arkadaslar merhaba,ben nısan ayında ebru hocadan flep operasyonu oldum.benı son kontrole cagırdı dugunume 4 gunum vardı ve baska bı sehırden resmen zor bela kontrole geldım.tutmamıs garantı etmek ıcın dıkıs atıcam dedı.rahatca oyna zıpla sadece dusa gırme su deyırme dedı.ınanın tuvalete gırmek bıle azaptı benım ıcın.cok sukur kı kanamam oldu ama bu flepten dolayı bı kanama asla deıldı.benden flep ıcın 3200 tl para aldılar.son anda dıkıs atmam gerek demesı cok uzucu ve streslı bısıydı.ve sıze sunu da belırteyım bırlesmeden sonra ben kontrol ettıgımde dıkıs gıbı bısı geldı elıme ama kopmuo gıtmıo cok huzursuzdum cunku esım gorebılır yada el temasıyla hıssedebılırdı ve 3 gun bırlesme sırasında acı cektım.en son balayında 4. gunde cok acı cektım sonra bırden bı acım kesıldı esım yana gecınce yatakta mınıcık resmen düğüm olmus misina ipi gibi bişi buldum.benı gunlerce rahatsız eden sey oymuş.dıkısın ucunu sanırım onunla tutturuo ve bırlesmede o kopuo.cok sukur sıkıntım bıttı.ama neler cektıgımı anlatmama gerek yok.flep dıe kandırıp ıyılesme surecı 1 ay dıyıp o 1 ayda doğru durust tuvalete bıle gıdemedım.hersey burnumdan geldi. o yuzden bence 3 aydan az surenız varsa hıc flep yaptırmayın.gecıcıyle kanamayı sagladıklarını da unutmayın.emın olun bu gunler gecıo gececek bana sorunuz olursa seve seve yanıtlarım.ozelden yazabılırsınız.

canım bende ebru hocaya yaptırmıstım kontrole gel dedı bana gıttım dıkıs attı sakın rıske atma ve muhakkak ebru hocaya kontrole gıt

Ilte bende bunu anlamıyorum arkadaşım bütün doktorlar flebe kalıcı çözüm diyorlar yapınca kontrolden sonra bi dikiş daha Atıcam diyorlar asıl kanamayı sağlayan nedir bilemiyorum o yüzden kontrol şart bide gerçekten bu para çok fazla beyin ameliyatı mı oluyoruz anlamıyorum bide canım senin kanaman o an geldi mi yada ne kadar geldi

Ilte bende bunu anlamıyorum arkadaşım bütün doktorlar flebe kalıcı çözüm diyorlar yapınca kontrolden sonra bi dikiş daha Atıcam diyorlar asıl kanamayı sağlayan nedir bilemiyorum o yüzden kontrol şart bide gerçekten bu para çok fazla beyin ameliyatı mı oluyoruz anlamıyorum bide canım senin kanaman o an geldi mi yada ne kadar geldi

evet benım kanamam geldı baya da cok geldı.kı kınamda dugunumde hopladım zıpladım ama ebru hoca sanırım dıkıs ucunu mısına gıbı bısıle tutturmus ılıskının 4. gunu yataga dustu ve o 4 gun boyunca cok afedersın elıme geldı.esıme canım yanıo elleme fln dıe uzak tuttum

Bende Akın beyi düşünüyorum bana daha yakın Ankara'da olsam enru Hanım'a gitmk isterdim ama maalesef değilim Akın bey daha yakın oda bi kere kontrole çağırıyor eğer tutmuşsa daha çağırmıyor

Bide cankm sen düğüne kaç ay kala yaptırdın
benım dugunume 2 ay gıbı bı sure vardı ama bılmıorum ebru hoca evet cana yakın ama soru sormak ıcın aranınca azarlayıp kapatıo hele o kanamadan sonra ıcımde kalan parca o tel bı parmak hareketıyle hıssedılebılecek bıseydı.ebru hoca flep yapıorum dıo kontrole cagırıp gecıcı dıkıs atıo

ben onu ıp sandım kendı kendıne erıcek fln bı baktım yatakta misina acaip sert düğüm şeklinde.yasadıgım sehır cok kucuk gıtmem ımkansızdı duyulma ıhtımalını rıske atamazdım

Seneye yaza daa var o yüzden düğüne yakın yaptırayım diyorjm ve ben emin değilim ben ilişki yaşamadım sadece bir tereddütüm var ondan ötürü mutant olmak istiyorum İnşllh bişey yoktur ama eğer olmuşsa da operasyon olmaktan başka çarem yok ve inan şimdiden çok korkuyorum hergün aklımda sabh uyanır uyanmaz akşam yatarken alışverişte yemekte hep beynimin içinde yani ben bunu travma olarak yaşıyorum sanki nasıl atlatacağım bilmiyorum tek derdim 1 damla da olsa gelsin vicdan konusunu geçtim artık inan beynimin bi tarafı felç oldu Düşünmekten evdekiler çeyi derdin de onu alalım bunu yapalım ben daha sonumu bilmiyorum bunlar çeyiz peşinde zor işler vesselam

Ama burayı bulduğum iyi oldu en azından bi benzese olsa rahatlıyorum sizler biZede umut oluyorsunuz mutlu olmak bizim hakkımız değil

canım sen oncelıkle bı jınekologa gıt ve durumun ne onu ogren belkıde bosa uzulup kafanı yoruosun.ben bu surecten gectım o kadar zor kı gelınlık ev esyası ceyız herseyı secerken nıkahı bıle kıyılırken ıcımde o korku vardı.ınan gecıo bak burda herkes olumlu sonuc almıs.operasyonda zaten kesınlıkle hıcbısı hıssetmmıosn sadece sonrası psıkolojık olarak gergın oluosun.ama benden sana tavsıye sımdıden yaptır.3 ay tam ıyılesme suresı dıo doktorlar hem Allah korusun tutmazsa bıle onunde uzun bı surec var cozum bulabılecegın.umutsuzluga lutfen dusme

mutlu olmak bızımde hakkımız bak burda kac arkadasın kanaması oldu ve mutlu.bende oleyım dugun gunune kadar hersey kabus gıbıydı sımdı mutluyum yuzum eskısı gıbı guluo.senınde ole olacak ınan bana

İnşallah tatlım İnşllh boşunadır bu düşüncelerim mutlu olmak istiyorum artık bi kere de gerçekten gülmek istiyorum inan o kadar yoruldum ki anlatamam şu günler geçse diye dua ediyorum ama çok şükür çaresi var ya olmasaydı

Gecıcek elbette hersey guzel olacak herseyın caresı var merak etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…