Amin canimAmin herkes mutlu olsun
Hadi ya oturmami dedi neden oturmamak lazimmisben simidimle gittim bana oturma sakın dedi
Canim simit dediginiz nasil bisey ya.ben simidimle gittim bana oturma sakın dedi
Banada dr oturabilirsin oturmada sorun yok dedi sadece sakin kabiz olayim deme dedi. Bide agir kaldirma. Ve ben hep ustune oturdumben simidimle gittim bana oturma sakın dedi
Ortası delik yastık gibi bisey bence orta kısmi daha fazla gerdiriyo aksine zararlı olabilirCanim simit dediginiz nasil bisey ya.
Simit seklinde yumusak minder gibi ortasi bos orasida bosluga geliyoCanim simit dediginiz nasil bisey ya.
Hic denemedim ben kullanmadim evdeyim diyd hep yan yattim benOrtası delik yastık gibi bisey bence orta kısmi daha fazla gerdiriyo aksine zararlı olabilir
Bi akrabam bel fıtığı yüzünden kullandı ordan biliyorum cnm deneme amaçlı meraktan oturmuştum geriliyo bence orasiHic denemedim ben kullanmadim evdeyim diyd hep yan yattim ben
Him olabilir canim zarari olursa kullanmayinBi akrabam bel fıtığı yüzünden kullandı ordan biliyorum cnm deneme amaçlı meraktan oturmuştum geriliyo bence orasi
Doktorun önerisi önemli cnm ama almaya gerek duymuyorum yan oturcaz bi muddet mecburenHim olabilir canim zarari olursa kullanmayin
Bogazmanzarasi N Nelizz C canommms kizlar ben vok giremedim son zamanlarda. Dugun olmadi daha gecen hafta nikahim oldu ve iliskiye girdik. Bayagi kanamam oldu. Anca balayindan donduk. Kim oldugum vok anlasilmasin diye pek yazmak istemedim. Mutlu haberide paylasmadan edemedim. Dunyanin en mutlu insani benim heralde. Sukur allaha kanamam oldu hemde bayagi bi.
Cnm ne güzel atlatmışsın darısı kalan kepimizin başına inş bizimle paylaştığın için cok tşk ederiz boyle duyunca bize de Ümit oluyo Allah bından sonra hayatındaki herseyimtokunda götürsün en kötü günlerim son bulmuş olsun inş bizim için de hep dua et nolurDarisi kalanlara. Vallahi ben buraya yazdigimda cok umutsuzdum. Sonuc alinca diger insanlara umut olsun diye yazdim. Oyle iste ... Herkes mutlu olsun.
Tesekkur ederim hepimiz mitlu oalalimCnm ne güzel atlatmışsın darısı kalan kepimizin başına inş bizimle paylaştığın için cok tşk ederiz boyle duyunca bize de Ümit oluyo Allah bından sonra hayatındaki herseyimtokunda götürsün en kötü günlerim son bulmuş olsun inş bizim için de hep dua et nolur
Esra d. YuzerCanım cok sevındım doktorun kımdı acaba??
Kizlar burdan yazayim ozelden yetistiremedim herkes yazmis. Esra demir yuzere yaptirdim. Kimse reklam olarak algilamasin. Nekadar gergin oldugumu herkes biliyo. Herkesin sikayetleri agrisi sizisi gibi gecti benimde surecim. Yaptiktan 3 ay sonra kontrole gittim. Tutmus bayagida dar olmus hatta ben bile goremiyorum dedi. Ama sen istersen aklinda suphe kalmasin dugunden once yine gel dikis atalim dedi. Benim tekrar gitme firsatim olmadi malesef maddi imkansizliklar ve yol cok uzak malesef. Ve sonucta kanadi. Sukur
Esra d. Yuzer
Canım ben bu doktoru aramıstım son kontrole çağırıyorum dedı bende gıtmemıstımAynen ben sonuc aldim dilerseniz ankarada olanlar ona yaptirsinlar. Gerek yok istanbula gitmeye. Dilersenizde gidersiniz ben sonuc aldim darisi kalanlara.
Canım ben bu doktoru aramıstım son kontrole çağırıyorum dedı bende gıtmemıstım
Evet cagırılmamıs ve dıkıs atılmamıs ama son kontrole gel yınede demıs bılmıyorum ben aradıgımda son kontrole çağırıyoruz demıstı zaten son kontrole cagıran ınsanlara ınanmayın bılmıyorum ben ankaradayım bütün doktorları aramıştım nerdeyseSon kontrole gıtmemıs cnm son dıkıs atılmamıs
Evet cagırılmamıs ve dıkıs atılmamıs ama son kontrole gel yınede demıs bılmıyorum ben aradıgımda son kontrole çağırıyoruz demıstı zaten son kontrole cagıran ınsanlara ınanmayın bılmıyorum ben ankaradayım bütün doktorları aramıştım nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?