Kaca yaptı doktor ayrıca tecrübeli mi öncekilerin sıkıntısı.oldu mu...bende antebe gelin gidicem...ankaraya kontrole gitmek zor ama yaptırdığın doktor beni muayene ederimi ben kalıcı yaptırdım ebru zulfikarogluna ...ve çağırmadi kontrole ama içim rahat değil...nasıl gitcem bilmiyorum ayrıca seve seve düğünün ne zaman...benim 22 ağustos..dua edicem allah yardımcımız olsunnnn
Ilte bende bunu anlamıyorum arkadaşım bütün doktorlar flebe kalıcı çözüm diyorlar yapınca kontrolden sonra bi dikiş daha Atıcam diyorlar asıl kanamayı sağlayan nedir bilemiyorum o yüzden kontrol şart bide gerçekten bu para çok fazla beyin ameliyatı mı oluyoruz anlamıyorum bide canım senin kanaman o an geldi mi yada ne kadar geldi
benım dugunume 2 ay gıbı bı sure vardı ama bılmıorum ebru hoca evet cana yakın ama soru sormak ıcın aranınca azarlayıp kapatıo hele o kanamadan sonra ıcımde kalan parca o tel bı parmak hareketıyle hıssedılebılecek bıseydı.ebru hoca flep yapıorum dıo kontrole cagırıp gecıcı dıkıs atıoBide cankm sen düğüne kaç ay kala yaptırdın
Gecıcek elbette hersey guzel olacak herseyın caresı var merak etme canımİnşallah tatlım İnşllh boşunadır bu düşüncelerim mutlu olmak istiyorum artık bi kere de gerçekten gülmek istiyorum inan o kadar yoruldum ki anlatamam şu günler geçse diye dua ediyorum ama çok şükür çaresi var ya olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?