ben çok korktum burda bazı şeyleri okuyunca ama korkma sakın, düşün ben iğneden korkan insanım canını skma sen herşey yolunda olucaktır kafanda buyuttgun kadar olmadığını görüceksın.

Canm cok soru sordum sana ama harun beye sorup kızdırmak istemiyorum:) amelytım 9bucukta olcak.orda dinlenmek mi gerekiyo saat kacta cıkarım hastaneden çok kanaman oldu mu.benim bide akıntı sorunum var ilaç kullanıyorum..

Son düzenleme:
Kizlar yaptıranlar net güncel bilgiler verebilir mi.. Parayi biriktirdigim gibi yaptırmak istiyorum yetti artik bu stres bu üzüntü..

dormadım ama peşindir herhalde.? İstanbu'da yeri. 1 ay sonra kontrole gittim bu kadar düğün öncesi çağırmıyor yani.

kızlar bugün caresiz23 kardeşimin düğünü var lütfen dua edelim sonuç olumlu olur bize umut olur bu arada özgem sen tekrar kontrole gidecek misin harun beye zaman yaklaştıkca bende heyecanlanıyorum

Kizlar ben de aynı durumu yaşıyorum özelden yazabilsem hepinizle konusmak isterdim. Ben yeni ayrıldım erkek arkadaşımdan 2. kez denemek için barıştık ama olmadı. Psikolojim öyle bozuk ki bi türlü yaşadıklarımı atlatamıyorum. Ben de hymenoplasti düşünüyorum ama bazen vicdanım el vermiyor. Sizler nasıl astınız bu durumu. Bana suanda hiç kimseyi sevemezmisim gibi geliyor. Ya gercekten çok kötüyüm nolur bişeyler yazın size ihtiyacım var. Kimseyle konuşamıyorum sadece bir arkadaşım biliyor. Ama o da benimle aynı durumda değil sizler beni daha kolay anlarsınız. Şayet diktirme işlemi yaptirmasam beni boyle kabul eden olur mu acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrıca allah hepimizin yardımcisi olsun tabiki dua ederiz. Allah sizlere de yardım etsin. Konunun hepsini baştan sona okudum sizinle sevinip sizinle üzüldüm bazen içime öyle umut oldunuz ki sizler gibi güçlü olmak istiyorum bende. Ama öyle gucsuzum ki ben kaldıramıycam sanki bu yaşadıklarımı.

bana 9 dediler iki saat girişte bekledim işlemler için 11 e geliyordu sanırım herşey bitmişti bana iğne yaptılar uyuyakalmışım 1 2 ydi uyandğm biri yemek getrmşti sese uyanmıştım onu yedim çıktım sonra . kanamam çok olmadı biraz oldu haliyle ama panik etcek bir şey yok hareket ettikçe bazen oldu korktum ama normal olması aynadan dayanamadım baktım 2 3 gün sonra beyaz beyaz ipler vardı o kadarda korkutucu gözükmyordu inan çok ufak bir operasyon dikş izlerim braz var haftaya kontrole gtme durumum var bakalım ne dycek yarın iki ay dolack benimde

ben bu duruma düşeli 6 yıl oldu 25 yaşındayım geçtimi diyosun hayır geçmiyor hergün aklımda hergün psikolojim bozuldu hal ve hareketlerim değişti herkes sen eskiden böyle değildin noldu hayattan kopmuşun diyolar . canım sakın kimseye syleme ben ikinci ilişkimde söyledim dayak yedim hakaret işittim birde tehdit boyutu var sakın sakın syleme vicdan yapmştım ama o dayaklar tokatlar vicdanımı köreltti beni başta kabul ederim ayakları yaptı bir kere bile ağzıma almıycam alırsam ayrıl benden demişti güvendim 2 ay olmadan ağzına sakız etti sürekli hakaret haklıda olsa bir konuda anıunda haksız duruma düşersin . o. demedi di neler dedi neler hayatta soğudum iyice madem öyle dedim bende gdip yaptrcam hayatıma bakıcam ben kirlendiysem o itte en az benim kadar kirli . ben diktrdim canm 2 ay oluyor bir sorun olursa ben burdayım çok fazla giremyrum bu sıralar ara ara kontrol ederim hoşçakal

ama Allahtan da hep dileğim benim karşıma temiz erkek çıkarma dıyorum hala da diyorum...temiz hayatına kız arkadaşı girmemiş biriyle yapmam inşallah dengim olur

Sevgikolik çok tsk ederim ilgilendiğin için ben yeni yaşadım bu durumu belki o yüzden kararsızım ama senin yazdıklarını okuduktan sonra biraz kafamda şekillendi biseyler. Sadece biraz psikolojik guc toplamam lazim. O yuzden yazdim buraya. Beni terketmisti bunu yasadigim kisi hic bi neden olmaksizin sonra aradi baristik sadece bir hafta surdurebildik. Surekli kavga hakindeydik. O bi haftada hic bisey yasamadim onunla tovbe etmistim allaha. Belki bu da bi etken o istedi ben istemedim. Umarim bundan sonra sende hep mutlu olursun allah yardımcın olsun.

Ya canm harun beye arayıp çok soru sordum kızım sen en iyisi gelme dedi kızdı bana sence randevumu iptal etmiş midir yaaa( özür diledim ama korkuyorum... buarada 1 hafta küçük adımla yürü diyomuş şuan yürüdüğüm gibi yürümezsem herkes şüphelencek bide akıntım daha geçmedi tam olarak ilaç kullanıyorm inşallah zarar vermez... ipliğin 1 ayda kaynaması lazımdı ama ?? Kontrol ne zamn canm

Kizlar söylememek en iyisi elbet sorun cikar bu sebeple ilgili.. Bugün düğünü olan arkdsa dua edelim inşallah sorunsuz atlatir ve bize yazar

canım cok soru sorduğun için kızmş olablır iplik bir aya yakın gözüktü ben ikinci gün normal yürüdüm işe gttm telaş etme sakın canm randevu almadım haftaya istnbulda olursam eğer alıcam bır gune

canım benim sağolasın inşallah hepimiz mutlu oluruz. üniverstede geldi başıma benim bu olay biri vardı sürekli peşimde istemedim ayak dıredım aslla olmaaz dedim, sonra buyuk konuşmıcaksın iste ben bunla çıkıyor buldum kendimi neyse ben bunla o olayı yaşadım aptal gbi beni deli gbi seven çocuk göz yaşı döken benim için 180 derece döndü peşinden çok koştum çok ağladım ama unuttum o beni brakmadı daha sonra ben iletişim kopardım çünkü çekilçek bir adam değildi hayvanın tekiydi ondanda bir tokat yedim neler çektim neler şu 6 7 yılda en güzel yıllarımı harcadım tek suçlu benım ama ben öyle ş... yüz verdim ciğeri beş para etmezlere .. herşeeye rağmen hayat devam ediyor

Merhabalar ben bu konuyu uzun suredir takip ediyorum yarin dugunum var doktorla gorustum geciciye % 100 garanti verdi yarin sabah gidip yaptiricam dua edin bana butun gelismeleri yazarim size korkulucak bisey olmadigini soyledi ama cok korkuyorum ben umarim sonuc olumlu olur firsat buldugum anda yazicam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…