Acaba darlığı nasıldı ben de onu merak ediyorum

Aynen yol ile 3000 i buluyor Turgay bey ama istanbuldakiler 2250ye oluyo. Ankara’ya istanbuldan daha yakın diye gelmek isteyecekler var sonuçta keşke o doktor da biraz daha düşük fiyata yapsa diye dedim canım ben

Aynen yol ile 3000 i buluyor Turgay bey ama istanbuldakiler 2250ye oluyo. Ankara’ya istanbuldan daha yakın diye gelmek isteyecekler var sonuçta keşke o doktor da biraz daha düşük fiyata yapsa diye dedim canım ben

Acaba esra hanımın fiyatı ne kadar ? bılgın varmı? yani 2.000 fazla olmasın herkesde gıtsın yanı
İnsallah şu dogu da falanda bu işi yapabılen doktorlar cıkar ya

Kizlar zor oldu dardi ama oyle gunlerce yapilmicak girilmicek duzeyde degildi. Canim cok acidi. Ve anlamadi esim. Cunku kanamam cok oldu. Cok oldu derkende oyle bardak bardak sanmayin :) bana bu sekilde soyled dr dediki hayati bi mevzu seninki tutmus darligi iyi hatta ben bile goremiyorum dedi ama hayati mevzu oldugundan dugunden oncede gel istersen dedi emin olmak lazim. Ben gitmedim gidemedim daha dogrusu aslinda aynadan falan bakiyodum gozukmicek sekilde minikti kesin tutmus diye dusundum ona guvendim.

Canim sen bana bi fotograf atmissin baktim gecmis mesajlara ama o muydu dikilmis haliki?

Girilmeyecek düzeyde değildi ama gözükmeyecek şekilde minik miydi anlayamadım da ben sen şimdi oyle deyince yanlış anlamayasın cnm ben sadece kendiminki ile karşılaştırmak amaçlı soruyorum şekil olarak söylesen mesela ne kdr gibi

Bende bi gecmiste attgi foto var ama o sanki dikilmeden onceki hali gibi

Yok canim ne yanlis anlicam benim amaCim buraya geldigimde umutsuzdum. İnsanlara umut olsun diye yazdim. Sonuc aldim sadece bilgi vermek istedim. Hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…