Canım cok sevındım doktorun kımdı acaba??

Darisi kalanlara. Vallahi ben buraya yazdigimda cok umutsuzdum. Sonuc alinca diger insanlara umut olsun diye yazdim. Oyle iste ... Herkes mutlu olsun.
Cnm ne güzel atlatmışsın darısı kalan kepimizin başına inş bizimle paylaştığın için cok tşk ederiz boyle duyunca bize de Ümit oluyo Allah bından sonra hayatındaki herseyimtokunda götürsün en kötü günlerim son bulmuş olsun inş bizim için de hep dua et nolur

Tesekkur ederim hepimiz mitlu oalalim

Esra yüzer ankarada dımı cnm??? ayyy cok sevındım:) Bencede bir cok doktor bu işlemı yapabılıyo hıc gerek yok istanbula gıtmeye:) Eskı yorumlarda bır cok doktor ısmıde gordum olumlu sonuclar falan bencede gerek yok ıstanbula gıtmeye cok sagol cnm bıze herkese umut oluyorsun:)

Son kontrole gıtmemıs cnm son dıkıs atılmamıs
Evet cagırılmamıs ve dıkıs atılmamıs ama son kontrole gel yınede demıs bılmıyorum ben aradıgımda son kontrole çağırıyoruz demıstı zaten son kontrole cagıran ınsanlara ınanmayın bılmıyorum ben ankaradayım bütün doktorları aramıştım nerdeyse

Canım son kontrole belkı emın olmak ıcın cagırıyorlardır?
çok hassas bır konu ya ondan dolayı sanırım ama son kontrole gıtmemıs ve son dıkıs atılmams:) cok sevındım gercekten
galiba bır cok doktor bu işi ögrendı :)
Kanamasıda cok olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…