lazer ile yapılan işlemde sırasın
düğün varmı yakında canım. Sensin durumlar nasıl ıyı oldunmu 1 ay sonra kontrol var herşey belli olcak

düğünüm çok yakın değil daha var canım. iyiyim ama ilk başlarda canım çok acımıştı. gitmedim çünkü lazer olayı güvenilir gelmedi kandırıyor gibi sanki. lazerle cerrahi bir olur mu hiç

Son düzenleyen: Moderatör:

ya bu ebru zülfikaroğlu ile ilgili duyduğum kaçıncı aynı şey. papatya arkadaşın da başına gelmiş düğünden bi gün önce çok zor durumda bırakarak çağırmış. ben turgay karakaya dan çok memnun kaldım hiç de 3200 fln almadı 1500 tuttu ve çok ilgili bi doktor kontroldede sorun çıkmadı.

bence keşke buldugun düğümü saklasaydın bakın bu yatağa düştü eşim görse ne yapardı beni diye hesap sorsaydın doktra neden yapmadın canım

ay bilmiyorum canım lazer ile daha az kanama oluyor ıslem sırasında dedi zaten cok korkuyordum bende onu sectım. Ama korkuyorum ya tutmassa tekrar yapılırmı dıye ozaman ankaraya gıderim herhalde

Kızlar saçmalamayın lazer yakma işlemidir uzak durun daha da zarar vermeyin normal fleb olun ve kontrollere gidin sakın bulaşmayın ve gerçekten 3250 çok para kimi arayıp sorduysam hepsi 1500 ile 2000 aralığı söyledi o nerdeyse iki katı ben burayı okudukça yalnızca iki doktorun tecrübesine çok inandım biri Murat Aslan diğeri şişli med Akın bey muhakkak birinden birine karar verip gidicem gerçekten hayati bir mesele ben bi doktoru aramıştım bana çok Yapmacık geldi işte şöyle işte böyle kesin garanti gerçekten kafamda soru işareti kalınmıştı doktor dediğin ciddi olur işini yapar ve sana gerçekçi olur Akın bey bana aradığımda böyle bir işlemi neden yaptırıyorsunuz imkanınız varsa söyleyin demişti Murat hoca ise ben işimi yaparım geceleri başımı yastığa rahat koymak için doğru olurum demişti gerçekten kızlar bunlar bile beni çok etkiledi ama kimi aradıysam direk para direk kesin konuşmalar zaten psikolojimiz kötü herkese inanmak istiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.

canım Allah razı olsun yüzümüz güler insallah artık. ben lazer ile yaptırdım. Suan iyi durumdayım 1 ay sonra kontrl var sana son durumları aktatırım 2 hafta sonramı gıdıceksın sende haber ver nasıl gectıgıne dair

Mutlaka haber veririm sendende razi olsun sagolasin.. Ben 2 hafta sonra gidicem insallah

işlem içinmi gidiceksin kontrl içinmi canım.Korkma inan bende gittiğimde öyleydim zaten odasına girince kendim bile durumu anlatmadım bu nedenden dolayımı geldın diyo sonrası gelıyor zaten bi bakalım diyor o kadar.Aklında olan herseyi sor en iyi doktor cevaplar

Aynı
ben onu ıp sandım kendı kendıne erıcek fln bı baktım yatakta misina acaip sert düğüm şeklinde.yasadıgım sehır cok kucuk gıtmem ımkansızdı duyulma ıhtımalını rıske atamazdım
aynı şey benimde başıma geldi düğünden 1 hafta sonra içimde hala iplerin oldugunu fark ettim ve şok oldum,kızlar Ebru doktoru düşünenler geçici yaptırın,bende düğüne 3 ay kala kalıcı yaptırmıştım ama düğünden öncede dikiş attı tekrar,Ebru doktorda para avcısı öyle güleryüzlü olduguna aldanmayın öyle zor durumda son kontrole gidince para aldı ve muayene ücretsiz diyorlardı herkes sizin zor durumunuzdan faydalanmak istyr bu yüzden iyi araştırın kendini riske atmayın

Hem.muayene icin hem islem icin gidicem insallah. Sonrasi Allah yardimcimiZ olsun artk ramazanin hurmetine. Bakalim.nolucak .

Hem.muayene icin hem islem icin gidicem insallah. Sonrasi Allah yardimcimiZ olsun artk ramazanin hurmetine. Bakalim.nolucak .
Amin inşallah su günlerin hürmetine Allah baksın yüzümüze. kısa suruyor işlem zaten. hayırlısı olur insallah. Dügün varmı yakında

kızlar burdaki bir çok konuyu okudum okudukça korkum stresim dahada arttı genelde istanbul ve ankaradaki bir kaç doktordan bahsedilmiş ancak ben antepte yaptırdım bu işlemi ve düğüne 2 ay kaldı bu günlerde iyice bu konunun stresine girmiş bulunmaktayım ya olmazsa ya kanamazsa diye kafamda kurup duruyorum yaptıran herkes sonuç almış ama o gece geçene kadar korkularımız devam edicek allah yardımcımız olsun

Amin inşallah su günlerin hürmetine Allah baksın yüzümüze. kısa suruyor işlem zaten. hayırlısı olur insallah. Dügün varmı yakında
YOK CNM DAHA DÜĞÜN YOK DAHA NERDEN BAKSAM 1 1 BUCUK SENE SONRA ANCA EVLENIRIM AMA YAPTIRMAK KURTULMAK ISTIYORUM..

YOK CNM DAHA DÜĞÜN YOK DAHA NERDEN BAKSAM 1 1 BUCUK SENE SONRA ANCA EVLENIRIM AMA YAPTIRMAK KURTULMAK ISTIYORUM..
Benimde öyle canım daha var evlenmeme biraz olsun stresi gitsin üzerimden kurtulayım diye yaptırdım hiç yoktan iyileşme Süreci rahat gecırıyosun

son kontrole gitmeyi ihmal etme için rahat olsun

Benimde öyle canım daha var evlenmeme biraz olsun stresi gitsin üzerimden kurtulayım diye yaptırdım hiç yoktan iyileşme Süreci rahat gecırıyosun
aynen hem düğün zaman diliminde onun da sıkıntısını yaşamayız tabi bi problem olmazsa sonradan inşallah ... bide ben panikliyim biraz o yüzden

Arkadaslar antepte bende kontrole gitmeyi düşünüyorum ebru hanıma flep yapmıştım ama o da para abcisiymis düğünden önce dikişatiyomus onlar sayesinde kkanama olmuş çoğunun...ben gidemiycem ankaraya ondan en yakın antepv var orada tecrübeli olan iyi doktor varmi yazan olursaiyi olcak

Bu arada düğün günüm reglime denk geliyor ne yapmamı önerirsiniz ???hap akşam kaç gün öncesinden kullanayim

canım yasadıgım yer farklı balayında ınsanın o psıkolojıyle aklına gelmıo kı ya gorseydı yada gordukten sonra aklına soru takılsaydı .attım hemen o panıkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…