lazer ile yapılan işlemde sırasın
düğün varmı yakında canım. Sensin durumlar nasıl ıyı oldunmu 1 ay sonra kontrol var herşey belli olcak
arkadaslar merhaba,ben nısan ayında ebru hocadan flep operasyonu oldum.benı son kontrole cagırdı dugunume 4 gunum vardı ve baska bı sehırden resmen zor bela kontrole geldım.tutmamıs garantı etmek ıcın dıkıs atıcam dedı.rahatca oyna zıpla sadece dusa gırme su deyırme dedı.ınanın tuvalete gırmek bıle azaptı benım ıcın.cok sukur kı kanamam oldu ama bu flepten dolayı bı kanama asla deıldı.benden flep ıcın 3200 tl para aldılar.son anda dıkıs atmam gerek demesı cok uzucu ve streslı bısıydı.ve sıze sunu da belırteyım bırlesmeden sonra ben kontrol ettıgımde dıkıs gıbı bısı geldı elıme ama kopmuo gıtmıo cok huzursuzdum cunku esım gorebılır yada el temasıyla hıssedebılırdı ve 3 gun bırlesme sırasında acı cektım.en son balayında 4. gunde cok acı cektım sonra bırden bı acım kesıldı esım yana gecınce yatakta mınıcık resmen düğüm olmus misina ipi gibi bişi buldum.benı gunlerce rahatsız eden sey oymuş.dıkısın ucunu sanırım onunla tutturuo ve bırlesmede o kopuo.cok sukur sıkıntım bıttı.ama neler cektıgımı anlatmama gerek yok.flep dıe kandırıp ıyılesme surecı 1 ay dıyıp o 1 ayda doğru durust tuvalete bıle gıdemedım.hersey burnumdan geldi. o yuzden bence 3 aydan az surenız varsa hıc flep yaptırmayın.gecıcıyle kanamayı sagladıklarını da unutmayın.emın olun bu gunler gecıo gececek bana sorunuz olursa seve seve yanıtlarım.ozelden yazabılırsınız.
aynı şey benimde başıma geldi düğünden 1 hafta sonra içimde hala iplerin oldugunu fark ettim ve şok oldum,kızlar Ebru doktoru düşünenler geçici yaptırın,bende düğüne 3 ay kala kalıcı yaptırmıştım ama düğünden öncede dikiş attı tekrar,Ebru doktorda para avcısı öyle güleryüzlü olduguna aldanmayın öyle zor durumda son kontrole gidince para aldı ve muayene ücretsiz diyorlardı herkes sizin zor durumunuzdan faydalanmak istyr bu yüzden iyi araştırın kendini riske atmayınben onu ıp sandım kendı kendıne erıcek fln bı baktım yatakta misina acaip sert düğüm şeklinde.yasadıgım sehır cok kucuk gıtmem ımkansızdı duyulma ıhtımalını rıske atamazdım
Hem.muayene icin hem islem icin gidicem insallah. Sonrasi Allah yardimcimiZ olsun artk ramazanin hurmetine. Bakalim.nolucak .işlem içinmi gidiceksin kontrl içinmi canım.Korktiğimde öyleydim zaten odasına girince kendim bile durumu anlatmadım bu nedenden dolayımı geldın diyo sonrası gelıyor zaten bi bakalım diyor o kadar.Aklında olan herseyi sor en iyi doktor cevaplar
Amin inşallah su günlerin hürmetine Allah baksın yüzümüze. kısa suruyor işlem zaten. hayırlısı olur insallah. Dügün varmı yakındaHem.muayene icin hem islem icin gidicem insallah. Sonrasi Allah yardimcimiZ olsun artk ramazanin hurmetine. Bakalim.nolucak .
YOK CNM DAHA DÜĞÜN YOK DAHA NERDEN BAKSAM 1 1 BUCUK SENE SONRA ANCA EVLENIRIM AMA YAPTIRMAK KURTULMAK ISTIYORUM..Amin inşallah su günlerin hürmetine Allah baksın yüzümüze. kısa suruyor işlem zaten. hayırlısı olur insallah. Dügün varmı yakında
Benimde öyle canım daha var evlenmeme biraz olsun stresi gitsin üzerimden kurtulayım diye yaptırdım hiç yoktan iyileşme Süreci rahat gecırıyosunYOK CNM DAHA DÜĞÜN YOK DAHA NERDEN BAKSAM 1 1 BUCUK SENE SONRA ANCA EVLENIRIM AMA YAPTIRMAK KURTULMAK ISTIYORUM..
kızlar burdaki bir çok konuyu okudum okudukça korkum stresim dahada arttı genelde istanbul ve ankaradaki bir kaç doktordan bahsedilmiş ancak ben antepte yaptırdım bu işlemi ve düğüne 2 ay kaldı bu günlerde iyice bu konunun stresine girmiş bulunmaktayım ya olmazsa ya kanamazsa diye kafamda kurup duruyorum yaptıran herkes sonuç almış ama o gece geçene kadar korkularımız devam edicek allah yardımcımız olsun
aynen hem düğün zaman diliminde onun da sıkıntısını yaşamayız tabi bi problem olmazsa sonradan inşallah ... bide ben panikliyim biraz o yüzdenBenimde öyle canım daha var evlenmeme biraz olsun stresi gitsin üzerimden kurtulayım diye yaptırdım hiç yoktan iyileşme Süreci rahat gecırıyosun
canım yasadıgım yer farklı balayında ınsanın o psıkolojıyle aklına gelmıo kı ya gorseydı yada gordukten sonra aklına soru takılsaydı .attım hemen o panıkleya bu ebru zülfikaroğlu ile ilgili duyduğum kaçıncı aynı şey. papatya arkadaşın da başına gelmiş düğünden bi gün önce çok zor durumda bırakarak çağırmış. ben turgay karakaya dan çok memnun kaldım hiç de 3200 fln almadı 1500 tuttu ve çok ilgili bi doktor kontroldede sorun çıkmadı.
bence keşke buldugun düğümü saklasaydın bakın bu yatağa düştü eşim görse ne yapardı beni diye hesap sorsaydın doktra neden yapmadın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?