paraya bende yaptırdım ankarada mümtaz yüceye vede kanamam olmuştu nisanda evlendimm sorun olmadı.o kadar para vermeyin kızlarr yaaa iyice araştırınn uygun fiyata yapanlar var bu işii

canım Avrupa yakasında da yapıymş mecidiyeköyde ama o hastanede kayıt alınıyor dediler bana

Ozel mesaj nerden atiliyo canm biseyler sormak istiyodum sana kabizliktan kac gun korunmak gerekiyomus, 1aydan fazla oldu senin amelyt olali kontrole gittin mi.amelyat sonrasi nelere dikkat ettin en ince ayrintisana kadar anlatabilir misin oturup kalkmak wcye girmek kac gun pansuman yapmak hersey canm....bizim de icimizi rahatlat lutfen

aylin30 dan bi haber var mı?kızlar umarım hepimiz kurtuluruz..

çok sevindim canım..sen ne kadara yaptırdın peki..hocanın davranışları nasıl insanı yatıştırıyo mu yoksa ters biri mi anlatırsan sevinirim..

çok sevindim canım..sen ne kadara yaptırdın peki..hocanın davranışları nasıl insanı yatıştırıyo mu yoksa ters biri mi anlatırsan sevinirim..

canm geçen sene 850 tlye yaptırmıştım hoca gayet iyii davrandı yanında eşiyle giriyoor zaten kontrollere falan..çok korkmuştumm 3 kere kontrole gittim en son düğünümden 1 ay önce gittim sorun yokk dedi.düğün günüde kendimi biraz kasmam gerekttiğini söyledi canm yandı biraz ama kanamam azda olsa oldu o gün.şükür atlattım o günü darısı sizlerin başına çok iyi biliyorum bu psikolojiyi benn (( allah yardımcınız olsunn.

canım korkulacak hiçbirşey yok ben çok heycanlandım panik yaptım ınan gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş. ben ksürekli kabız olan bir insanım bir hafta korun yeter aama onuda sıkıntı yapma sakın kanaman oluyo ara ara panıkleme ben kontrole gtmedım daha ağustosta gdeym dyrum şartlar oluşursa kendi açımdan gidcem pansuman yapmana gerek yok ben 3 4 gun pamuk koydum amelyatta veryolar zaten onun gbi brşey gazlı bez mı ne denıyo pamuğun etrafına sarılmş şekilde hastaneden aldım koydum bir hafta braz acı çektım oda aman aman bir acı deil kulak ağrım olmştu oda akotuydu mesela tuvalete otrrken dkkat et dizlerini birleştrp çömel

Tamam canm dikkat etcem cok tesekkur ederim insallah bende atlatcam...cabucak gecsin şu agustos...buarada amelyta kac kisi girdi harun beyin yaninda baska doktor da var miydi

Son düzenleme:
Tamam canm dikkat etcem cok tesekkur ederim insallah bende atlatcam...cabucak gecsin şu agustos...buarada amelyta kac kisi girdi harun beyin yaninda baska doktor da var miydi

hemşireler vardı 3 4 tane canım onu sıkıntı yapma bende cok cekındım olumsuz düşüncelrden sıyrıl tek gttım amelıyata ben hç bir şey olmadı

hemşireler vardı 3 4 tane canım onu sıkıntı yapma bende cok cekındım olumsuz düşüncelrden sıyrıl tek gttım amelıyata ben hç bir şey olmadı

Allah razi olsun canm icimi cok rahatlatiyorsun burasi olmasa kafayi yicektim ben heralde...amelyttan sonra her ani paylascam bende seneye kadar da kanama durumumu insallah...

gerçekten fiyat farkı ebru hanımla baya var..muayene ücreti ne kadar?diğer kontrollerden ücret alıyor mu?sen geçici yaptırmamışsın anladığım kadarıyla..1 sene önce kalıcı yaptırmışsın değil mi

Allah razi olsun canm icimi cok rahatlatiyorsun burasi olmasa kafayi yicektim ben heralde...amelyttan sonra her ani paylascam bende seneye kadar da kanama durumumu insallah...

ben çok korktum burda bazı şeyleri okuyunca ama korkma sakın, düşün ben iğneden korkan insanım canını skma sen herşey yolunda olucaktır kafanda buyuttgun kadar olmadığını görüceksın.

ayrıca mesela ankara da diktirdim.ama düğün sırsında ankaraya gidemeyeceğim için kendi şehirimde bi doktora kontrol olabılr mıyım yani ters bir tepkiyle karşılaşılır mı
bir de bu dikişler tam manasıyla ne kadar surede tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…